Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lll Wojna Światowa?!

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Jak już kurwa, inteligenci jedni, to nie odrazu będzie III wojna światowa. Jak sama baba jaga powiedziała, że wojna zacznie się od "lokalnych zamieszek" kurwa. Więc nie pierdolcie głupot, że dziś nas ruscy rozpierdolą.

Opublikowano

Dziś rano jak wychodziłam z domu do szkoły to ledwo co widziałam róg ulicy taka mgła była i już sobie skojarzyłam z tą III wojną i zaczęłam się śmiać xDD Potem włączyłam sobie muze i pojechałam do szkoły. ;D

Taaa wojna taka będzie, że ho ho.. Weźcie szkoda gadać ;D

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano
Dzisiaj mój nauczyciel od histori (pozdro panie Arku) na zakończenie lekcji powiedział nam o pewnej bułgarce. Nazywała się Baba Vanga, zmarła chyba w 1976r. Była ślepa i miała jakiś tam dar jasnowidza. Nie wierzyłem w to, aż usłyszałem,że wśród jej bezbłędnych wizji znalazły się m.in. dojście do władzy Hitlera i początek drugiej wojny światowej, pojawienie się na scenie politycznej Michaiła Gorbaczowa, rozpad ZSRR, katastrofę w Czarnobylu, zatopienie okrętu Kursk, wojnę w Nikaragui oraz Libanie, ataki na WTC, śmierć cara Bułgarii Borysa III, Praską Wiosnę.

On ci tak powiedział?

Tak samo jest jak ja bym powiedział ,że jutro skończy się tlen na ziemi (wytną wszystko zielone) i zginiemy.

Byś wierzył w to?

Pozdrawiam Harukimiso.

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Prawdopodobieństwo tej "wojny" jest takie duże jakie wygranie w totka nie oddając losu do loterii ;)

Takie pierdolenie kota w bambus i tyle. Co ma być to będzie koniec kropka. :P

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

KurWa czy wy sami na świecie jesteście w innycg krajach jest inna godzina a ona nie mowila o polskim czasie

@ down bez komenta ogarnij

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

Za 10 dni powiecie że możliwe że data może sie mylić o miesiąc.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

TO JEST NA 100% FAKE .Przypominam ze dzis mecz Mancherster Unitel Vs Mancherster City (nie wiem czy dobrze napisalem nie kibicuje zadnemu z nich:)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

No jasne ,ze to fake

Jak bylaby ta jej przepowiednia chociaz w 1/3 prawdą to caly swiat huczalby o tej wojnie :>

Dlaczego tyle Filmow Edukacyjnych bylo na Discavery channel o koncu swiata w 2012 Roku

bo tam chociaz byly podane jakies powody przez co moze to byc wywolane (ale to i tak nie w 2012 tylko klikanascie tysiecy lat pozniej)

a Jezeli mialaby byc jakas Wojna to powinny byc jakies szczegolowe powody ,zeby musiala powstac jakas globalna Wojna miedzy innymi Krajami . . .

NIE WIERZE W ZADNE PRZEPOWIEDNIE TYCH NIBY JASNOWIDZOW . . .

CO PRZEPOWIEDZIELI II WOJNE SWIATOWA ,BO AKURAT UDALO SIE WTRAFIC . . . W DORBA DATE

JAK PODAL WIELE WIECEJ INNYCH DAT JAK NP 2012 KONIEC SWIATA CZY 2010 III WOJNA SWIATOWA TO

JUZ MUSI BYC FAKTEM , ZE TO SIE STANIE . . .

TE CALE PRZEPOWIEDNIE TO TAK JAK BYM SOBIE NAPISAL

4053 ROK - ATAK DZIECI METINA NA AFRYKE

MYSLAC WTRAFIE CZY NIE?

NIE WIERZYSZ W PRZEPOWIEDZNIE WALNIJ +

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Pierdolicie, dziś wojny nie będzie, teraz wymówka, że to 1 dniowa różnica czasu, kurwa jutro też nic nie będzie to znów powiecie że baba jaga myliła się o 10 dni i tak kurwa do skutku aż ta zasrana III wojna nastanie, w co nie wierzę, żeby za mojego życia była jakakolwiek wojna światowa. Chyba, że znów coś al-kaida odpierdoli ; /

Opublikowano

NIE WIERZE W ZADNE PRZEPOWIEDNIE TYCH NIBY JASNOWIDZOW . . .

CO PRZEPOWIEDZIELI II WOJNE SWIATOWA ,BO AKURAT UDALO SIE WTRAFIC . . . W DORBA DATE

JAK PODAL WIELE WIECEJ INNYCH DAT JAK NP 2012 KONIEC SWIATA CZY 2010 III WOJNA SWIATOWA TO

JUZ MUSI BYC FAKTEM , ZE TO SIE STANIE . . .

