Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściąganie

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zawsze mam pod kartką ściągę i jak nauczyciel nie patrzy to wysuwam, jak widzę, że idzie to wsuwam i udaje, że myślę :D Niezawodny sposób, jeszcze ani razu mnie tak nie złapali :P

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja z religia nie mam problemu bo wyciagam ksiązke na ławke i ściagam co chce a ksiadz widzi i sie smieje (mamy zajebistego ksiedza)a na innych lekcjach to ściaga do plecaka i git.Nie radzil bym w telefonie bo jak nauczyciel wezmie to musi przyjsc rodzic po niego sam sie o tym przekonalem na angielskim

Balmora

Opublikowano

jak masz kartkówkę to możesz kupić sobie długopis (UV) ten co widać tylko pod specjalną lampką :) i masz przygotowaną kartke i na niej odpowiedzi i spokojnie przepisujesz..

a jak tak nie można to ściąga w lewą łapę i do przodu :0

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

@UP

do plecaka i pod kartkę nie radzę bo jak będziesz lookał na ściągę w plecaku to może sie skapnąć a pod kartkę też nie bardzo bo przynajmniej u mnie tak jest że każe nam pokazywać kartki najlepiej jak masz bluzę to do rękawa albo do kieszeni

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

u mnie nie każą pokazywać kartek.. i pod pracą klasową najlepiej sie chowa :) .. a ja mam długie włosy to sciąga leży se na ławce.. ja się schylam i nie widać jak ściągam :)

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak macie w budzie identyfikatory do wydrukujcie sobie na ich rozmiar i włóżcie tam xD

Ja tak mapki na geografie ściągam xD....

Zapro na mój profil :D

sygnaturaw.png

Pasjonat
Opublikowano

Ja zawsze robię sciąge i do rękawa nigdy mnie nie złapano.I jeszcze jeden sposób gdy macie sprawdzian na kartce w kratke np. z fizyki to wcześniej przygotujcie sobie kartke i na ostatniej stronie napiszcie ściąge.Gdy koleś bedzie kazał przygotować kartke to wyjmijcie tą co macie na niej pisać sprawdzian(i napisana na tej kartce sciage)i jak juz sciagniecie to zarysujcie ja jakimis obliczeniami czy Bóg wie czym że niby liczyliście i coś nie wyszło :P U mnie to się sprawdza :)

Opublikowano

@UP

albo 1 bez możliwości poprawy i uwaga chyba że nauczyciel jest mało spostrzegawczy

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

1.Mam inną propozycję zrobcie sobie sciagi na chusteczce do nosa tzn przyklejcie tasma na nia zegnijcie i na oleckji wyciagajcie i niby dmuchajcie a tam przyklejona ściąga co nauczycielka bd chciała zobaczyc wasze gile xD?

2. Drugi sposób bardzo skuteczny ^^ co potrzebne ksiązki z danego przedmiotu z ktorego piszecie test sciagi na kartce muusimy mieć oklatkę na ksiażke wsadzamy pod okladke i zasłaniamy drugą książką i jest git majonez ;]

63.gif
Opublikowano

Poruszany był temat czy istnieją ściągi dzięki którym nigdy nauczyciel się nie skapnie że ściągamy.

Może i nie istnieją ale są takie dzięki którym możesz wpaść max. 2 razy przez całe np. Gimnazjum (3 lata).

Mój niezawodny sposób z którego korzystam, żaden nauczyciel mnie jeszcze nie przyłapał :

Piszesz ściąge i wkładasz ją pod kartkę na której piszesz sprawdzian / kartkówkę. Ściąge wysuwasz trochę aby była możliwośc odczytania co na niej pisze. Jak nauczyciel zaczyna chodzić po klasie to podrap się po nosie / głowie i drugą ręką przesuń sprawdzian aby zasłonić ściąge.

W tej sytuacji najlepiej siedzieć w ostatniej ławce lub przed-ostatniej (oby tylko za tobą nie siedzieli kapusie).

Nie polecam komórki (google) bo złapali mnie już 2 razy przy 2 próbach :P

A kartka między nogami też, 2 na 3 próby nieudane.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Znam zajebisty sposób

1. Piszesz sciage

2.Przyklejasz do buta

- Prawego [ Jezeli siedzisz po lewej stronie klasy ]

- Lewego [ Jezeli siedzisz po prawej stronie klasy ]

2.Kladziesz noge:

- Prawą na lewo [ Jezeli siedzisz po lewej stronie klasy ]

- Lewą na prawo [ Jezeli siedzisz po prawej stronie klasy ]

zakrywasz oczy (( chyba kazdy wie o co chodzi )) jakbyś myslał i patrzysz swobodnie na sciąge ^^

najgorzej mają ci co siedza po srodku klasy

Pozdro

Opublikowano

Według mnie najlepiej usiąść w ostatniej ławce ściąga może być nawet na większej kartce

położyć pod but albo na lekko spoconej ręce napisać wszystko a jak kobita się zapyta czy coś tam masz potrzeć o spodnie idealnie się zmazuje xD

też można pomiędzy nogi bo tak ci nie zajrzy ale ci w pierwszych ławkach mają najgorzej...

