Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściąganie

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja to robie tak ze pisze sciage na kompie i przyklejam ja tasma pod lawke tak blizej gdzie sie siedzi i jak nikt nie widzi to odklejam koniec ten dalej od ucznia tak zeby kartka byla przodem do mnie jak cos to znow przyklejam pod lawke i jest git

mozna jeszcze tak ze jak masz butu z takim jezykiem jak np. adidas wiekszosc to przyklejasz pod jezyk i siedzisz jakby noga na nodze i podgladasz

ps czasami tez mozna przykleic nauczycielowi sciage na plecy my tak zrobilismy lub np. jak masz regulamin pracowni to zamiast niego podpiac sciage nikt sie nie skapnie ty sciagniesz ai bedzie git aha oczywiscie pozniej smieniasz na regulamin

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

• Odpowiedzi 616
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mnie nikt w domu nie bije, mam dom, mam warunki do nauki wiec sie ucze i nie opowiadam wyjetych z dupy sposobow na sciaganie, ktorych i tak 99,99999999999% z was nie uzywa

Opublikowano

Najlepsza to masz butelke np. pepsi i wkładasz do skanera i w zapisujesz tą etykiete no to co tam pisze jakie składniki itp. i jak zapiszesz otwórz przez np. adobe photoshopa i piszesz jak już napiszesz zrób drukuj wycinasz ładnie kartke A4 w taki pasek i przyklejasz na butelke. Kładziesz butelke na ławce ai ściągasz a jak nauczyciel/nauczycielka nie pozwoli włóż do plecaka i niby że chusteczki wyciągasz.

1365881062-U68160.png

Opublikowano
Najlepsza to masz butelke np. pepsi i wkładasz do skanera i w zapisujesz tą etykiete no to co tam pisze jakie składniki itp. i jak zapiszesz otwórz przez np. adobe photoshopa i piszesz jak już napiszesz zrób drukuj wycinasz ładnie kartke A4 w taki pasek i przyklejasz na butelke. Kładziesz butelke na ławce ai ściągasz a jak nauczyciel/nauczycielka nie pozwoli włóż do plecaka i niby że chusteczki wyciągasz.

i co chwile bedziesz je wyciągał lub zajmie ci to 2 min?

Jak juz sciągacie to bądzcie wyluzowani bo jak sie bedziecie spinali to na bank nauczyciel każe ci oddać sciąge ; >

76561198001815076.png
Opublikowano

Xanter ja wlasnie mam problem ze sciaganiem xD daje sie poznac ;p ciśnienie mi rośnie tętno mi rośnie zaczynam sie pocic ciezko mi oddychac xD

30364378.png

Opublikowano

ja również proponuję z telefonem ale najlepiej to zrobić jak znasz jave to napiszesz programik i ładnie przejrzyście ...ale jak masz długie włosy to bierzesz nagrywasz na telefon i słuchaweczka w ucho:)

DAJ 5 -

TO NIC NIE KOSZTUJE

Opublikowano

Niektorzy dali dobre sposoby niektorzy bez sensowne... Ja problemow nie mam bo mam okolo 165cm a moi koledzy z 178 i wiecej wiec chowam sie za nimi, i wyjmuje malutka karteczke i na luzie sciagam, tylko musze zerkac kiedy babka kolo mnie przejdzie zeby nie bylo wtopy ^^

Admin Cienia
Opublikowano

Bzdurą kompletną jest ściąganie z telefonu, nauczyciel widzi że coś kombinujesz a i mało wejdzie, to już lepiej by było jakbyś ściąge wyjmował i patrzał.. Moją sprawdzoną metodą i nie wyłapaną przez 5 lat, (bo tyle ją stosowałem) było chowanie ściągi pod ręką, nie do bluzy tylko pod, Piszesz sprawdzian to dla ściemy nie pozornie obracasz długopisem w jedną ręką a tak naprawdę obracasz lekko rękę i patrzysz na ściągę.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja mialem taki dlugopis, gdzie na miejscu takiego metalowego czegos jak na piorze bylo to oderwane. od strony wewnetrznej dlugopisu byla taka kieszonka do ktorej sie wkladalo kartke. nastepnie jakas czesc tej sciagi byla widoczna na oderwanym miejscu metalu i jak przekrecalem w prawo przycisk do wysuwania dlugopisu sciaga mi sie obracala i nikt sie nie skapnol ze takie cos mam :P ale to dawno bylo w 1 gim :P teraz to sie ucze i w ogole nie sciagam bo to i tak kiedys wyjdzie a np jak inni mowili ze jest glupia rzecz na kartkowce to mozna sciagac bo to sie i tak w zyicu nie przyda, a jak sie ma pecha? to do glupiej kartkowki ktorej mozna sie bylo nauczyc w 15min masz 1 i jest placz ^^ pzdr.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ja polecam wydrukować to co trzeba (rozm. czcionki 2) i przykleić sobie do ręki/zegarka.

Trzeba mieć tylko dobry wzrok :)

Nauczyciel najprawdopodobniej pomyśli, że chcesz wiedzieć, która jest godzina.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano
Ja polecam wydrukować to co trzeba (rozm. czcionki 2) i przykleić sobie do ręki/zegarka.

