Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkie Expboty Oraz Obejścia. Informacje I Pytania Związane Z Expbotem.

Joaquin Phoenix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam, mam problem z framework gdyż potrzebny jest minimum wersja 3.5 a ja mam już zainstalowanego 3.0 a skoro trzeba wykasowac poprzednią wersje żeby zajnstalowac można bylo np. 3.5 to gdy wykasowywuje tę starą wersje wyskauje mi takie coś: [Microsoft .NET framework 2.0 Service Pack 1 cannot be uninstalled because it will affect other applications that are installed] co tłumacząc na polski [Microsoft. NET Framework2.0 Service Pack 1 nie można odinstalować, ponieważ będzie to miało wpływ na inne aplikacje, które są zainstalowane] i ja za bardzo niewiem co mam teraz zrobic póżniej wyskakuje taki okienko [bład krytyczny instalacji]

Proszę o pomoc z góry dziękuje:)

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc co zrobić gdy wyskakują mi same znaki zapytania (?) po zaaktualizowaniu Easy Metina bo gdy zaloguję się i naciskam nowa gra to piszę że ta wersja nie jest obsługiwana .

Opublikowano

Gram na metin2.co.uk i pobralem bota , odpowiednio zainstalowalem i gdy pokazuje sie pasek ladowania to gra wylącza sie do pulpitu... Oczywiscie pobralem bota odpowiedniego do UK. Mam XP+SP3 i frameworka 3.5

Opublikowano

a ja mam taki problem że gdy już wejde na metka przez EM2 to nie moge zalogowac sie na niektórych serwach np. na obsydianie:((

CH1 ...

CH2 ...

CH3 ...

CH4 NORM

POMOCY

Aha i jeszcze jedno podajcie najnowszgo EM2 bo ten już pisze o aktualizacjach

sygna1e.png

I zapytał go: «Jak ci na imię?» Odpowiedział Mu: «Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu»

Mk 5 1-10: 9

Opublikowano

witam ja mam problem mianowicie taki iz po sciagnieciu od nowa metina2 Pl i zainstalowaniu go poprawnie to jak chce sie zalogowac to mi pisze ze (Bład podczas połaczenia z serwerem) co jest nie tak? dostep do internetu mam normalnie

Opublikowano

Witam.

Niedawno postawiłem od nowa system i zrobiłem format PC.

Po ponownym zainstalowaniu Metka postanowiłem wrzucić także kilka "dopalaczy" od andrzejat17.

Wszystko niby pięknie, ale...

...Kasperski zaczął mi truć po dokładnym przeskanowaniu plików w paczce od andrzeja...

W pliku (prawdopodobnie instalacyjnym - data0007) wykrył trojana Vapsup.aart

trojanc.jpg

Nie wiem co o tej całej sytuacji myśleć, i czy andrzej rzeczywiście podaje urzytkownikom MPC czyste pliczki, czy po prostu jest to mankament wszelakiego rodzaju hacków/botów etc.

Samego andrzejat17 prosił bym o wypowiedzenie się w tej sprawie.

Pozdrawiam

P.S. Nie obchodzi mnie to, czy rzesza neosów mnie zminusuje czy zplusuje... "Róbta co chceta."

Opublikowano

http://www.przeklej.pl/plik/easymetin2-exe-00211d2sfbq4

mam go i pisze o aktualizacjach

ahha i jak dam plik metin2client.bin to pisze ta wersja jest tylko do metin2.pl

sygna1e.png

I zapytał go: «Jak ci na imię?» Odpowiedział Mu: «Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu»

Mk 5 1-10: 9

Opublikowano

Nie mogę zalogować się na niektóre ch....EM wyłącza się wraz z metinem

bota mam od andrzeja najnowszego jakiego zrobił patch 4.5 z tego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/215936-update-patch-45-czyli-wszystko-i-jeszcze-wiecej/

na EM2 mogę latać po ch1 ch3 i ch4 ale po ch2 już nie. Bot działa normalnie pięknie chodzi ale jak chce wejść na ch2 to cala gra się wyłącza. Patcha zainstalowałem dobrze bo na innych ch bot śmiga bez zarzutu. Nawet jak odpalam przez patch updater to wyłącza mi się cały metin na ch2. A jak gram bez EM to wyskakuje mi error HS że wykrył speed hacka o,O

Proszę o pomoc i z góry dziekuję

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Heh... Z każdym EM tak samo :/ Mianowicie "DETECT_SPEED_HACK" Czy jakoś tak ;/

No ten od ps 19 pierwszy raz zadziałał wyłączyłem pogadałem z kolegą na gg i znów sie nieda ;/

(Właczam odpala się metin jest tzw. lag i wyłącza i ten komunikat ;/)

Help.

