Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściąganie

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie piszecie sposoby które się nadają do podstawówki gdzie nauczyciel nawet dupska z krzesła nie ruszy

Mówię wam najlepszy sposób to włożenie ściąg do rękawa ja tak robię i nigdy nie zostałem przyłapany :)

Wasze sposoby łatwo wyeliminować: Nauczyciel będzie sprawdzał kartki i co jest pod kartkami i co klapa

Zamknąć plecaki i powiesić na haczyku na ławce i następny odpada itp

Jedynie gdy nauczyciel zacznie coś podejrzewać i karze ci zdjąć bluzę albo podwinąć rękaw to masz czas na schowanie ściągi itp :P

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Ja chowam do rękawa ale jak okleję taśmą ściągę to mi się przykleja do łapy pomysł dobry tylko zależy od nauczyciela u nas jest taki jeden że się nie da ściągać stoi na końcu klasy w rogu i patrzy przez 45min

@down

To tym bardziej każe ci pokazać rękawy.

"Nigdy nie wiadomo gdy głupi żartuje"
Opublikowano

A ja mam takich mądrych kumpli, którzy piszą ściągi na małych karteczkach (poodrywanych kawałkach)...zawsze wpadają...najlepszy sposób jest ze spryciarzy (już ktoś dał link) potem tą ściągę do rękawa i git ;)

Opublikowano

Ja tam jak zawsze ściągam to ściąga pod rękaw albo do rękawa i good bye. Jakoś ani razu nie zostałem przyłapany.

368216.png

Opublikowano

Sorry ale LOW jesteście

Mój ThE BeSt :

drukujesz/piszesz zwykłą ściąge

kladziesz na krzesło(na rogu)

potem pochylasz sie (nad ławką oczywiście) ala zamyślenie itd. i ściągasz....

nauczyciel idzie to po prostu leciutko przesuwasz nogę i ściągi nie ma

co do rękawa to moim zdaniem za bardzo widać

@down

u mnie zawsze przechodzi...

a na łapy sie gapią...

i po klasie łażą...

Admin Cienia
Opublikowano

@up: to jest chyba najgorszy pomysł na krześle, :) jak chodziłem do szkoły to takie coś nigdy nie przeszło. Ja przeszło przez 5lat (w gimie zacząłem ściągać) zawsze kładłem ściągę na stół, i pod rękę. A udawać możesz że bierzesz na przykład sprawdzian w lewą rękę i ruszasz w taki sposób żeby odsłonić ściągę, przeczytać i nie wzbudzić podejrzeń u nauczyciela. A wniosek taki że ani razu mnie nie złapali choć kilka razy było krucho. :D

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Kapeć mi nigdy nie sprawdzili kartki ze ściągą,a jak widzę że coś się dzieje to odrywam jedną połówke i do plecaka chowam i mówię,że zmieszczę się na 1 i mi nic nie robią.

Opublikowano

ojj ludzie najlepsze sposoby to swiatlo oray kartka jesli pisyecie kartkowke to robicie tak pod orginala kladzyiecie sciage i przy dobrym papierze i swietle all widac po 2 pod kolanami .... najelepij usias naprzeciwko biorka nauczcielki w 3+4 zedzie

sorka za bledy ale nie jestem na swoim kompie a po 2 zagranicom gdze ustaw klawy jest inny

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

heh ja na chama sciagam mam zeszyt i kartke i przed zeszytem klade wydrukowana sciage tylko trzeba byc wyluzowanym mozesz sie wyciagac rece podwijac ze niby nic niemasz ;p czasem jak z qmplem siedze to on ma sciage w dlugopisie zrobil prostokaot w nim i ma ruchoma sciage ;p

dhhh.gif

ZŁAP BANANKA :D

NIE UŻYWAJCIE BUGÓW/HACKÓW PRZECIWKO POLAKOM!!!