TE CALE PRZEPOWIEDNIE TO TAK JAK BYM SOBIE NAPISAL

4053 ROK - ATAK DZIECI METINA NA AFRYKE

MYSLAC WTRAFIE CZY NIE?

NIE WIERZYSZ W PRZEPOWIEDZNIE WALNIJ +

Popieram lecz nie do końca.

Chodziarz po zapytaniu się nauczyciela w szkole, powiedział to samo co jest zawarte w pierwszym poście. W Kalifornii coś się ponoć już zdarzyło.

//

Baba Vanga, właściwie Vangelia Pandeva Dimitrova, urodziła się w 1911 roku w Strumicy na trenie dzisiejszej Bułgarii. Była jasnowidzem, który w czasie swojego ziemskiego żywota pomagała ludziom, a także przepowiedziała wiele zdarzeń, z których część się sprawdziła.

Z jej osobą związana jest pewna historia, w której jest mowa o huraganie, który wysoko ją uniósł,a później zrzucił na ziemię. Przez pewien czas poszukiwano jej. Kiedy już została odnaleziona, jej oczy były zalepione piaskiem w wyniku czego straciła wzrok.

Baba Vanga była częściowo analfabetką i nigdy sama nie spisała swoich przepowiedni. Robili to za nią inni ludzie, słuchający tego co mówiła. Nie mówiła po bułgarsku, porozumiewała się bardzo specyficznym dialektem macedońskim.[b][u]Pewnie niektóre z przepowiedni zostały przekręcone[/u][/b].

Sama o swoich zdolnościach mówiła, że pochodzą od stworzeń o bliżej nieokreślonym pochodzeniu, które przekazują jej wiedzę na temat otaczającego ją świata i ludzi. Życie ludzi ukazywało się jej przed oczami i mogła powiedzieć co się z nimi stanie. Twierdziła, że rozmawia z ludźmi, którzy żyli setki lat temu i przekazywały jej informacje dotyczące innych ludzi

.

Podkreślam:

Pewnie niektóre z przepowiedni zostały przekręcone.

Całkiem możliwe, że to może być pomyłka. ;)

2009 - słyszysz mnie?

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Gówno się stało w Kalifornii. Póścili pewnie jakąś race dymną, a tu media mówią, że to rakieta o0 . Dziwne, że nic nie rozjebała.

Opublikowano

2xUP@@

Popieram lecz nie do końca.

Chodziarz po zapytaniu się nauczyciela w szkole, powiedział to samo co jest zawarte w pierwszym poście. W Kalifornii coś się ponoć już zdarzyło.

Ta rakieta to ponoc z testow Rosyjskich rakiet balistycznych

ponoc stracili nad nia kontrole i wyjebala w pizdu.

http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Radiostacja-UVB-76-nadala-tajemniczy-komunikat-Cos-wisi-w-powietrzu,wid,12607731,wiadomosc.html

Opublikowano

Tak, tak. Potem Amerykanie oddadzą i się zacznie xD.

Na poważnie.

Może i się spełniło kilka jej przepowiedni, ale nie wiadomo co będzie z tą. Jest również napisane, że przekazała swoje moce dziewczynce z Francji i usłyszymy o niej szybko. Muszę to zobaczyć. ; )

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Tak, tak. Potem Amerykanie oddadzą i się zacznie xD.

Na poważnie.

Może i się spełniło kilka jej przepowiedni, ale nie wiadomo co będzie z tą. Jest również napisane, że przekazała swoje moce dziewczynce z Francji i usłyszymy o niej szybko. Muszę to zobaczyć. ; )

Gdzieś ty to wyczytał, że przekazała swoje moce? xD

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Tak wiadomo że to bajka, więc ludzie debile w XXI wieku kurwa nie mają co robić tylko jakieś sensacje w mediach. Teraz będzie, że swoje prze kurewsko zajebiste moce przekazała dziewczynce z francj. Zacznijcie zakładać nowy temat :D

(sorry za nieocenzurowane słowa ale to co wymyślacie to się w głowie nie mieści -,-' )

Opublikowano

//Noix

Umarła w 1996 roku. Jej ostatnimi słowami były: "Przestańcie się nienawidzić, kochajcie się, bo wszyscy jesteście dziećmi moimi". Ludzie, którzy zajmowali się życiem Vangi twierdzili, że ta kobieta zna datę swej śmierci i na chwilę przed swoją śmiercią powiedział, ze przekazała swój dar dziewczynce z Francji i w niedługim czasie zaczniemy o niej słyszeć.

Żródło:

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100617/era_wodnika/106482729

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...