W razie problemów GG: 7540011

Opublikowano

W mam chyba rozwiązanie problemów z wywalaniem w em2 i ogólnymi problemami mianowicie.

1 instalujemy metka NIE PATCHUJEMY GO instalujemy patch andrzeja odpalamy em2 i po problemie testowałem działa mam windows 7

POMOGŁEM ?? DAJ + ;]

LEGALIZE

Opublikowano

Hej. Mam taki problem włączam easy metin wchodze na serwa i nic się nie dzieje tylko się zacina gra, jak wejdę na pulpit to nie ma w ogóle żadnych opcji tego hacka. WTF?

A jak ściągnąłem od andrzeja to wywala po załadowaniu paska do Windows.

HELP!

Opublikowano

Ja mam problem otuż normalnie metin 2010 instalije spachowalem ztorrentowalem wrzuciłem dmg zainstalowalem Easy Metin2 i gdy wybiera ten plik przy uruchomieniu wyskukuje mi bład w ktorym sa same " ???? " co mam zrobic ?

Opublikowano

Siema mam taki problem zainstalowalem od andzeja emt2 z patchem 4.4

Problem polega na tym ze jak juz sie loguje to logowanie dojdzie prawie do konca i potem wywali

Nie zaladuje sie cala kreska

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam identyczny problem jak up, troche potestowałem i wynikła taka sprawa, mam konto na którym mam 4 postacie i każdą w innym królestwie, jeśli się chce lognąć do shinsoo i jino wywala mnie przy wczytywaniu postaci, jeśli wybieram postać która jest w chunjo idzie bez problemu, na innych kontach które mam jest identyczny problem, założyłem też nowe konto na obojętnie jakim serwie i tylko w chunjo mi sie loguje jak tworze postać w innym królestwie niż chunjo wywala, dajcie znać czy da rade coś z tym zrobić

Opublikowano

Siema Wszystkim mam problem jak instaluje Metina potem EM2 z patchem 4.4 to mi nie działa pustynia i DT jak na razie to odkryłem nie wiem co zrobić normalnie mi działa EM2+DMG na Wszystkich ch Gram na s21 ale jak nie teleportuje na Pustynie lub do DT to mi przy ładowaniu pod koniec wywala i muszę od instalować metina zainstalowac i bez niczego włączyć wyjść i dopiero EM2 zainstalować jest na to jakiś sposób żeby tego w kółko nie robić bo mi się nie chce CIĄGLE JAK CHCE PRZEJŚĆ DO v1 LUB v2 Do lochu norm i trudnego odinstalowywać metina wejść tam i zainstalować znów EM2 proszę

Opublikowano

Mam problem z easymetin, żaden easy mi nie działa oprócz tego od andrzejt17 gra się włącza loguję się na postać gram ale okno z easy się nie włącza mam net. framework czy jakoś tak na moją wersje windowsa xp żaden mh mi nie działa. Miesiąc temu wszystkie mh, exphacki itp mi działały a teraz nic! Proszę o pomoc andrzejt17/Tulek/Kamer'a lub kogoś innego kto się zna na tym.

Z góry thx!

mpc.png

Opublikowano

Posłuchajcie to już jest trochę męczące odpowiadać wciąż na te same pytanie. Czytajcie cały temat, może ktoś miał taki problem jak Wy i już otrzymał pomoc. Jak coś nie chodzi to próbujcie różnego wersje bota, np:

http://www.przeklej.pl/plik/easymetin2-exe-00211d2sfbq4

lub jakąś inną.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam pewien problem który przedstawie na załączonym obrazku. Otóż włączam Easy metin najnowszą wersje z 20 września wszystko działa elegancko wyskakuje komunikat o starcie gry gdy gra sie włączy bot nie startuje razem z nią co jest tego przyczyną proszę o jakąś pomoc w tej sprawie

brakbota.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ściągnij nową wersje od andrzeja v moda 5.1 patcha 4.5

a nie jakieś pseudoEM2 od innych

pozdro

sygnaturan.jpg

Sygnatura By Morcio

21571.jpg28119.png

21495.png4031.jpg

11451.png27573.png

18706.png30302.jpg

Pamiętaj jeśli pomogłem daj -

Opublikowano

Witam mam podobny problem jak wyzej zrobilem wszystko zgodnie z instrukcja i w piatek ten co byl jeszcze wszystko mi dzialalo (dokladniej chodzi mi o samego fischbota nic innego mi nie jest potrzebne ) a dzisiaj probuje wejsc i przy ladowaniu postaci wylacza mi sie metin i tak jest na kazdym ch http://wklej.to/mMmT w linku który podał Andrzej ch 2 niby dziala ale mi jakos nie chce za pomoc dam + / - kto co woli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...