Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania- Global,Nos99,Korean.

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto pomoże robić SP 1 jak wbije 36lv i reputacje?

( 36lv zaraz wbije i jak po robię cp to mi się wbije ale tylko 300 brakuje do 1500 )

fochm.png

By me : (

Opublikowano

czego nie moge pobrać nos99 wchodzę w ten link

http://www.99nos.com/download.aspx

i mogę pobrać tylko to fashget a tam gdzie są te wersje nie mogę żadnego linku do pobrania kliknąć

pomocy!!

24n3chy.jpg

Opublikowano

Hej czy wy używacie jednego kssn do wszystkich waszych kont ?

A jak tak to czy możecie na pw przysłać ?

Edit : Skąd zassysacie Nostale SE ?

S< BFH KONTO NAJLEPSZE BRONIE

Opublikowano

Tam podobno od razu można wszystkie SP robić chodzi o JP.

PS. To kto idzie robić ze mną SP, owieczka zaraz mnie przegoni w lv :D

fochm.png

Opublikowano

i mogę pobrać tylko to fashget a tam gdzie są te wersje nie mogę żadnego linku do pobrania kliknąć

pomocy!!

A kierujesz sie od gory druga kratka i po prawej naciskasz ? 完整客戶端 v1.01 冒險旅程 第一章 分流1

21322170410104241.png

The Golden Eagle

Opublikowano

Na 30lv możesz jakie chcesz czyli na 30lv np możesz mieć WK, potem na 40lv, 50 i 60lv.

fochm.png

Opublikowano

U

żytkownik julojuli321 dnia 19 sierpień 2011 - 10:34 napisał

pomocy!!

A kierujesz sie od gory druga kratka i po prawej naciskasz ? 完整客戶端 v1.01 冒險旅程 第一章 分流1

dzieki za pomoc coś wcześniej nie mogłem tego kliknąć :) plusik

24n3chy.jpg

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma rude i kilofy byłby taki miły i dał mi je, bo potrzebne na misje.

( dane w sygnie )

fochm.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/428248-tutjak-zrobic-sp-na-koreanskim-nostale/

Tu masz poradnik jak zrobić sp na Nostale SE

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano

Moje pytanie do nostale (99nos) brzmi nastepujaco:

Jak moge spolszczyc z jezyka (koreanskiego/japonskiego/chinskiego) na polski ? Zalezy mi na jak najlepszym tlumaczeniu, poniewaz nie znajac calkowicie tej gry sprawia mi to ogromna trudnosc. Probowalem spolszczyc kopiujac NostaleData z polskiego Nostale do NostaleData 99nos jednak tlumaczenie tej gry wynosi raczej 15% z jezyka obcego, wiekszosc mobow maja nazwy zst12/134/121 itp. tak samo brzmi rozmowa z npc podczas misji "zst123" , jak widac, marnie sie gra w taki sposob. Oczywiscie staralem sie szukac innych sposobow tlumaczenia na YT , MPCforum, Google , Board nostale . Dlatego prosilbym o pomoc innych uzytkownikow o szczegolowe informacje na temat spolszczeniu, jak spolszczyc lepiej, jakie pliki trzeba miec do wykonania tego zadania itp. Bede bardzo wdzieczny za pomocna odpowiedz :)

Siemka. Posiadam adres strony na której jest Dokładny spis wszystkich Zadań oraz jak je wykonać od Aktu1 do Ostatniego.Nie można podawać linków zewnętrznych to ci napisze Adres na PW myśle że pomogłem jeżeli byś miał problemy w 99NoS To chętnie ppisz Do mnie Nick w Sygnie.

All%20World.png

ლ(ಠ益ಠლ) -Nie Rozumiem Jak Można Tak Spamować

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Opublikowano

Siemka. Posiadam adres strony na której jest Dokładny spis wszystkich Zadań oraz jak je wykonać od Aktu1 do Ostatniego.Nie można podawać linków zewnętrznych to ci napisze Adres na PW myśle że pomogłem jeżeli byś miał problemy w 99NoS To chętnie ppisz Do mnie Nick w Sygnie.

No tak, wszystko fajnie jest, ale lepiej by bylo wszystko przetlumaczone w grze + . Szukalem dalej sposobu na spolszczenie Nostale 99nos przegladajac ten temat http://www.mpcforum.pl/topic/218232-tut-zmiana-serwera-z-polskiego-na-inny/ , niestety nie wiem czy ten sposob dziala na 99nos, poniewaz nie bardzo wiem skad pobrac "formica.ru De(niemiecki)" jako koreanski z 99nos) itp. w kazdym razie czekam na dalsze odpowiedzi .

21322170410104241.png

The Golden Eagle

Opublikowano

@ProCzarny

Po odebraniu za 42 czasoprzestrzeń Naszyjnika Wysłannika Piekła idziemy w określone miejsce w Zamkniętej Kopalni B1. Dostajemy w zamian punkty doświadczenia i profesji.

Teraz wykorzystujemy naszyjnik na posągu obok miejsca do którego zaprowadziła cię strzałka, żeby spotkać się z nowym NPC, Sługą Demonów. Po rozmowie z nim wykorzystujemy naszyjnik na innym posągu i idziemy za strzałką. Teraz zbieramy dla Sługi Demonów 20 Wąsów Kreta w zamian za informacje gdzie mają się spotkać Koaren z Toporem i Młocarz Kenko. Teraz rozmawiamy ze Sługą Demonów. Dostajemy w zamian punkty doświadczeni i profesji.

Okazuje się, że Koaren z Toporem i Młocarz Kenko spotykają się w 43 czasoprzestrzeni. Ta czasoprzestrzeń kończy akt 1-4, czyli jest to bohaterska czasoprzestrzeń. W tej czasoprzestrzeni są prawie wszystkie rodzaje Kenko, Młoczarz Kenko i Brzydkie Demony Włócznicy. Warto w pokoju z Kenelem i Koarenem z Toporem (przedostatni pokój) użyć Luinii Przywracania. Luinia zwiększy życie Kenela i Koarena z Toporem. Tą czasoprzestrzeń najlepiej przechodzą Wojownik i Czerwony Mag.

Teraz kończy się najdłuższy akt w Nostale, akt 1-4 i zaczyna się akt 1-5. W tym akcie poznajemy nowego NPC w Sekretnym Pokoju, dostajemy ostatnią wróżkę i można dostać nowego NosPartnera. Akt 1-5 jest podzielony na 3 części: o ukrytym skarbie, o nowym sojuszu i o drzewie Fernon.

To chyba ta misja :)

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano

Szukam Kogoś Do Dropienia Krzemieni za 30 minut w Shanerce B1 pisac na pw w grze.

All%20World.png

ლ(ಠ益ಠლ) -Nie Rozumiem Jak Można Tak Spamować

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...