Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elitemt2 [Dedyk] [Easy]

EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serw spoko .. duzo noobow ale to nic ;d :ninja::)

No nieeee . ! :D Lord Makin juz 2 razy mi sygne usunol ;((

Otworz spoiler :D

Pff niepotrzebnie otwierales xDD

Lubicie takie dupcie coo nie ? :D Looknijcie na moj prof jest jeszcze jedna .. :D i zostawcie komcie... ;pp

1239875359cuteasianchicj.gif12323194426kg9rg8.gif

Nuuuuuuda xD Co tu pisac...

JEBNIJ + ! XDD

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprawdze linki i dam +. Oczywiscie zapowiada sie fajnie zagram ale ide tera spac NQ

@Edit linki działają + leci

Daj delete.png nie bądź cham!!!To tylko jedno kliknięcie,to cie nie zje!!

abemkor.gif

Niech twój przeciwnik założy kubek KFC na głowę a na 100% wygracie :D

Opublikowano

fajny bardzo ;]

tylko dołuje to że ludzie już z takim eq latają ;/

może zostane na troche ;p

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Powiem ,tak serv był fajny 2 miesiące temu teraz jest tam tyle ludzi z haxami ze dojscie do kowala graniczy z cudem,,,,,bana mozna dostac praktycznie za nic....forum to jedno wielke spamowisko i i GM AbuK to jakieś nie porozumienie dziecko zbanowałO tyle niewinnych osób że nie mieści sie w głowie!!!!! on bardziej skupia swoja uwage nad forum a nie nad gra,nie wiem co za człowiek zrobił z niego gm ale kompletnie sie do tego nie nadaje,nic nie umie zrobic człowiek ponizej krytyki .......ludzie co maja układy moga expic w komnacie smoka normalny gracz tam wejdzie leci banik,,,,ranking top 10 to jakiś zart im masz lepsze znajomosci tym masz tam lepsza pozycje,,,,ogólnie serv spadł na psy NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Układy na PL servach były , są i będą :XTaka smutna prawda nie masz znajomego w teamie nie licz na bycie pr0 :)

PejoX

etinpl-1290443591-U11396.gif

Zbieram - :DNarazie maluuuuuuuuutko postów :X

Opublikowano

Układy na PL servach były , są i będą :XTaka smutna prawda nie masz znajomego w teamie nie licz na bycie pr0 :)

No,dokładnie AbuK ładnie pomaga ludziom z chunjo w zdobywaniu lv'a jaki i pro itemków......inne królestwa się nie liczą....Serv totalnie juz popieprzony i z czystym sumieniem nie polecam juz tam zaczynać grać.

Opublikowano

Za godzinkę ściągnę klienta i powiem jakie wrażenia :D

@Edit

Wrażenia są takie: ŹLE xD

Daj delete.png nie bądź cham!!!To tylko jedno kliknięcie,to cie nie zje!!

abemkor.gif

Niech twój przeciwnik założy kubek KFC na głowę a na 100% wygracie :D

Opublikowano

Serwer fajny. Tylko dużo jest kradzieży kont ;p (Mi ukradli 101lv full smok ksiezyce i hwang , a passów nikt nie znał.)

JESTEM FAJNY :D

ZBIERAM +

cooltext572507794.png

Opublikowano

Skończyłem grę jakieś dwa tygodnie temu, wyrzuciłem pro eq, ludzie mieli radochę. Nie lubie takich serwerów, gdzie w dzień idzie wbić 100 lvl, poza tym, wszystkie komnaty w atla pozajmowane, masakrycznie duża liczba graczy.

Opublikowano

Serwer,jest zryty jak droga pomiedzy Krakowem a Trzebinia,,,,^^ ludzi tyle jak by linka do rejestracji pokazali w wiadomościach o 19 30 na TVP1 Głownie króluje tam kick hack/dmg/i wywalanie ludzi z bezpiecznej strefy na kowala dt dojście tam miedzy 13 00-22 00 należy do wyzwań!!! któremu nie łatwo sprostać,,,,przekrętów jest tam więcej niz w PZPN .....Komnata smoka,ranking top 10,eq,banowanie ludzi to tylko niektóre "opcje" które masz jak znasz..... masz znajomości masz pro postac! + inne opcje..

Królestwo Chunjo ma tam dość duże przywileje,,,,nie tródno sie domyślić że przez GM AbuK-a który ma swoich pupilków w tym właśnie królestwie,,,,co do samej pracy GM TO RĘCE OPADAJA!!!(sposób banowania,to jedna wielka kpina) chyba ich znalezli w Powiatowym Urzędzie Pracy wnioskując z ich formy pisania typu "ogarnij" <>"żal" mozna się domyślic że inteligencją nie grzesza + wiek w przedziale lekko ponad Gimnazjalnym.Oczywiście tematy typu "Co z tym rankingiem" lub "AbuK gówno robi" są na forum kasowane do 10 minut + stały ban dla autora tematu,Eventy typu 200% expa są przeznaczane dla konkretnych osób,(jak i wyżej wymieniona komnata smoka) po dobiciu lv'a przez "znajomego" o takim evenciku mozemy zapomniec,,,,,to tylko kilka moich spostrzeżeń co do serva a plusy????? tak były 2 miesiące wcześniej! serv traci na opini z dnia na dzień ludzie mają już dość niedozwolonych oprogramowań,szukają spokoju a na tym serwie się go nie znajdzie pozdro.

78491683556007265100.jpg
.. I need a hero
Opublikowano

czemu jak wchodze do gry przez clienta , to ledwo sie zaloguje i juz wywala do ponownego zalogowania ? ;/

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Serwer B.Fajny lecz jest jeden - narazie slabo mozna kupic bronie na 65lv ;( polecam sciagnac clienta + za prezke

81c7b593afdac9c93a655135f9.png

Jak Pomogłem To Prosze o +sik

Opublikowano

@ 0XxKoXx

racja to nie jest dmg , gdy uderzyl z chmurki weszla truta - daltego tez odjelo jej te chyba 600 dmg.

potem gdy uderzylz szybkiego 2 raz odjelo jej pz z truty ^^

pozdro dla tego gm haha ;d

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Kolejny shit w stylu Imetin ,ktory tez ma mase hakerów , cheaterów , dzieci neo. Rowniez nastawiony na IS a GM to stronnicze typy ;). Nie jestes kumplem GM to nie licz na bycie TOP1 a nawet TOP10... bo jeszcze bana załapiesz :) albo obniza Ci lvl.

Niestety widze ,ze polskie serwery sa po to by wyludzac kase od graczy.

jqeuR.png

Opublikowano

Kolejny shit w stylu Imetin ,ktory tez ma mase hakerów , cheaterów , dzieci neo. Rowniez nastawiony na IS a GM to stronnicze typy ;). Nie jestes kumplem GM to nie licz na bycie TOP1 a nawet TOP10... bo jeszcze bana załapiesz :) albo obniza Ci lvl.

Niestety widze ,ze polskie serwery sa po to by wyludzac kase od graczy.

Leci + widze ze nie tylko ja przejrzałem tam na oczy^^

Opublikowano

Serwer dno! Nie polecam gry!

Układy u GMów, brak zainteresowania ze strony Teamu!!

Opublikowano

Jeśli czarny kot przebiegł mi drogę, to... ten kot będzie miał pecha.

Podoba ci się to co napisałem lub sygnaturka??

Daj + i 5.Nikogo to nie zabiło, chyba.Przekonaj się!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...