Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elitemt2 [Dedyk] [Easy]

EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dlaczego tarcza smoka jest tak droga ? dają nawet 1,7 kkk , gdzie kiedy i skąd wypadają małże ?

Ulepszenie tarczy na tarcze smoka to koszt 500kk + ulepszacze. Malze leca w v1 i v2 groty od lvl 100 tak jak broszki. Tylko z inna czestotliwoscia. Leci ich bardzo duzo ale perelki zadko sa przynajmniej w mom przypadku

Opublikowano

A wiec... Jeszcze na tak zrąbanym serwie nie gralem hackerow to ok 80%

w dodatku zero reakcji na zglaszanie hackow, serw przepelniony, reset gildi, cowki itp.....

Chłopcy zabrali sie za cos czego nie rozumieja typowa popalina......

Polecam na wypróbowanie hacków

Opublikowano

Koleś jest pro. napisal w reklamie ze nie dal skana spolszczenie bo plik jest za duzo ... xD a co do GA to kijowy. nawet sie nie poczail w konkursie Gp ze 1 i 3 miejsce to jedna i ta sama osoba -,- A serw spoko

Mi to obojętne czy dasz mi "+" czy "-" czy dasz "5" czy nie. Forum jest od tego, aby pomóc, coś wyjaśnić, podzielić się z kimś jakąś informacją itp. więc dawaj se co chcesz.

Opublikowano

Elite to serwer ktory zalicza sie do takich jak Padnora czy dragon...

Gralem tam to fakt 92lvl ninja szafirowa,bezdy i kilka itemkow ze smoka ale znudzil mi sie serw:( bo nie ma klimatu dla mnie

sstwc.jpg

Opublikowano

Serwer bylby fajny gdyby nie banda neo z dmg hackiem i 1 hitem. Jesli kots przyjmie zasade kickac wszystkich z dt zanim zostanie kickniety to sie da zapewne pograc. Ja dzis przez pol dnia staralem sie dotrzec do kowala w dt. ale oczywiscie neo z 1 hitami nie dali. dodam tez ze w jinno nawet z placu kickaja bo sie neo dorwalo do zabawki od kamera. team to chyba zapomnial o serwer bo jakos nie widac zeby z tym walczyli. wiec jesli zmienic tam spora czesc graczy na grajacych normalnie to serwer bylby naprawde fajny. a z tym co sie teraz dzieje to pomyslcie sami czy warto tam grac

Opublikowano

Serwer naprawdę polecam, tylko mam coś z kontem odnośnie maila, gdy przypominam hasło, gdy dochodzi mi wiadomość na maila z hasłem, to ono nie działa i nie wiem dlaczego tak jest.

Kolega mi mówi, że prawdopodobnie coś pomyliłem w mailu.

Bardzo fajny pomysł z tymi sztabkami, bardzo dużo ludzi i w ogóle nie ma lagów (czasami w mieście ale to wina słabego komputera).

Temu serwerowi nie można nic zarzucić, jest to dla mnie najlepszy polski dedykowany serwer, reszta się przy nim chowa.

Opublikowano

Gralem tam od poczatku na 112 lvl Ninja z full epickami juz nie bylo sensu grac nie gram juz od dawna, jak bylo malo ludzi bylo fajnie teraz to nudy, nawet pewnie nie ma gdzie expic

Opublikowano

tak tydzień gry full eq smok epicki hwang lv 107... serwer jest nudny dlatego nie wiem dlaczego tak przyciąga dużo ludzi... jak dla mnie ale jestem tutaj krótkim graczem serwer nie jest w ogóle pilnowany przed hackerami itd w v2 atlantyda co 2/3 ma hacki 80/90% ludzi na serwie gra z kamermodem serwer zajebisty ale administratorzy sobie olali i wydaję mi się że tylko liczą kasę z zysku item shopu... oczywiście to moje zdanie możecie się z tym nie zgadzać ;)

Edit: jak dla mnie powinni zrobić jakieś nowe bronie / mapy /itemki / moby / itd (żeby gra się tak szybko nie znudziła) ma się full eq i tylko stać w m1 i pvp ;)

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

Zajebisty server ;) Oczywiscie + :D

!!KaZimek!!

10[v]

20[v]

50[v]

100[v]

200[x]

300[x]

400[x]

500[x]

Na prywatnych serverach gram po nickami:TenNajlepszy,JestemSlepy i KaZimek

2num0cw.jpg

Zbieram minusy ---------------------------------------------

Opublikowano

Bardzoooooo nie polecam serwa po prostu tyle jest noobow ze sie grac nie da expie sobie w m1 na 1 lvlu jakis 88 podchodzi i zaczyna ksuc potem na pustyni to samo kradna szkaty te co sie sella wggl NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ehh kolejny 4fun a moze nie 4fun tylko Easy czy normal co?

Ale wy kozaki jestescie tak grajcie dla zabawy i przyjemnosci hahahaha mowie to ironicznie noooooooby!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...