Opublikowano

Ja jestem hardkorem wiedziałem z czego będzie sprawdzian i że trzeba będzie all samemu napisać no to przed lekcją napisałem wszystko na kartcce co miało być na sprawdzianie i 5 poleciało xD.

corsaopc01.jpgNet

Post 20[x]

Post 40 [x]

Post 60 [x]

Post 80 [x]

Post 100 [x]

Post 120 [ ]

OMFG już 30%....

Opublikowano

Odradzam w telefonie, bo jak się gościu zorientuje i jak wstanie to ma się tak nasrane w gaciach, że nie możesz trafić w kieszeń. o.O

Ja miałem na sprawdzianie, że mi ściąga spadła na podłogę i za chuja nie mogłem jej znaleźć, jednak mam tak fajnego nauczyciela, że mi ją znalazł i jeszcze wsadził do odpiętego plecaka gdzie miałem resztę ściąg. Oczywiście nie wpisał mi 1. ;):lol:

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

..A Ja to ściągam otwierając zeszyt,siedząc w ostatniej Ławcee (tylko ktoś mnie musi wtedy zasłoniĆ)

...U mnie to sie SpraWdzA B)

Opublikowano

Usiądź jak najdalej od pani i przyklej ściągę na oparcie krzesła na którym siedzi kumpel.

Potem tylko patrzysz na nią i ściągasz. Ja tak robię bo nasza pani nie chodzi całkiem do tylu ;)

Opublikowano

A mój sposób to NAUKA!!!xD

Żartuję xD

Tak na serio to przecież piszecie na kartkach no!

1.To napisz ściągę MAX 5 NA 5 CM!

2.Siadasz na końcu klasy.

3.Wkładasz ściągę pod kartkę na której piszesz.

4.Gdy pani nie patrzy powoli ją wysuwasz i patrzysz.

Miałem też przypadek że na kartkówce z przyrody pani musiała wyjść z klasy porozmawiać z drugą "panią" a wtedy cała klasa zdążyła zajrzeć do zeszytów.xD

Albo jak masz przezroczysty długopis to tam gdzie trzymasz wkładasz (do środka długopisu) ściągę ALE ma być napisana małymi literami i długa, NIE SZEROKA!

Potem może dam filmik jak ktoś nie zrozumiał.

Najleprzy tekst świata:

Skąd pobrać YouTube?

Jeśli korzystasz z Windows Vista lub 7 naciśnij Alt+Shift+Pint Screen :]

Szukasz miłego,z poczuciem humoru GMa, który ma zawsze komendy pod ręką na swój serwer Metin2?To napisz już teraz do mnie PW ;)

beznazwydz.jpg

Opublikowano

Najlepiej kup sobie długopis który pisze niewidocznie, dopiero po podświetleniu (5zł)

Nauczyciele są ślepi i kartkę ze ściągą kładziesz obok testu i tylko podświetlasz i masz.... Na kilku SPR. mi się udało....

2. Są również długopisy ze specjalną kartką do ściągania ... Po prostu wysuwasz ją z długopisa i HAPPY.......

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Znawca
Opublikowano

@UP

siedze w ostatniej ławce a przedemną koleżanka i ma ten długopis co napisałeś

napisała sie sciage na tym długopisie

pani patrzy w dziennik i cos pisze ona patrzy w długopis ( widziałem wszystko bo mi sie nie chciało pisać sprawdzianu i sie rozglądałem po klasie xdd )

ona czyta pani podniosła głowę a koleżanka dostała pałe xDDD

ja siedze w ostatniej ławce przy oknie za taką grubą gidzewczyną obok niej siedzi kolezanka od dlugopisa xdd

ja se wyjełem zeszyt i przepisałem wszystko xDDD dostałem 5

na jej lekcjach ( matma ) zawsze dostaje za to piątki xDDD

bo babsztyl mnie nie widzi ;)

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

Moj Sposob na sciaganie to :

1. Piszemy Kartke

2. Dajemy ja na kolano

3. Sciagamy xD

Sciaga by Kubiorek xD

Stary dobry kooik :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kupuję przezroczysty długopis.Piszę ściągę.I wsuwam ją do długopisu ;p

Pozdro Spaik

Opublikowano

nie wiem czy to bylo w tym temacie ale sam wymyslilem ten sposob

1)Nagrywasz na dyktafon wolno i wyraznie tresci polecam pliki po 15 sek

2) na sprawdzianie chowasz telefon do kieszeni i kabelki od sluchawek przewlekasz przez podkoszulek

3)polecam 1 sluchwake + bluza z kapturem

50 sprawdzianow - 0 przylapan ^^

tak sie robi swiadectwa z czerwonym paskiem ^^

Wytlumaczenie raz na 1000 x : lepiej mi jest pisac sprawdzian jak slucham muzyki

banerz.gif

GG: 3699230

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...