Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkie Expboty Oraz Obejścia. Informacje I Pytania Związane Z Expbotem.

Joaquin Phoenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki Problem z Expbotem

Expbot:Andrzejt17

Problem:Nie Moge Odpalic EasyMetin2 mam jako administator Uruchamiam i nic Jest ikonka na Pasku zadań ale nie pokazuje sie zaloguj Nie wiem co robic:/

ZBIERAM

11949856271997454136tas.png

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemanko forumowicze, mam problem z włączeniem bota.

Gdy klikam "uruchom grę", wyskakuję taki komunikat 1286706999-U260997.jpg

Bota mam najnowszego, mój system to Windows 7 64bit

73223356.gif

Opublikowano

Mam mały problem. Jeszcze rano wszystko było ok,a teraz, gdy próbuje uruchomić bota wyskakuje mi takie okienko.

592a7760da8e1_post-247764-0630564001286719523_thumb.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn oraz darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Siemanko forumowicze, mam problem z włączeniem bota.

Gdy klikam "uruchom grę", wyskakuję taki komunikat 1286706999-U260997.jpg

Bota mam najnowszego, mój system to Windows 7 64bit

Ponawiam pytanie

73223356.gif

Opublikowano

Mam mały problem. Jeszcze rano wszystko było ok,a teraz, gdy próbuje uruchomić bota wyskakuje mi takie okienko.

Metek crashed.

Zainstaluj od nowa.

Ponawiam pytanie

Nie spotkałem się jeszcze z tym.

Nie znam rozwiązania.

Topic@

Dodaje jedno ważne zdanie.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Metek crashed.

Zainstaluj od nowa.

Dzięki za pomoc, łap+

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn oraz darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

MAM TAKI PROBLEM gdy daje uruchom gre na easymetin wszysko ok wlacza mi sie metin2 wybieram serwer, POSTAC i gdy laduje mi sie ten pasek jest juz przy koncu to wywala z metina :/ HElp beda + lub - jak kto woli

Opublikowano

Witam.

Mam najnowszego EM2 od Andrzeja i gdy włączam bota to po chwili wyskakuje komunikat: Warrning:Bot failure ,please restart your char. Co mam zrobić??

Naciśnij YES i załącz od nowa postać.

1306263410-U198706.png

Opublikowano

A czy mógłbyś dodać plik "metin2client.bin" , ponieważ mój nie działa . Spatchowany Metin2 2010r. wrzucam tam EM2 (najnowszy) , kiedy chcę Uruchomić Grę , wyskakuje okienko "Program nie może odnaleźć pliku metin2client.bin, wskaż go ręcznie" Więc wybieram odpowiedni plik , a zaraz po tym znów okienko "Ta wersja gry nie jest obsługiwana przez Easy Metin2 , aktualizacja może rozwiązać ten problem" , aktualizuję (baardzo długo) w końcu znów powtarzam czynność , lecz ten sam problem , I Ta Sama Aktualizacja!

Oczywiście łap +

Zajmuję się kompletnym tworzeniem stron WWW oraz zarządzaniem serwerami na linux. Kontakt na PW lub skype.

Opublikowano

MAM TAKI PROBLEM gdy daje uruchom gre na easymetin wszysko ok wlacza mi sie metin2 wybieram serwer, POSTAC i gdy laduje mi sie ten pasek jest juz przy koncu to wywala z metina :/ HElp beda + lub - jak kto woli

Opublikowano

Witam Was. Spotkałem się juz z kilkoma wyzwiskami dot. mojej osoby czy to na PW czy w postach. Przypominam że nie jestem botem. Nie znam em2 na wylot. Nie znam wszystkich blędów. Temat jest aby kazdy mogl się udzielac.

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Mam problem polegający na tym, że gdy uruchomi mi sie bot i chce zalogowac postac to wyświetla mi sie okno z serverami i kanalami i w tym momęcie sie zawiesza bot i można go tylko wyl.

ps. jest jakis bot co tylko spija potki???

Opublikowano

Czesc,

mam problem mam em2 od ps19

Zrobilem all tak jak w tym temacie : http://www.mpcforum.pl/topic/218219-allfaqdownloadmoje-wsparcie-dla-easymetin2/

I gdy chce wlaczym em2 to wogole nie reaguje nie wyswietla sie nawet ten niebieski pasek

Prosze o szybko pomoc

Need +

Jeśli dałeś mi + to napisz w komentarzu a odwdziecze sie ^.-

Look, if you had one shot, one opportunity

To seize everything you ever wanted-One moment

Would you capture it or just let it slip?

Opublikowano

Mam Taki Problem z EM2 , chodzi o to , że gdy go uruchamiam on pojawia mi się na pasku ( przy zegarku ) i nie da się z nim nic zrobić , nie pojawia się okno logowania nic się nie dzieje i nie da się go wyłączyć - pobierałem EM2 od Andrzeja . W FAQ o EM2 nic nie było na ten temat , nie znalazłem odpowiedzi na mój problem .

Mam nadzieje , że mi pomożecie .

Pozdrawiam z góry dziękuje .

I ja mam ten problem. Spełniam wszystkie wymagania do korzystania z niego, jednak nic się nie dzieje po włączeniu. Wyłączyć go można jedynie wchodząc w procesy, bo w innym wypadku nie reaguje. Jedna z poprzednich wersji działała u mnie bez problemu. Próbowałem różne EM, również z oficjalnej strony i wszędzie jest tak samo.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I ja mam ten problem. Spełniam wszystkie wymagania do korzystania z niego, jednak nic się nie dzieje po włączeniu. Wyłączyć go można jedynie wchodząc w procesy, bo w innym wypadku nie reaguje. Jedna z poprzednich wersji działała u mnie bez problemu. Próbowałem różne EM, również z oficjalnej strony i wszędzie jest tak samo.

Dokładnie to samo mam....

Prosze o help userow MPC

Need +

Jeśli dałeś mi + to napisz w komentarzu a odwdziecze sie ^.-

Look, if you had one shot, one opportunity

To seize everything you ever wanted-One moment

Would you capture it or just let it slip?

Opublikowano

mam problem gdy pobiore em2 nie juz z kilkanaście sztuk pobrałem i albo metek nie spatchowany a spatchowałem i równiez mam new instalke tzn ma jakies 5dni

i 2blad jak patchuje em to blad jakis mam a jak dam x to nie wlacza sie oko logowania tylko wylacza sie calkiem em

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja mam taki problem :

sciagam najnowszego em2 ,metka ,patchuje go i gdy wklejam pliki em2 do folderu , odpadam Em2 nic sie nie dzieje , wylaczam w procesach em2 robie to samo jeszcze raz i nic ... pomoze ktos ?

Opublikowano

Mam Pytanie gdy włączam easy metin i expie 5 minut pokazuje mi sie w bocie komunikat "Warning:Bot Failure, please restart your char." gdy daje tak jest znow to samo gdy daje nie nie mozna go używać prosze o szybką pomoc.

Opublikowano

Witam was gdy postawiłem bota kiedy szedłem do szkoly zgasilem ekran i gdy przychodze Co? Metin zawieszony i pisze ze przestał działać i zeby zamknac go i czy wysłać zgloszenie mam em 2 od ps19 ale jak mialem od andrzejta to tak samo bylo....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...