Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkie Expboty Oraz Obejścia. Informacje I Pytania Związane Z Expbotem.

Joaquin Phoenix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odinstalowalem i zainstalowalem metina, i specjalnie nie patchowalem, ale pojawia sie kolejny problem.

proboje sie zalogowac i nagle wylancza sie metin i wyskakuje mi okienko HACK SHIELD i jakis błąd

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Niestety mi Em2 też nie działa po dzisiejszej aktualizacji.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn oraz darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

siemano ja mam tak ze nie mam wszystkich serverow mam tylko 23 a chciał bym meic wiecej tzn wszystkie włacznie z nowym syriuszem kto powie jak to zrobic ;> ;D ?? a zalezało by mi na tym wcześniej miałem teraz nie mam ;/

Opublikowano

Kurczak, mam wielką prośbę.

Od wczoraj nie działa mi exp bot na metin2.co.uk wszystko grało i teraz już nie gra.

Może mi ktoś podać jakiś link do nowego exp bota, albo chociaż fishbota ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po dzisiejszej aktualizacji EM, nie działa. Pasek w grze dojdzie do końca, następnie gra się wyłączy i jestem na pulpicie. Wcześniej wszystko działało normalnie. Zna ktoś rozwiązanie?;x

firstsygnasaldavo.jpg

!!!!!!ZBIERAM -!!!!!!

Opublikowano

Ja mam inny problem po reinstalce metka po torentowaniu wyskakuje mi błond cos z hack sheld START_SERVICE_ERROR(errorCode=204)

na nowym EM2 tosamo niewiem co jest grane prosze o pomoc

Opublikowano

Hmm mały problemik z Easy zaczął mi sie aktualizowac długo to potrwa?

Dajcie minusikaa będę wdzięczny ;] Tylko -

992561393.png

Opublikowano

to co mamy zrobic @up?

dres.png- Ulżyj sobie - jebnij minusa i 1

hahah ale mnie zminusowaliście , parodia ;D ale mam to w dupie!

nie kopiować sygniatury !;D;D;P

Opublikowano

Joaquin Phoenix, i co wielki znawco i znajomy znajomych z supportu EM2... gdzie masz tego platnego bota? tyle piszczales jak mala dziewczynka ze bedzie i co? tez dales sie nabrac jakiemus baranowi co bajke zapuscil

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Witam

Chciałbym się was zapytać o EM2, ponieważ mam pewien problem.

Gdy włączam metina przez em2 i loguje sie na postać pasek ładowania dochodzi do końca i nagle wyłącza mi się metin :/

Nie wiem co się dzieje. Może ktoś już tak miał i ma na to sposób ?

Proszę o szybką odpowiedz.

PS: Przez 2 dni em2 działal normalnie

Opublikowano

Otóż mam taki błąd włączam EM2 wszystko gra, loguje się, wybieram postać widzę pasek i nagle bum jestem na pulpicie. Nie wyskakują mi żadne błędy(nie mogę się zalogować tylko na ch2). Proszę o SZYBKĄ POMOC !!!!!

Opublikowano

Witam

Chciałbym się was zapytać o EM2, ponieważ mam pewien problem.

Gdy włączam metina przez em2 i loguje sie na postać pasek ładowania dochodzi do końca i nagle wyłącza mi się metin :/

Nie wiem co się dzieje. Może ktoś już tak miał i ma na to sposób ?

Proszę o szybką odpowiedz.

PS: Przez 2 dni em2 działal normalnie

Wywala bo musisz podmienić metin2client.bin

Opublikowano

Mam mały problem gdy włączam EM2PL wszystko jest Ok aż wyskakuje że trzeba zaaktualizować tego bota wszystko pięknie aż wyskakuje okno i same znaki zapytania o co w tym chodzi proszę o szybką odpowiedz Proszę !! Leci "+" Dla pomocnika ...

Opublikowano

hm odswieze problem ktory polega na: wlaczenie em2 potem metek i jestem w grze a w em2 pisze caly czas: wlaczanie gry, czekaj.. , czy moglby ktos wkoncu z tym cos poradzic bo na to jeszcze odpowiedzi na tym forum nie ma.. , hmm mam win 7 , framework 4.0 hmm moze musi byc 4.5 ? robi to jakas roznice? moze ktos sie wypowie co do tego problemu ?

Opublikowano

Witam, mam pytanie proszę o odp.

Gdy pojawia sie nowsza wersja Em to musze ją pobierac inaczej nie moge włączyć bota pisze że ta wersja nie jest obsługiwana. Czy da sie to jakoś zrobic żebym nie musiał sciagac co niecałego miecha nową aktualizacje i grac na tym 1 Em jakim mam???

plis o odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...