Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkie Expboty Oraz Obejścia. Informacje I Pytania Związane Z Expbotem.

Joaquin Phoenix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponawiam pytanie:

Wybieram postać, ładuje się do połowy lub 3/4 i wyskakuje takie coś ????????????????. O co z tym chodzi? Mam EM2 od andrzejt17 i patcha 4.4 bo na nim działa FB. Oraz czemu nie działa multihack Ita (od Andrzeja) jakies tydzien temu przed formatem działał potem po formacie nie dziala coś z NET.Famerworkiem, a system mam ten sam wiec NET powinien być ten sam.

Pomóżcie. Z góry DZIĘKI

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Mam Taki Problem z EM2 , chodzi o to , że gdy go uruchamiam on pojawia mi się na pasku ( przy zegarku ) i nie da się z nim nic zrobić , nie pojawia się okno logowania nic się nie dzieje i nie da się go wyłączyć - pobierałem EM2 od Andrzeja . W FAQ o EM2 nic nie było na ten temat , nie znalazłem odpowiedzi na mój problem .

Mam nadzieje , że mi pomożecie .

Pozdrawiam z góry dziękuje .

Opublikowano

Mam Taki Problem z EM2 , chodzi o to , że gdy go uruchamiam on pojawia mi się na pasku ( przy zegarku ) i nie da się z nim nic zrobić , nie pojawia się okno logowania nic się nie dzieje i nie da się go wyłączyć - pobierałem EM2 od Andrzeja . W FAQ o EM2 nic nie było na ten temat , nie znalazłem odpowiedzi na mój problem .

Mam dokładnie ten sam problem

Opublikowano

mam taki sam problem jak puszek:/

@up kaspersky wykrywa trojana a ty masz 4 posty więc nie chce ryzykować^^

ma ktoś rozwiązanie tego problemu?

na pasku zadan pokazuje sie Em2 ale nie włącza sie

witam mam win7 /64 i mam tak samo. z wszystkimi paczkami jakie tu znalazlem  EM wlancza sie w procesach i na pasku i nic wiecej  trochcesz szukalem w kompie i znalazlem cos ze jeden lub kilka procesow czeka na wyjscie /wejscie w netczy cos . Ma ktos pojecie o co kaman????

Niewalcz z idiota bo sciągnie Cię na swój poziom i zniszczy doświadczeniem!!!
Jak pomoglem daj plusika

Derides;PL Polecam nowy fajny inny serv.metina

Opublikowano

Bot od: Andrzejt17

Problem: Wlaczam bota, metin sie zawiesza na oknie wyboru servera ( to akurat u mnie normalne, trwa to okolo 5 sec ) i powinno zaczac sie logowanie, ale nie ! Metin sie wylacza. Wczesniej bylo ok, ale od okolo 4 dni jest u mnie kicha ;( . Probowalem juz rozniaste patche, z Kamermod' em i bez.

mam ten sam problem. Ale denerwuje mnie to ze nikt nie odpowiada dlaczego i jak go naprawic....

Opublikowano

Dobra moze wiecie jak mozna wlaczyc easy metin zeby dzialalo na innych serwerach jak PL czy Uk US bo mam nonstop wiadomosc ze ta wersja jest przeznaczona tylko do wersi metin2 pl oczywiscie bendzie 5

DmG HACK BARDZO DOBRY DZIALA NA GLOBA I NA PRIVY I NA EASY METIN2

http://hotfile.com/dl/75064474/e81a6c2/DMGhack.rar.html

Opublikowano

Mam ten sam problem . Pomoże ktoś?

Opublikowano

co do pomocy Morpheusekkk i muszyny spróbujcie odpalić metka z okienku.

Ja mam mod kamera najnowszy dostępny na jego stronie mam metka aktualnego pobieranego przez downloadera storrentowanego i zpatchowanego

wersja em2 0,1,2,1759 coprawda jest po chińsku ale daję rade

pobrałem najnowszego em2 odpalam i po chwili hs wyświetla mi coś takiego detectec_memory_modiffy no pamiętam dokładnie ale na 1759(wersja em2) wszystko działa ok dodam że mam win7

chętne wrzucił bym ale mam słaby internet niestety

POMOGŁEM ?? DAJ + ;]

LEGALIZE

Opublikowano

Mam windowsa xp service pack 3 ale wczoraj normalnie smigalo bot em 2 wersje poczynajac od 1750 do 1778

Ehh już nie wiem co oni robią z tym em2. Chcą go ponoć płatnego robić a jest tak niedorobiony że nie da się grać na nim. On ma różne chore akcje.

Nie wiem popróbuj różnych em2 albo tego ze stronki.

Kolega który prosił o botka ze stronki:

http://www.mpcforum.pl/topic/218746-newdownload-najnowszy-easymetin2-pl-0121760/

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Ehh już nie wiem co oni robią z tym em2. Chcą go ponoć płatnego robić a jest tak niedorobiony że nie da się grać na nim. On ma różne chore akcje.

Nie wiem popróbuj różnych em2 albo tego ze stronki

ja tez mam ten problem z nieodpalaniem EM nigdy wczesniej nie mnialem wiekszych problemow z EM ale teraz to juz wcale go nie kumam

To wyglada tak jak by aplikacja exe zottala zaincjowana i niemogl sie zalogowac na stronie EM

moj system towin7 

probowalem na wszystkich dostepnych paczkach 

tylko starsze EM nie maja tego problemu np.0,1,6,1509mod5,1 wlancza sie 

Niewalcz z idiota bo sciągnie Cię na swój poziom i zniszczy doświadczeniem!!!
Jak pomoglem daj plusika

Derides;PL Polecam nowy fajny inny serv.metina

Opublikowano

4. Zwieszanie się metina przy wyborze serwerów...

masz tam spoiler i link , ale tam nie ma nic do pobrania , zadnej łatki. sprawdz linka i wyślij z tą łatka zeby metek sie nie zawieszał przy wyborze serwów. z góry thx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...