Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściąganie

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja mam taki sposób.Niestety na sprawdziany nie wypala ale na poprawy tak.

Mamy poprawę ja z kolegą piszemy.Bierzemy do zeszytu kartki otwieramy książkę i piszemy.Pani nic niby nie wie.Na Wos dostałem piątkę na ruskim 5 i na polskim 4.

@Edit

To mi się wydaje nie ściąga ale się ściąga :D

LoL

Ciekawe w jakich szkołach ciągle jest rosyjski xD

Twój sposób i tak się nikomu nie przyda xD

@Down:

A u nas używanie^^

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehhh a u nas wcale nie idzie ściągać... nooo może że na Gegog. Typiara chodzi po klasie i ma wylane na ostatnią ławkę bo nic nigdy nie robimy ( Ja i kumpel :) ).

A i pomysł z telefonem odpada... noszenie tel do naszej szkoły zabronione.

Opublikowano

@UP u nas też nie mozna nosić i tak każdy ma ^^ no chyba że dyra zauważy to dopiero odda na wywiadówce :P Mamie albo Tacie :P

o.O
Opublikowano

Podręcznik/zeszyt w plecaku otwieram na maxa tak aby było widać wszystko plecak między nogami i głowę przechylam na dół i wygląda jak bym patrzał na kartkę i tylko przepisuje a jak nauczyciel podchodzi lekko nogami zasłaniam lub wydrukowana ściąga między nogi nieraz tylko rozchylić i przepisywać nigdy tymi sposobami nie byłem złapany raz tylko mnie złapali jak dyktowałem kumplowi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ba! Podam wam mój niezawodny sposób!

1) Robisz tak, bieżesz sciąge w łape chowasz do bluzy, gdy zaczyna się kartkówa/sprawdzian to wyciągasz ją i kładziesz albo pod karte albo pod rękę.

2) Bieżesz zeszysz, kładziesz na kolana i ściagasz, jeżeli idzie nauczyciel dociskasz go do góry ławki i udajesz, że myślisz (zawsze tak robie, głowe do góry i kwasy strzelam że trudne zadanie xD)

3) Bieżesz zeszyt pod dupe (ofc otwarty) i tam gdzie masz penisa posuń go bardziej do przodu aby dało rade widzieć coś, jak idzie nauczyciel to nogami zakrywasz, a jak chcesz ściagać to rozkraczasz nogi.

Mam swoje sposoby jeszcze ale ich nie dam, ksywka w szkole pisak, dlaczego? Bo od 1 klasy podstawówki aż do gimnazjum nigdy nie zostałem złapany na ściaganiu.

Opublikowano
Ba! Podam wam mój niezawodny sposób!

1) Robisz tak, bieżesz sciąge w łape chowasz do bluzy, gdy zaczyna się kartkówa/sprawdzian to wyciągasz ją i kładziesz albo pod karte albo pod rękę.

2) Bieżesz zeszysz, kładziesz na kolana i ściagasz, jeżeli idzie nauczyciel dociskasz go do góry ławki i udajesz, że myślisz (zawsze tak robie, głowe do góry i kwasy strzelam że trudne zadanie xD)

3) Bieżesz zeszyt pod dupe (ofc otwarty) i tam gdzie masz penisa posuń go bardziej do przodu aby dało rade widzieć coś, jak idzie nauczyciel to nogami zakrywasz, a jak chcesz ściagać to rozkraczasz nogi.

Mam swoje sposoby jeszcze ale ich nie dam, ksywka w szkole pisak, dlaczego? Bo od 1 klasy podstawówki aż do gimnazjum nigdy nie zostałem złapany na ściaganiu.

1 sposób jest dobry, też tak robię B)

Opublikowano

Zajebista ściąga włazić xD przyda się i dobry pomysł ;]

Opublikowano

Ah te wasze WTFPWN sposoby.. 95 osob na 100 piszacych te sposoby tylko je pisze, nie uzywa .. a wy debile jak dzieciaki wierzycie w to ..

Ten sposob z kartka w bluzie.. wut !

albo w dlugopisie ! TO JEZT TO NAPEWNO BENDE MJAL SZUSTKE ALBO SIUDEMKE

ludzie.. przeciez te wasze sposoby nie zadzialaja nawet w podstawowce .. :/

@ProRivenn

1) all ok, nauczycielka mowi ci, zebys zdjal bluze bo w klasie jest cieplo (popularne u nas omg xD)

2) mowisz, ze trudne zadanie, odp. brzmi "wyprostuj sie to bedzie ci wygodniej myslec"

3) pytanie: "[imie], co ty tam robisxz ?!" a ty zmieszany odp. "masturbuje sie" ? epic fail :>

te sposoby sa stare, pewnie i te "twoje" tez sa znane wielu ludziom ;)

www.pccforum.net > msuxforum.pl

Opublikowano

Wg. mnie temat powinien być close bo pomogliście mi ale też napewno innym osobą z tego forum. I jeszcze raz dzięki. Temat do zamknięcia.

Swege

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam zawsze od kolegi.

1Kolega podsuwa troszeczkę w moją stronę sprawdzian, on się patrzy w górę niby myśli ja gdy pani nie patrzy spisuję później kolega piszę na niby ja znowu i cały sprawdzian z głowy ps.nigdy mnie nie przyłapali .

