Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkie Expboty Oraz Obejścia. Informacje I Pytania Związane Z Expbotem.

Joaquin Phoenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko all nie wiem o co chodzi bo boce od xxx czasu a tu teraz wł Easymetin2 i zwiecha.... pojawia sie biale okno i nic dalej..... mam win xp sp3 net framework 3.5 i nie wiem o co chodzi help.....

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok zaraz to sprawdze bo narazie mi kaspersky blokuje

Lepiej zainstalować tą twoją wersję bota co była razem czy tą najnowszą 17013??

Tak powinno byc ze po kliknieciu na serwer nic mi się nie pojawia bo jescze nie do końca obcykany jestem?

Jak używam tego twojego starego 160 costam to mi wyskakuje ze "ta wersja gry nie jest obslugiwana przez easymetin2 czy chcesz sciagnac aktualizacje?"

Tak jak włączysz plik server to nic ma się nie pokazywać i uruchamiasz easymetin i ma śmigać (przynajmniej u mnie tak jest)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam mały problem z easy metin jak wlączam go zaloguje sie klikam start trzeba wybrac lokalizacje wybieram na metin2client i wyskakuje mi blad : ta wersja EasyMetin2 jest przeznaczona wylacznie dla polskiej wersji metin2.Metin2.de o co w tym chodzi ? ;|

Opublikowano

Witam mam problem wiec mam najnowszego EM2 pl mam

net framework 3.5

java Windows sp3

i gdy wlaczam to mi sie zawiesza na 5-10 sek i sie wylancza o co tu chodzi ?:oo

Przeszperalem forum i widze ze niektorzy tez tak maja ale nie znalazlem odpowiedzi bylbym w dzieczny jak ktos by mnie oswiecil ;]]]]

Opublikowano

Witam mam takie pytanie wiem ze byl juz gdzies taki temat ale nie moge znalesc... Chodzi mi o to ze gdy odpalam EM2 wszystko dziala ok ale po pewnym czasie wyl mi sie i zalogowuje odnowa... jest to troszke uciazliwe gdy chce dojsc na dt albo np lowie rybki... Moze ktos mi pomoc co trzeba z tym zrobic . Z gory dziekuje . Dam plusika ^^

Opublikowano

Mam mały problem z easy metin jak wlączam go zaloguje sie klikam start trzeba wybrac lokalizacje wybieram na metin2client i wyskakuje mi blad : ta wersja EasyMetin2 jest przeznaczona wylacznie dla polskiej wersji metin2.Metin2.de o co w tym chodzi ? ;|

Czytaj posty wyżej. Masz złą wersję EasyMetina. Tu jest dobra:

http://www.przeklej.pl/plik/easymetin2-exe-00211d2sfbq4

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a ja mam takie pytanie (bo nie przeszkadza mi to, ze mnie czasem loga) tylko chce aby mnie ponownie zalogowalo bo kiedys mi to dzialalo znaczy 4-5dni temu potem loga i jak wracam po godzinie postac jest wylogowana

Opublikowano

Witam. Mi easy metin2 działa normalnie ale po kliknieciu Start nowa gra metin się włącza i zaraz się zacina. Nawet nie zdąrze świata wybrać...

a41df9a9470d248.gif
Opublikowano

Siemanko dzis musialem zmienic system i po zmianie zainstalowalem metka storentowalem itd i jak wł em2 zaloguje sie wyskakuje mi cos takiego592a708c6d14c_post-136657-0977281001285609242_thumb.jpg pomocy o co w tym smiga mam win xp sp3 net framework 3.5 wtedy all dzialalo na nim a teraz lipa.. dlaczego??

Opublikowano

hmmm a moze mi ktos pomoze wszystko pieknie sie odpala tylko ze gdy dochodzi do konca paska Metka zamyka...;/

b_560_95_1.png

Wii_Skijump_Corgi.gif

Opublikowano

hmmm a moze mi ktos pomoze wszystko pieknie sie odpala tylko ze gdy dochodzi do konca paska Metka zamyka...;/ powie ktos o co kaman?

b_560_95_1.png

Wii_Skijump_Corgi.gif

Opublikowano

Ma ktoś sposób na otwracie więcej niż 3 procesów w EM2?? <<Z Góry THX>>

ZBIERAM +.

Pozdrawiam wszystkich z s7

Jestem, żeby pomagać. Pomagam, żeby być.

Opublikowano

ExpBot od: Pana Andrzeja

Opis Problemu: podczas, gdy uruchamiam metin przez expbota to okienko wyboru serwera jest, ale nic nie mogę na nim robić (zawiesza się) i po chwili wyłącza się całkiem

Dziwi mnie to, ponieważ wczoraj miałem wszystko ok

Opublikowano

Exbot by spidi:Jakieś pytajniki (chce rozpakować 7zipem) mam netframework 2.0 ale kiedys exbot działał mi na 2.0 !

giphy.gif

Opublikowano

PrpProDestroy ściągnij 3.5 framework - em powinien dchodzić.

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Opublikowano

czy u kogos tez tak jest ze sie resetują ustawienie mianowicie zaznacze lurowanie i sell dropu jak go lognie to zaloguje sie sam ale juz nie ma ustawien sell dropu i lurowania .

wie ktos moze w czym problem (mam windows'a XP )

e6f347deb9b7f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...