Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkie Expboty Oraz Obejścia. Informacje I Pytania Związane Z Expbotem.

Joaquin Phoenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam problem z fishbotem w em2 mianowicie lowi sobie spokojnie ale gdy musi pojsc po karme albo go kicka to wtedy gdy wraca na swoje miejsce i chce znowu lowic to wyskakuje błą ze bot jest w zlym miejscy a dokladnie: fishbotstop-inwrongplace

wie ktos jak to naprawic ??

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema .

Mój problem z expbotem to .... Posiadam Windows 7 64 bit odpalam exp bota jako administrator , loguje sie na bota wskazuje mi clienta i nic! klikam włącz cały czas pisze ze można jeszcze 3 procesy otworzyć .... mam expbota od andrzeja :http://www.mpcforum.pl/topic/217802-dlnew-easymetin2-01161759-mod-52-patch-46-dmg-hack/

Jeśli nie wiecie co zrobić to dajcie mi linki Mam windowsa 7 (64bit) Pomóżcie mi szybko prosze ;]

zao4zijdftpa.jpg

Opublikowano

mam pytanie czy da sie tak połączyc EM2 w tej chwili razem z kamer modem, aby jak zostane zabity dało sie wstawac na funkcji ghost?

z góry dziekuje za odpowiedz

Opublikowano

moglibyście mi powiedzieć co zrobić żeby działał em2, bo też mam problem

Zainstalowałem nowego metina spaczowany i ztorrentowany, wyłączyłem metin2.bin

Zainstalowałem tego najnowszego em2 od andrzeja i podmieniłem też pliki od robo(hshield i metin2client) w folderze metina i jak biore start to włącza mi się okno metina ale nie odpowiada nie moge nic wpisać ani się zalogować, jest jakby zawieszone. Mam windows xp z SP3 i framework 4.5

Co zrobić?

napiszcie mi skąd co pobrać jesli coś trzeba.

<p>zakaz umieszczania linków zewnętrznych</p>

Opublikowano

Drodzy Forumowicze. Po dzisiejszym update większośc jak nie wszystkie exp boty źle działają. U niektórych kompletnie gra się wyłącza a u niektórych nie działają poszczególne ch. Narazie zbytnio sposobu nie ma.

Aczkolwiek możecie spróbować z głównej stronki:

http://www.easymetin2.de/pl/homepage.html

Exp bot na Win 7 64 bit najprawdopodobniej nie chodzi ze względu na to że GF zrył hs3

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Ja mam taki problem jak koldzy up@ Mianowicie: Robilem sposobem ps19 i mam wszystko tak ustawione, lecz gdy wlaczam metka, pojawia sie wybór serwera, Metin sie zawiesza i sie wyłącza. Robilem wszystko tak, jak bylo napisane. Czy ktos umie pomóc? Błagam was POMÓŻCIE !!! beda + i 5.

tupakedit.png
Opublikowano

mam problem z najnowszym fishbotem w em2 po wyrzuceniu z gry i jak zaloguje to pisze ze nie może łowić w tym miejscu, wie ktoś jak zaradzić temu ze by po wywaleniu albo jak pójdzie do rybaka kupić przynętę zęby z powrotem łowił a nie jakiś napis wyskakuj ze nie może

Opublikowano

Musisz Stanoc Na Moscie, Kolo Tej "Poreczy" . Wtedy Bdzie Ladnie Lowil ......

P.S. Co Zrobic Zeby Bral Drobne Ryby "?

nie pomaga to ciagle ten sam problem ;/

Opublikowano

refresh@ [Help]Gdy Wchodze na EM2 Na Postac Wyskakuje Takie Cos Warning:Bot failure,please restart your char.

^^ Gdy juz zresetuje chara, to mi sie metek wlacza, powinien sie wlaczyc bot ,ale gdy sie wlaczy, to zaraz sie metek wylacza i sie od nowa wlacza i tak w kolko. A jak nie zresetuje chara to mi sie dziala bot. Poradzicie cos na to? beda + za pomoc

tupakedit.png
Opublikowano

Od kogo exp bot:easymetin2.com

Opis Problemu: Podczas łowienia na EM2 wyskakuje mi błąd stopfishing_inwrongplaes czy jakoś tak wiem że to jest od wbudowanego WH ale błąd wyskakuje dopiero gdy bot wróci na miejsce łowienia po kupnie robaków / papki. Czy ktoś ma na to sposób ?

zapunktuj_480x60.jpg

DO WYGRANIA TELEFONY, DOŁADOWANIA PAYPAL, PSP itp ! ZAPRASZAM DO REJESTRACJI !

Opublikowano

Mam pytanko: Wybieram postać, ładuje się do połowy lub 3/4 i wyskakuje takie coś ????????????????. O co z tym chodzi mam EM2 od andrzejt17 i patcha 4.4 bo na nim działa FB.

Pomóżcie. Z góry DZIĘKI

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

ejj co to jest?

Jakies wysylanie smsow czy cos

jak to wszystko na mpc jest

Przepraszam, pomyłka ;/ Przekierowanie miało być na inną strone, do tematu z mpc a nie tam ;/ Link poprawiony...

down - zrobione

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Bot od: Andrzejt17

Problem: Wlaczam bota, metin sie zawiesza na oknie wyboru servera ( to akurat u mnie normalne, trwa to okolo 5 sec ) i powinno zaczac sie logowanie, ale nie ! Metin sie wylacza. Wczesniej bylo ok, ale od okolo 4 dni jest u mnie kicha ;( . Probowalem juz rozniaste patche, z Kamermod' em i bez.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Mam problem.

Ściągnąłem bota rozpakowałem gdy go włączam pojawia się wirus ignoruje go tak jak radziliście innym próbuje włączyć bota lecz nic się nie dzieje pojawia się tylko ikonka na pasku to wszystko.

Proszę o pomoc dam plusa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...