Trzeba mieć tylko dobry wzrok :)

Nauczyciel najprawdopodobniej pomyśli, że chcesz wiedzieć, która jest godzina.

I co 2 min bedziesz sprawdzał która godzina?

76561198001815076.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepiej do prawej reki przykleić jakąś żyłke przeciągnąć przez kark ( z tyłu szyji ) i pociągnąć do lewej ręki, na końcu tej żyłki uczepić sciąge. Jak piszesz to prawą ręke masz zgiętą i robi sie luxna zyłka i wtedy mozesz wyciagnąć ściąge, a jak nauczyciel kaze ci pokazac ręce to żyłka sie naciaga i automatycznie chowa do rękawa.

Opublikowano

aha no niezle tylko troche dziwnie to wygladac musi ^^

ja normalnie drukuję ściąge - czcionka 5 lub 6.

kłade ją na stole (biurku) nakładam na nią czystą kartke albo jakąś kartkę jaką dostane od nauczyciela i sobie spisuje na luzie,

tylko trzeba siedzieć z tyłu... najlepiej nie na samym końcu bo wtedy coś podejrzewają...

przynajmniej u mnie :>

71170943.jpg
Opublikowano

Ja to dawniej kupiłem sobie tak zwaną folie przeźroczystą na której wydrukowałem ściąge czarnym atramentem, normalnie położyłem na ławce koło sprawdzianu. Facetka przechodziła koło tego i się nie garnęła ze sciaga leży koło sprawdzianu... :P To jest jeden ze sprawdzonych sposobów, bardzo ciężko wykryć taką sciągę. Naprawdę polecam, a taki papier w każdym papierniczym da się kupić!!!

Ps. Najlepiej sie sprawdza przy mało oświetlonej sali, bo sie wtedy nic od niej nie odbija!!:D

ZAWSZE I WSZĘDZIE!...

334ec2ac2414d36f.jpg

METIN2 PL

Opublikowano

Ehh...też macie problem. Ściągałem raz w życiu. Raz. Jeden. 1. Na karnym sprawdzianie z historii....jak było ok. 30 dat do zapamiętania a ja miałem na to 2h. Nie uważam że zrobiłem dobrze, no ale było - minęło.

Tak więc ściągałem raz w życiu. Teraz chodzę do szkoły - moja najgorsza ocena - 4+. Przy kompie siedzę 3-4h dziennie. Od jutra więcej (SUN startuje) i moje wyniki wcale się nie pogorszą...Niektórych rzeczy nie trzeba się uczyć? Pokaż mi je. Daj mi trzy przykłady. Nie proszę o więcej.

Zgasiłem was?

reklama RMCF1902

Opublikowano

Siedzimy na sprawdzianie z historii, pytania - nic prawie nie wiedziałem. Sięgam po książkę (format książki A4) kładę na kolanach i wszystko ściągnąłem, popycham lekko kolegę, patrzy na mnie, bierze swoją książkę. I tak się udało :D

Najlepsze jest to, że On położył książkę na ławce, kolesiówa się patrzy i nic :>

21571.jpg 24190.png 32118.png 32324.png
Opublikowano

troszke odbiega to od tematu co chce napisać ale jednak napisze ;P

Dzisiaj nauczyciel od geografi mówił nam a takim kolesiu co napisał sobie ściąge na ręce. Skonczyli pisać kartkówkę, przeszli do tematu lekcji. Nauczyciel zadał pytanie , a on się zgłosił tą ręką na której miał napisaną ściągę xD i wpadł :P

10775.jpg

13394.jpg

32408.png

30549.png

28252.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uwież mi to zawsze działa :)

http://allegro.pl/item788590140_super_dlugopis_z_notka_nie_sciaga_3gratisyy.html

http://allegro.pl/item789278111_dlugopis_uv_duzo_zapasowych_wkladow.html

Robisz kartkę piszesz wszystko co chcesz wiedzieć ale uwaga [Na kolorowo każda rzecz innym kolorem] dorysowujesz obrazki i gites

Kumpla pani zawsze chwali że ma talent malarski :>

Albo piszesz na karte A3/a4 i zwalasz xD

Ostatni sposób świetny aby dostać banie polecam

hmm i jeszcze 1 np na kartkówki Ty się uczysz pół kumpel 2 pół i tyle :)

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

a ja robię tak pisze w zeszycie { jakimś takim żeby można było stronę wyrwać } pisze ściągę dociskając długopis do kartki [żeby powstał tzw brajl] i wyrywam kolejna kartkę i na niej pisze sprawdzian jak by co to wyrwałem kartkę z zeszytu xD na wszelki wypadek jak napiszesz wszystko pomnij trochę kartkę mniej będzie widać

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Opublikowano

Piszę na kartce wszystko i chowam pod udami ^^ Na 99% nie złapie ;d

[b]Pomagam w sprawach związanych z komputerkiem...[/b]

[center]Daj [color=green][size=15]+[/size][/color][/center]

Opublikowano

Na chacie sę przygotujcie np.

Słowa z anglika :

I'am,You are itd.

Potem mówicie nauczycielowi że to ma być pomoc SPRAWDZONE ^ ^

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...