Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elitemt2 [Dedyk] [Easy]

EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny , pogrywałem sobie na nim moja ocena serwera 9/10.

P.S. Oddam szmaragdową stal dla woja kd+5 7b i biedne ostrze boga smoków.Jeżeli ktoś chce te śmieci to pisać PW :D

gallery-73784514-500x500.jpg
Opublikowano

2xUP

10 piętro elitarny król demonów

11 piętro niebieska śmierć

Jak grałem tam jakieś 2 miesiące temu drop z tych bosów był syfiasty (jakiś woreczek ,a z niego kd +5 które są u handlarki)

@UP

Żeby na modzie działał musisz ściągnąć MOD2010SFponieważ server jest na plikach serverowych 2010 gdzie nie działa normalny mod

Server w stylu starego CSYT2.

Duże raty,ogromny drop sztabek, bardzo niski drop stalek

Opublikowano

zastanawiam sie czy wbic na serva ale jak mowicie ze ten server dla dzieci IS to troche mnie odrzuca ze tak powiem ;/

JurexGCW

Opublikowano

a czemu dla ludzi z is ....ja nic nie kupiłem w is a mam kasy fuul 4 epiki no i oczywiscie 4 eq na kazda postac ,naprawde fajnie sie gra a jak by zrobili automat ban to by było juz wogóle super....do jurex2 smiało wbijaj is jest nie potrzebny

Opublikowano

przesadzacie bez isu da się grać mój kolega z dropu sztabek ma na 66 lvlu boga +9 bojowego+9 prawie cale eq +9 i 150kk no więc... ogólnie na serwer zaraz wbije

"Nawet twój głos wewnętrzny ma wadę wymowy."

Little Nicky

sygnaw.png

2fa0d9a889361d0.gif

Pomogłem? Daj +

chcesz mi pomóc? zarejestruj się tu http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e9c4f7d720b7243736432 pobierz grę wbij 5 lvl

Opublikowano

przesadzacie bez isu da się grać mój kolega z dropu sztabek ma na 66 lvlu boga +9 bojowego+9 prawie cale eq +9 i 150kk no więc... ogólnie na serwer zaraz wbije

"Nawet twój głos wewnętrzny ma wadę wymowy."

Little Nicky

sygnaw.png

2fa0d9a889361d0.gif

Pomogłem? Daj +

chcesz mi pomóc? zarejestruj się tu http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e9c4f7d720b7243736432 pobierz grę wbij 5 lvl

Opublikowano

Taaa jedyny sposob zarobku to tworzenie dropu na dzikusy lub swiatynie gdzie jest masa ludzi. W dodatku nie ma sensu chodzic do dt.

1209724821770342.png
Opublikowano

Szkoda, że jedyne normalne osoby, które spotkałem na tym serwerze, to... osoby, które sam zwołałem na ten serwer.

Ten i wiele innych serwerów zaczyna nawiedzać plaga 95+, którzy expią np. w świątyni, na orkach nawet... Siedzą na expowiskach, biją moby, w zasięgu wzroku brak innych postaci, a tu nagle "won ja tu expie" - z jakiej racji Team dopuszcza do takiego panoszenia się gówniarstwa na serwerze?

Ten serwer pod względem "atmosfery" jest najgorszym serwerem, jaki w życiu widziałem (patrząc obiektywnym okiem; grałem już naprawdę na wielu serwerach).

Opublikowano

Tak tak tu najwiekszy minus jest to ze ta atmosfera np.

Ja se expie i expie w swiatyni a tu nagle koles z jinno przyszedl i zaczal ksuc i bic mnie -.-

Pozniej powiedzial "won noobie z mojego expa" Oo usmialem sie na smierc prawie ^^

Bylo wiele takich sytuacji nawet z tego samego krolestwa ale nie bd tego opowiadal ;)

I dlatego skonczylem z tym serverem ;]

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Opublikowano

Nie no ja też miałam ciekawie ;) Zhakowali mi konto jakoś przed świętami więc postanowiłam nie trudzić się już, bo straciłam tylko czas.

W pewnym dniu zachęciła mnie kuzynka więc dałam się namówić. No więc siostra jakoś przestałą grać, ale mimo to poznałam ze dwie fajne osoby:) .

Także przyjemnie się grało, ale do czasu ... Nie zdążyłam się nacieszyć moim odrobionym EQ i ślubu też nie zdążyłam wziąć, ponieważ pewien

''DOROSŁY MĘŻCZYZNA'' zhakował mi konto i uznał, że powinnam traktować bo bardziej przyzwoicie, bo on jest ''dorosły'' i jeśli chciałam to

konto z powrotem miałam być dla niego bardziej milsza... To było dla mnie śmieszne. Napisze to zdanko jakoś żeby się odznaczało :)

Dobrze zabezpieczajcie swój komputer czy laptop i oczywiście konto !

Na prawdę dostosujcie się do tego co napisałam wyżej, ponieważ nie chcę żeby to samo spotkało kogoś innego .

Jeśli zgadzacie się z tym co tutaj napisałam dajcię +ika ;)) Dziękuje za przeczytanie i pozdrawiam :) !

Nobody dies a virgin, life fucks us all.

Opublikowano

Dobry serwer za szybko sie expi jeden -

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...