Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkie Expboty Oraz Obejścia. Informacje I Pytania Związane Z Expbotem.

Joaquin Phoenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Zmienić Jezyk w EasyMetin2 ? niewlączając go ?...

wyskuje mi costakiego i nic niemoge zrobic. !!!

Przecież na dole jest zmiana języka.

Tylko ze to nic niedaje....

tylko sie mzienia a jezyk zostaje nadal taki sam i jak wpisze login i haslo.. to i tak sie nie da nic zrobic...;/

mam ten blad juz 2 tygodnie i nikt mi niemoze pomuc..;/ gg : 13254935

592a6e79d4993_post-113124-0787739001285329197_thumb.jpg

ban_pl_72890_520638.gif
  • Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam...mam problem dokladnie taki ze kiedy chce zainstalowac ponownie gre i chce ja z torentowac to nic sie nie robi i po chwili wyskakuje komunikat ze torrent patch error metin2 hsshield 10637 1 (-1) istniejace polaczenie zostalo gwaltownie zamkniete przez zdalnego hosta (1) blad podczas pobierania pliku/ow (torrent: a )

i jak juz to przeinstalowalem metina i to nic nie dalo... licze na pomoc

Opublikowano

witam...mam problem dokladnie taki ze kiedy chce zainstalowac ponownie gre i chce ja z torentowac to nic sie nie robi i po chwili wyskakuje komunikat ze torrent patch error metin2 hsshield 10637 1 (-1) istniejace polaczenie zostalo gwaltownie zamkniete przez zdalnego hosta (1) blad podczas pobierania pliku/ow (torrent: a )

i jak juz to przeinstalowalem metina i to nic nie dalo... licze na pomoc

Chyba tylko format kompa pozostaje...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wiesz co z tym zrobić ? wyskakuje mi taki błąd gdy odpalam em2 "Wystąpił problem z aplikacją metin2client.bin i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty." instalowałem od nowa nowego metina i nowego em2 ale niestety to na nic .. ; /. masz jakiś pomysł ?

Opublikowano

rowniez problem ze zwiecha i ze pisze ze ta wersja jest do metin2.pl , ale andrzej i inni jak widac nie udzielaja sie tu

To przecież jasne, że ściągnąłeś złą wersję hacka. Domyślam się, że masz nie polskiego metina. Ten hack jest do niemieckiego (na bank to rozwiąże twój problem):

http://www.przeklej.pl/plik/easymetin2-exe-00211d2sfbq4

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oto skan, co prawda jest jakiś trojan ale ja używałem tego programu i nic się nie działo. Albo on jest nie groźny albo mam keyloggera. Pewnie o tym pisał ten użytkownik wcześniej, że kaspersky wykrył mu trojana:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=39b6444954714ccb204bfb1c894418b413cc1c64c4f0e80faeecb88db55d7b3d-1285260205

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wyjaśni ktoś dlaczego EM2 z oficjalnej strony jest czysty a w spolszczonych wersjach wykrywa trojana?

Może ktoś wstawić gdzieś wersję oficjalną bez modyfikacji bo mi cały czas wyskakuje błąd przy rozpakowywaniu.

Opublikowano

Wyjaśni ktoś dlaczego EM2 z oficjalnej strony jest czysty a w spolszczonych wersjach wykrywa trojana?

Może ktoś wstawić gdzieś wersję oficjalną bez modyfikacji bo mi cały czas wyskakuje błąd przy rozpakowywaniu.

Przecież tego mojego pliku się nie wypakowuje, tylko od razu instaluje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema.mam problem z easy metin2. Włączam Easymetin2 zaktualizowany do nowej wersji , zalogowywuje się ,daje uruchom grę i wyskakują mi ?????????????? a pod nimi Tak lub nie, bardzo proszę o szybko odpowiedz jak uporać się z tym problemem.

Opublikowano

xo nie podawaj jakiegos scierwa ... to jest starsza wersja bota i pytalo czy uaktualnic ... w innym temacie dowiedzialem sie ze musze miec instalke metina z czerwca br lub wczesniej , moglby mi ktos ja wrzuci?

Opublikowano

xo nie podawaj jakiegos scierwa ... to jest starsza wersja bota i pytalo czy uaktualnic ... w innym temacie dowiedzialem sie ze musze miec instalke metina z czerwca br lub wczesniej , moglby mi ktos ja wrzuci?

Jak nie umiesz się obsługiwać tą wersją hacka to nie mów, że to jest ścierwo ! Przed włączeniem easymetin2 masz włączyć plik server.exe !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przed włączeniem easymetin2 masz włączyć plik server.exe !

Do mnie to pisales? Bo jak tak to niewiem skad wziasc ten server.exe

Opublikowano

Hm a co wkoncu z tym problemem ?? chodzi mianowicie o to, ze metek sie wlacza i wszystko spoko a w em2 pisze caly czas : wlaczanie gry, prosze czekac... i nic sie nie dzieje, system windows 7 wszystko zrobione jak trzeba metek reinstalowany em2 tak samo 50 prob zakonczonych niepowodzeniem, hm moze to wina jakiegos antywirusa lub zapory ?? moze sie ktos wypowiedziec na ten temat ? nigdzie nie ma rozwiazania tego problemu

dolaczam ss: http://img217.imageshack.us/f/ssssfd.jpg/

Opublikowano

Heh to i tak masz lepiej niz ja u mnie odrazu się zawiesza i po 5 sekundach wyłancza a masz najnowszą wersję czy tę trochę starszą?

Opublikowano

problem w tym ze juz sie pogubilem ktora wersja jest najnowsza, sciagnalem niby taka ktora innym dziala a jest to 0.1.1.1719 , nie wiem czy to najnowsza ale z innymi wersjami robi mi sie tak samo, pisze wlaczanie gry prosze czekac i koniec, metina instalowalem nie wiadomo ile razy i em2 tak samo, juz nie wiem jak temu zaradzic.. mhm

Opublikowano

A patchowales cos? wklejales do podmiany ? czy tylko uruchamiasz easymetin2 i tyle

nie patchowalem bo to wersja ktora dziala bez patcha jak pare innych, jak patchowalem to na poczatku wyskakiwal mi blad, potem zamienilem pliki w folderze pack, blad ustapil lecz gry wlaczalem metina przez em2 podczas ladowania metin sie wylaczal i tyle bylo. no i znalazlem ta wersje do ktorej nie trzeba patcha , innym dziala a mi niestety nie, jest tak jak na ss ..

Opublikowano

Siema.Mam taki problem.Zainstalowałem metka spatchowałem storrentowałem, zainstalowałem najnowszy easymetin. Załączyłem easymetin, zalogowałem się, daje start, uruchamia mi się gra, chodzi przez 5 sekund i wywala na pulpit z takim oknem nowyobrazmapybitowejkop.png . Wie ktoś jak zrobić, zeby szlo normalnie bocic? Z góry dzięki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...