Opublikowano

ja szczerze to ściągam na każdej lekcji a prawie zawsze trzymam ściągę między nogami jest to nie do zauważenia ale także mam zakupiony długopis z allegro na ściągę Więc polecam te dwa sposoby

szybka1sr6kg9kw2.jpg

cooltext412366855bd1.gif

144.jpg
119.jpg
Opublikowano
1.Piszesz na ręce

2.Kartka do piórnika

3.Na komie ściągi raczej nie >testowałem< xD

4.patrzysz co tam u kumpla z ławki xD

hmm... U nas tacy nauczyciele glupi nie są:P przed sprawdzianem kaza pokazywac rece, chowac piorniki i resztę , a patrzenie co u kumpla z lawki to zly pomysl, bo prawie zawsze jest podzial na grupy :P

Koma najlepsza-testowalem i najlepiej sie sprawdza.Jak baba mowi co tam trzymasz?To ja odpowiadam: kolega do mnie dzwonil. I dodatkowo mozesz zrobic przypal dla kolegi hehehe

POjebusy...Mysleliscie ze jak dacie mi bana to nie zaloze nowego konta? narzedzia>opcje internetowa>usun cookies hahaha ale was latwo oszukac hee

Opublikowano

@up3

Zgapione ode mnie :P

Zawsze przechodzi...

@up2

Z komą większy przypał (bynajmniej u mnie) bo od razu biorą kome a jeśli nie chcesz dać lecisz do wychowawcy lub pedagoga ;]

A co do kumpla z ławki to nawet z podziałem przechodzi...

Po prostu pokazujesz mu twoje pyt a on na kartce(swojej) pisze ci odp...

Jak jesteście szerocy w barach to nauczyciel nic nie zauważy...

Opublikowano

1.Jeśli macie identyfikator to napisz sobie ściągę na małej kartce i włóż do identyfikatora.

2.Długopis ze ściągą ;P

3.Napisz sobie ołówkiem na ławce lub na ścianie kiedy siedzisz koło okna lub ściany.

4.Napisz sobie na ręce.

5.Kartka między nogi ;)

6.Kartka do piórnika.

7.Jeśli masz mp4,mp3 itp. to nagraj sobie odpowiedzi i słuchaj na lekcji (jedna słuchawka w uchu zakryta ręką, nauczyciele będą myśleli że się po prostu podpierasz).

Opublikowano
7.Jeśli masz mp4,mp3 itp. to nagraj sobie odpowiedzi i słuchaj na lekcji (jedna słychawka w uchu zakryta ręką, nauczyciele będą myśleli że się po prostu podpierasz).

To może być dobre xD

Opublikowano

@Up może i tak, ale jeśli nie usłyszysz czegoś to potem będziesz się bawił w przewijanie podczas sprawdzianu???

Według mnie, najlepiej jest napisać na małej karteczce ściągę i włożyć do identyfikatora, jak to już napisali koledzy UP

Na takiej ściądze nigdy się nie zawiodłem :P

Opublikowano

Moje sposoby:

1)

Robisz ściąga na kartce i normalnie chowasz pod spod pod kartkę na której normalnie piszesz babka nie patrzy przesuwasz kartkę z zadaniami lekko na bok i już masz. Lepiej jest robić dłuższe a węższe ;P

Aha i ja trzymam zawsze na początku ściągę w kielni w bluzie jakby kartki sprawdzała czy czyste później wyciągam i w ten sam sposób chowam xD

2)

Przyklejasz koledze przed tobą na kaptur xD i podciągasz mu kaptur jak chcesz coś oblukać xD

3) piszesz miedzy palcami xD rak oczywiście hehe...

Wszystko zależy jakiego masz nauczyciela jeden siedzi i czyta książkę podczas sprawdzianu drugi patrzy ci co masz za identyfikatorem i czy masz czyste ręce ... musisz wybadać hehe xD

Ja zawsze korzystam z pierwszego lub z otwierania książki/zeszytu ;)

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

NAJLEPIEJ napisaćna kalce ściąge dać pod kartke i będzie odbicie i szybko przepisujesz xD

o.O
Opublikowano

znaczy nom :P jak przyjdzie to zakrywami łokciami rękami i nauczyciel będzie myślał że się źle czujemy a właśnie

jest też taki temat jak się nei chce pisać sprawdizanu bo się nie jest nauczony a potrzebny jest kolega chyba :P

udajejsz na przerwie że cie boli głowa i na lekcji idziesz do pani spytać się czy musze pisać sprawdzian i gitara :P

o.O
Opublikowano

Dupa dupa dupa >.>

Lepiej udawać,że się zachwile zemdleje przetestowane : D

Opublikowano

Ja mam taki sposób.Niestety na sprawdziany nie wypala ale na poprawy tak.

Mamy poprawę ja z kolegą piszemy.Bierzemy do zeszytu kartki otwieramy książkę i piszemy.Pani nic niby nie wie.Na Wos dostałem piątkę na ruskim 5 i na polskim 4.

@Edit

To mi się wydaje nie ściąga ale się ściąga :D

­39566146920630933015.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...