Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkie Expboty Oraz Obejścia. Informacje I Pytania Związane Z Expbotem.

Joaquin Phoenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeju... z dnia na dzień coraz więcej różnych tematów o nowych EM2 ulepszonych poprzez dodanie nowych opcji itp. a ja z dnia nadzień coraz bardziej od tego głupieje bo teraz dla mnie to już jak szukanie igły w stogu siana :/ szukam prostego działającego EM2 na PL, na którym będzie działać MH, nie muszą działać all CH ale żeby tylko MH działało. Proszę o podanie takiego.

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam !

Mam taki problem z wszystkich ch działa mi tylko ch2! ale jak juz jestem w grze to nie chce mi wyskczyc okno z menu bota tak samo na stacie nie ma wyswietlonego nicku postaci tylko pisze ''Łączenie"...

Mam zaaktualizowano gre nowy metek zpatchowany torentowany i nie wiem oco kaman (mam windowsa)..

Prosze o Jakąś pomoc

POZDRO!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Otóż, włączam normalnie metina wszystko działa, loguje sie jest ok, wybieram postać daje ok, ładuje sie pasek kiedy dojdzie do końca metin się wyłącza. Co mam zrobić?

Opublikowano

Używam najnowszego Easymetina 0.1.16.1759 i patcha 4.6 .. Expie 5 minut i na ekranie wyskakuje mi błąd..bladqh.png

A obok na EasyMetinie taki : kopiabladd.png

Prosze o pomoc..

ODPOWIE MI KTOS NA TO PYTANIE??..

Opublikowano

To teraz z innej beczki ^^ Zainstalowalem patcha 4.6 od andrzeja bla bla wg instrukcji i znow mam zwieche po odpaleniu em2.... chodzi o to z wyborem serwera wtedy jest zwiecha.. daje duzo + za pomoc

Opublikowano

Siema mam taki problem zainstalowalem od andzeja emt2 z patchem 4.4

Problem polega na tym ze jak juz sie loguje to logowanie dojdzie prawie do konca i potem wywali

Nie zaladuje sie cala kreska

Czytaj pkt. dotyczących problemów z em2

To teraz z innej beczki ^^ Zainstalowalem patcha 4.6 od andrzeja bla bla wg instrukcji i znow mam zwieche po odpaleniu em2.... chodzi o to z wyborem serwera wtedy jest zwiecha.. daje duzo + za pomoc

Panowie podałem w punkcie 4. Odpowiedź na to. Sam mialem ten problem. Musicie coś pobrac z tamtego posta.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

To tak Normalnie od lipca mialemm EM2 adrzeja . Wgrywalem patche az do momentu kiedy mi sie wylaczyl EM2 i wyskakuja Pytajniki .

Teraz gdy wlaczam EM2 wyskakuja pytajniki w momencie nacisniecia start.

i niewiem co mam zrobic robie nowe i wogule ale to samo

Opublikowano

witam już od pierwszych botów po te najnowsze z serii EM2 mniemam kursora w opcjach na mapce jest ale gdy dam opcje[ustawienia skilli itp ] mniemam kursora

jest to trochę meczące i denerwujące gdy nie zapisze ustawień

Opublikowano

Witam mam pewien problem który przedstawie na załączonym obrazku. Otóż włączam Easy metin najnowszą wersje z 20 września wszystko działa elegancko wyskakuje komunikat o starcie gry gdy gra sie włączy bot nie startuje razem z nią co jest tego przyczyną proszę o jakąś pomoc w tej sprawie

brakbota.jpg

Uploaded with ImageShack.us

netframework

Opublikowano

mam problem z najnowszym fishbotem w em2 po wyrzuceniu z gry i jak zaloguje to pisze ze nie może łowić w tym miejscu, wie ktoś jak zaradzić temu ze by po wywaleniu albo jak pójdzie do rybaka kupić przynętę zęby z powrotem łowił a nie jakiś napis wyskakuj ze nie może

Opublikowano

Przez takie rzeczy występuje dużo błędów na serwerze np.

Znikanie nie których teleportów i przedmiotów z ekwipunku:(

Odradzam czegoś tak ohydnego...

STOP EXP BOTOM !!!

Opublikowano

Mógłby mi ktos powiedziec co mogło sie stac ze EM2 normalnie działal mi jeszcze wczoraj a dzisiaj gdy klikam na Nowa gra Włącza sie Metin i wybór servera i to wszystko sie zawiesza, i OUT do Windows. Od razu mówie ze już wszystko usuwałem i instalowałem jeszcze raz tak jak w Tutorial Od Antypatyczny..

Opublikowano

Nie oddaje mi expa (zaznaczyłem oddawanie expa i oddałem ręcznie). Gdzie znaleźć plik w którym to ręcznie ustawić? Albo jak rozwiązać ten problem?

Zbieram +

Opublikowano

Zainstalowalem metak , spachowalem storentowalem sciągnelem bota sciągnelem patch 4,5 instaluje gdzie metka mam wlaczam bota pisze, ze mma metin2.bin znaleśc to biore i pisze "Ta wersja jest tylko dla metin2.pl"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...