2 Jak pan/i jest trochę no wiecie to książkę w plecak i spisujesz

3 Gdy pani sprawdza coś tam lub pisze w dzienniku to kolega ci pod ławką podaje na palcach np. nr jakiegoś słówka które trzeba przetłumaczyć np. z angielskiego na polski to na książce piszesz i pokazujesz mu ja tak z koleżanką robię ;p

4 Lub pogawędki nie patrząc na siebie

5 Lub napisanie na piórniku .... ściągi

:):):)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1. Najlepszy sposób: Robisz ściągę na matmę z wzorami jakimiś. Chowasz do plecaka. Kiedy czegoś nie wiesz, to udawaj, że się trzymasz za nos, jakbyś miał kichać. Szybko grzebierz w plecaku (chusteczki muszą być na wierzchu razem ze ściągą) udajesz, że nie umiesz ich znaleźć, a tak naprawdę czytasz ściągę. Jak przeczytasz, to wyciągasz chusteczkę i smarkasz.

To działa nawet, jak nauczyciel się przygląda - co on może zrobić - przecież nie zabroni wycierania nosa...

Tylko trzeba uważać na tych bardziej złośliwych, bo oni mogą zabronić xD

A jeśli nauczyciel się nie patrzy, to co to za sztuka ściągać?

2. U nas na językach mamy taką salkę z projektorem, tablicą interaktywną itd. I są biurka. Tam jest taka listwa zasłaniająca Nogi od blatu po udo. No i tam komórkę można mieć i nikt nie widzi :)

Opublikowano

moj sposub:

robisz sciage i jej cykasz zdjecie na komie zeby wszystko bylo widac ustawiasz na tapete wylaczasz date godzine operatora itd zeby bylo wszystko widac i caly czas pytasz babe o godzine sie wkurzy i powie zebys sam zobaczyl to wyciagasz myk myk i 5 :D

ps. skutkuje w salach bez zegarow na scianach

20830.png

Opublikowano

Damianole ja tam stosuje pogawendki z kumplem nigdy mnie nie przyłapali bo umiemy bardzo obniżyć ton głosy xD

cały test z polskiego ostatnio przegadaliśmy i uradziliśmy 5- ;p

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

Zdejmujesz naklejkę z korektora (musi być w butelce), Wycinasz kawałek kartki, piszesz na niej ściągę. Gdy już napisałeś owijasz kartką korektor i zaklejasz naklejką na sprawdzianie odklejasz naklejkę i ściągasz, a gdy podchodzi nauczyciel szybko naklejasz naklejkę ,a ściągę gdziesz chowasz.

Nie jestem pewien czy wypali mój kolega tak zrobił ale pani kazała mu wyjąć wszystko z kieszeni, i znalazła ściągę.

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam zajebisty długopis

ze zamiast włącznika wyciaga sie kartka okolo 10cm

i tam to zapisuje...

Idzcie do kiosku i powiedzcie ze chcecie długopis z wkładką na ściagę będa wiedziec o co chodzi :))

Opublikowano

Dwa nizaawdone sposoby :

1. zwykła kartke A5 piszemy na końcowej stronie ołówkiem lub długopisem na kartkówce przepisujemy wszystko potem odrywamy kartke końcową lub zmazujemy zalerzy czym pisaliście ;]

2. Sciąga o wymiarach 12x3 (taki prostokąt) kladziemy sciągę na T-shirt i w momencie kiedy nie chcemy zeby byla załwarzona przykrywamy ją naszym t-shirtem :)

Uzywam tych sposobów od podstawówki ani razu mnie nie złapano na sciągach :D

+kam się

chłopaki :*

Opublikowano

ja to jak zawsze robilem to normalnie trzymalem w lapie i sciagalem... zawsze mialem przygotowana czysta kartke na wypadek gdyby nauczyciel mnie zlapal... bylo tak ze ja sciagalem facet zauwazyl i podchodzil do mnie, ja wsadzilem sciage w kieszen i podmienilem na czysta kartke;p on wzia ta kartke i wyzucil do kosza i bez przypalu;p

Opublikowano

ja zawsze na angliku robie tak :

-zeszyt położyć na kolanie i przycisnąć do ławki i w razie czego se lukać

-siedzieć sam położyć na krześle obok plecak i otwarka książkę albo zeszyt ( plecak polożyc poziomo )

na chemi

: jak każą tablice mendelejewa to bieżesz szybko i pod nią kładziesz ściągę albo jak ja zeszyt

albo kładziesz ściąge pod prace i tyle :D:D

jyh.jpg
Opublikowano

Długopis? ;)

1.Uszykuj kartkę.

22062009.jpg

2.Wytnij narysowany obszar.

22062009001.jpg

3.Włóż do ...

22062009002.jpg

4.Spraw aby długopis trafił do normalnej postaci xD

22062009003.jpg

Sprawdzone,na spr. wyglada jak by sie długopis zepsuł. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze metoda na zapowiedziane kartkówki to

1.niewidzialny tusz i ultra fiolet na ostatniej stronie(zawsze lepiej brać podwójną kartkę) napisać ściągę i git bo raczej nauczyciele nie prześwietlają kartkówek ultra fioletem

2.długa ale wąska kolumna napisać co tam chcemy przykleić na ołówek/długopis którym nie piszemy i dać do piórnika i sobie obracać. Metoda jeżeli możemy mieć piórnik na ławce

I niech mi nikt nie mówi że nie sprawdziłem, bo sprawdziłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...