Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściąganie

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli mam małą sciąge to wkładam w przezroczysty długopis, a jak mam kartkówke i wiem mniej wiecej z jakich tematów będzie to pisze w domu na kartce odpowiedzi na pytania po czym na lekcji po kartkowce odrywam jedna z stron i wyrzucam. Kartkówka na 3+ do 5 :)

Nieregulaminowa sygnatura.

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepiej to ściąge przyczepić szpilką to boku ławki. Piszesz z jednej i drugiej strony i obracasz o 360 stopni. Kiedy nauczyciel idzie zakrywasz ciałem albo przekręcasz w dół

POMOGŁEM...? Nie żałuj DAJ (+) ;)

Cicho-ciemny.gif

Litwo! Ojczyzno Moja.! Ty jesteś jak zdrowie.. ! Ile Cię trzeba cenić,

Ten tylko się dowie... kto cie stracił !

(...) I już mogłem iść do twych świątyń progu , za wrócone życie podziękować BOGU !

Opublikowano

u nas jest nauczyciel ziomal i na sprawdzianie na tablicy pisze nam odpowiedzi ^^

Gratuluje bardzo wysokiego poziomu w szkole.

76561198001815076.png
Opublikowano

Mi najlepiej się ściąga nie w ostatniej ławce tylko w 1 :D zaraz przy biurku i nauczyciel/ka nic nie widzi :D

A ściągę chowam pod rękaw przyklejam na gumę pod ławkę lub kładę otwartą książkę na ławce i czytam .

Opublikowano

Ja zawsze pisze na kartce i trzymam reke lewa (a pisze prawa) na ławce i mam szeroki rekaw i zawsze ściąge klade na ławke a pod rekawem sciage.:)

od 3 lat mnie nie przylapano xD

Opublikowano

najlepiej byc kobieta gdyz: zakladasz spudnice, rajstopy robice sciage potem ja wkladacie pod spudnice tam gdzie sie konczy rajstop :P jak nauczyciel/ka przyjdzie to nie ma prawa zajzec pod nia a jak zajzy to w pysk xD

BŁAGAM DAJ MINUSA !

Opublikowano

ja zawsze robie ściąge na chusteczce 1 razowa nigdy mnie nie złapali

Opublikowano

Piszę gotowca na kartce i odrywam pozniej nie gotowca. Robie na małych karteczkach i daje pod rękaw. Pytam się kolegi. Daje ściąge pod kartkę. Ja siedze w 1 ławce więc mam na kolanach ( na 1-wsze ławki nauczyciele nie zwracają tak bardzo uwagi jak na pierwszę).

Opublikowano

Sam jestes uszkodzony... wystarczy troche pomyslec i skopiowac to wszystko do przegladaki ...

Opublikowano

mala sciaga i tam pod lawka jest przymocowany metalowa rura:D ja chowam czasem miedzy nia;D jak potrzebuje to sobie wyjmuje i git:DD ale to jeszce zalezy od ławki :P

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

Ławka zawsze się sprawdza i ściągi ołówkiem, można też wokoło siebie (zalezy gdzie się siedzi) np kartka na kumpla plecy który siedzie przed tobą ;)

Opublikowano

ja pisze na przerwie albo w domu ściąge na kartce,która wsadzam do długopisu ^^ nauczyciele ślepi są,więc wiecie ^^ można też schować ściąge do butów,wtedy udajesz,że wiążesz sznurówki,no gorzej jak ich nie masz:D

Opublikowano

Moje sposoby:

-kartka w kroku

-na wewnetrznej czesci bluzy/kurtki

-tam gdzie jest bateria w telefonie

@Up

Noo serio zajebisty rysunek xDD.

U mnie na sprawdzianach nie mozna miec piornikow ;x

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Nie czytałem wszystkich wypowiedzi, ale polece wam mój, niezawodny sposób na ściąganie ;)

Używam go od niedawna, ale jak narazie zdaje się dobrze :D

Potrzebny nam będzie telefon komórkowy z klapką , najlepiej. Na wewnętrznych stronach naszego telefonu z klapką przyklejamy taśmą ściąge, w czasie sprawdzianu wyjmujemy telefon z pretekstem sprawdzenia godziny :D Oczywiście nie musi to być telefon z klapką, ale na takim zmieści się więcej ściąg ;d Licze na + ;D

Opublikowano

A moj sposob jest taki:

Kladziesz po prawej stronie ławki książke i jak sie typa nie patrzy to zwalasz xD

Ja tak na 2 kartkowkach zwalałem i z polaka 5- a z muzyki 5 :DD

Opublikowano

Ja ściągam tak od gimnazjum od 1-3 klasy średnia 4,5, A teraz w technikum jestem i średnia 3,5+. A sposób oczywiście na ściągę jest taki nie ma szans że nauczyciel złapie no chyba że jesteś totalnym ciołkiem. Przez gimnazjum i teraz technikum połowa szkoły tak robi na szczęście jeszcze nikt z tym nie wpadł macie tu link do najlepszego długopisa na tym świecie ;d Kto to wymyślił powinien mieć nobla xD

http://www.allegro.pl/item1037574219_dlugopis_nie_sciaga_kup_5_1_dostajesz_gratis.html

I jest to najlepszy sposób na dobrą ocena oprócz wkuwania materiału przez całą noc ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

moj sposob na sciganie jest taki:

gdy dostaje spr. klade sciage na spr i i sciagam gdy nauczyciel jest kolo mnie zakrywam reka sciage a gdy odejdzie dalej sciagam moja metoda zawsze skutkuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Piszesz sciaga na malej kartce i jak siadasz na lekcji przed sprawdzianem wkladasz sobie ja pod jaja :D ja tak zawsze robie i narazie zlapala mnie tylko pani od hiostori ^^ Ale ogolnie to nikt tam sie nie patrzy, jakis wyjatek musi byc xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...