Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściąganie

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja robię tak :

Zakładam do szkoły bluzę rozpinaną.

Robię nie za dużą ściągę.

Wkładam ściągę za pazuchę (tam często jest taka kieszeń)

Rozpinam bluzę do połowy i se ściągam.

Opublikowano

ja mam swoja metode :D , wyrywam kartki z zeszytu i pod sprawdzian ,a siedze w pierwszej lawce :)

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

nie sprawdzałem wydrukuj tekst i naklej na niego taśmę klejącą jak odkleisz na taśmie będzie tekst ;) chyba taśmy nikt ci nie będzie sprawdzał xD

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Opublikowano

jak ktos siedzi przed toba to mu przyklej na bluze . a jak nie to do plecaka . albo na butelke kokakoli ( na 50% zerwana etykietki ) :D

nerozmety.png

Uploaded with ImageShack.us

rozmety.png

Uploaded with ImageShack.us

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Używałem kawałka kartki+taśma klejąca i grzejnik (zapomniałem zrobić w domu ;C). Facetka się obczaiła,już do mnie idzie,a ja ściągę pod dupę ;d.

Każe mi wstać,myślę sobie,okej,wpadłem,wstaję,i mi się ściąga przykleiła do tyłka... xD.

:D

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

U mnie to raczej standard- bierzesz malutką ściągę na zegarek przyklejasz i jedziesz :) Ani 1 nauczyciel nigdy się nie domyślił :) Życzę szczęścia :P

Pozdrowienia.

silenceo.png

Opublikowano

Taa, nie lepiej sie samemu troche pouczyć? xD

Dobrze widzi się tylko sercem. To, co ważne jest niewidoczne dla oczu.

Tłumacz w Kuroi-Usagi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ok piszcie jakie macie metody na ściąganie na lekcjach.

Będę miał teraz sprawdzian z geografii i religi,i więc nie chce mi się uczyć.

Albo napiszę ściągi na komie albo nie wiem co, pomóżcie.

<!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->//Makin: ortografia naprawdę nie boli ;(<!--colorc--></span><!--/colorc-->

Ja z kolega robię tak skanujesz okładkę z butlki naprzyklad Coli później zamiast składników z tylu piszesz na kompie odpowiedzi następnie drukujesz i naklejasz na butelkę a na lekcji udajesz ze pijesz ;/

11137781.jpg

MOJE POSTY

50 POSTOW[ X ](19.03.2010)(godz:21:28)

100 POSTOW[ X ](05.04.2010)(godz:1:22)

150 POSTOW[ x][17.01.2012][godz:17:24]

200 POSTOW[ ]

MOJE Tutki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

Opublikowano

Ja mam takie sposoby które wydadzą się wam cienkie i jeszcze ani razu nie wpadłem

Sciąga na komórze niby sprawdzam czas a sciągam

Ściaga w piórniku cały czas patrze na ściage a nauczyciele nic zero kumancji

Sciąga pomiędzy nogami na krześle niby patrze na podłoge a sciągam też niby banał ale nie wpadłem

Sciąga w plecaku niby patrze na podłoge a w plecaku big sciąga

Ktoś mnie zakrywa a ja otwieram podręcznik i spisuje co trzeba

Wystarczy dobry kolega w ławce,spryt i zaufanie do starych sprawdzonych sposobów mnie nie zawiodły takie zwykłe banały

s2c77Oa.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja jak nauczycielka z czego jest kartkowka to robie gotowa w domu udaje ze mi cos upadlo wyciagam gotowa z pleckaa ;p

pr0lowek88.png
Opublikowano

U mnie na histori w 6 klasie podstawy siedze 1 ławka (za kare !!!! :( ) Wyciągam książke z plecaka ona sie na mnie patrzy kłade obok sprawdzianu i rypałem ale to sie sprawdzało tylko na 1 ławce bo przy niej nikt nie ściąga (większość nauczycieli tak myśli)

albo teraz jestem już 2 gim :) hehe na histori oddaje sprawdzian gdzieś tak 3/8 wypełnione ide do niego i mówie:

-No ja już skończyłem sprawdzian ciężki był najgorsze było to i to bleblebleble (mówicie co trudne niewiecie kompletnie nic z tego)

I do mnie Grad (tak na niego wołamy):

-No naprawde nic nie wiesz o blablabla(to co trudne) ?

Ja odpowiadam

-Tak to trudne a ja uczyłem się 5godz. (ściema 2 min. na przerwie xD)

On:

-No ale blablablabla zrobił to i to czy wymyślił blablabla

I zawsze wtedy musimy dodać do wypowiedzi to co będzie pogrubione:

-Aha dziękuje bardzo naprawde to było trudne a uczyłem się 5 h

Dopisałem i oddałem po kilku dniach ocena 4- :)

A i jeszcze jedno mówcie do nauczycieli normalnym zrozumiałym językiem czyli nie mówcie:

-spoko dzięks

tylko

-Aha dziękuje bardzo te aha to jak byście sie zdziwili

Opublikowano

Ja polecam sposób na "Bluetooth".Prosisz kogoś ,żeby zrobil fote a potem przez bluetooth na twoją kome.Ja tak najczęściej robie, a jak nie to wyjmuje zeszyt czy tam książke i jazda :D Nie robie ściąg bo to za dużo czasu zajmuje :P

.

Opublikowano

Ja mam dlugopis no.. ma taka karteczke wysowana ze srodka tam sobie pisze xD... No i git.

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

Opublikowano

ja na tym jade Film YT od 1 kl gimnazjum i ze sprawdzianów lub kartkówek 4/5 jest :D

Pamiętam jak raz ściągałem to siedziałem z pierwszej ławce i zaraz przede mną biurko i siedzący nauczyciel wyciągam kartkę i bach gumka pękła przeleciała babie z Histy nad głową wszyscy w klasie w śmiech a ona wstała i "co się śmiejecie !! Sprawdzian macie pisać !!!" dlatego zawsze patrze czy gumka nie jest gdzieś zniszczona....

mjwpat.png

Opublikowano

Mój Big spis ściąg ^^

1.Długopis z wysuwaną karteczką - Piszemy na tej karteczce obliczenia albo zdanie itp. rozsuwamy i piszemy :P

2.Bierzesz kartkę piszesz obliczenia zdanie Chowasz do rękawa pod nogę albo do piórnika i piszesz :P

3.http://www.youtube.com/watch?v=sT8Roablc4k

4.http://www.youtube.com/watch?v=sXKZ_6CC2JY Jeden z najlepszych sposobów !!

5.Mini opera na komie ^^..

Myślę , że pomogło :P

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Opublikowano

Polecam Długopis ze ściągą sposób niedrogi :D

Albo jakąś małą kartkę przykleić na gumę do ławki tez niedrogi i przydatny sposób :D

Celestial-World s1

Nick: Itoxne

Poziom: 210 i rosnie

Królestwo:Jinno

Profesja: Sura WP

Gildia: Scream

Celestial-World s1

Nick: ZajebistaPL

Poziom: 104

Królestwo: Jinno

Profesja: Ninja Dagger

Gildia: Brak

Opublikowano

Ja jak jeszcze chodziłem do szkoły to robiłem sobie sciągi na telefon,w formacie html i zapisywałem w zakładkach :D Na lekcjii było tylko: Proszę Pani/Pana można korzystać z kalkulatora/sprawdzic godzine? :D Całe technikum na tych przejechałem i się nie "skapli"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...