Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Battlefield Heroes. Darmowe Ubranka!

ZiolkoJr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

jeśli masz modem czy coś w tym stylu zmień sobie adres IP

a jak nie potrafisz to próbuj założyć konto... ehhh... żadnej inicjatywy, żadnego zaangażowania, wszystko by miało być za free, na gotowe i od razu???

Opublikowano

@Up

to ileś ty już tych kont zrobił???

zrób e-maila czy coś i wyślij mi passy, a ja Ci mogę zrobić konto na Listii i wyśle na PM ;p

Opublikowano

ehh ale ja nie mam problemów z założeniem konta.... Dochodzi do połowy lub końca licytacji [Nawet na proxy][Darmowa bramka proxy] i bum your account are susspended .... Dlatego ja mogę założyć konto ale nie mogę nic "wygrać". Dlatego tu pisze o 1 dr pepper code bo nie mam jak to zrobic... A tkwgl to się angażuje w Bfh odkąd zacząłem grać... Mam tu konto dłuuugo ^^PROSZE O POMOC Z CODEM

Opublikowano

ej a mam pytanie: Czy w Anglii sa sprzedawane te Dr Pepper'y :D Bo moze bym sie skontaktowal z pewna osoba co jest w angli i by mi podeslala pare kodzikow:D

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

W statnach na pewno i w angli chyba też xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@Daniuuuu

w Polsce też to jest wystarczy poszukać. w mojej miejscowości znalazłem to w realu ;)

jak w ogóle gdzieś są to są takie upchane, mało widoczne, zdaje mi się że sklepy patrzą czy się sprzeda więc nie sprowadzają tego dużo bo straty

Opublikowano

@Up

Gz ;)

i jeszcze ktoś się pytał czy wyjdą nowe ubranka na halloween, wyszły ale są za bf i to dużo nawet do 2000bf

lecz są to stare sety z tamtego roku ale po halloween zostały wycofane ze sprzedaży

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...