Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Battlefield Heroes. Darmowe Ubranka!

ZiolkoJr

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Mam takie pytanie ja tu nigdzie na dr pepper nie widze enter your code więc gdzie to jest?

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja ciągle przegrywam na aukcjach... a czekam aż zostanie 10 sekund do końca i wtedy licytuje i nagle ktoś mnie przebija...

maybenow.png

Opublikowano

UP ja tez tak miałem że jest ostnie 15 s licytuje np 80 i patrze 81. Później zobaczyłem ze jak są pokazane bindy (ile osób licytowało) to chyba Ci tylko tak pokazuje :) no chyba ze ktoś ma bota do takiego czegoś hahah :)

574f2622ee.jpg" Oh baby, can you feel it? " Honda CBR 600
Opublikowano

UP ja tez tak miałem że jest ostnie 15 s licytuje np 80 i patrze 81. Później zobaczyłem ze jak są pokazane bindy (ile osób licytowało) to chyba Ci tylko tak pokazuje :) no chyba ze ktoś ma bota do takiego czegoś hahah :)

też tak miałem :D oni mają tzw. Sniper-a na. wiem gdzie to znaleźć do allegro ale co do listii to nie mam pojęcia

Bywalec
Opublikowano

najlapiej licytowac tak:Np została 1h i obserwujesz 30 min dajesz np 350 jak bedzie 10 sek dajesz 405 i wygrywasz bo wtedy inni daja 400 nie 405 ;] Ja tak zrobiłem przedchwilą przyszedł 2 kodzik :P

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Bywalec
Opublikowano

mam 2 stroje dla royala i 1 dla nationala szkoda ze nie da siew iecej bo tylko chyba max jest 6 albo mniej

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Bywalec
Opublikowano

wiem ale np szkoda ze nie mozna kupic np tego commando albo white lub black ninja co jest za 2k+ battlefunds

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

wiem ale np szkoda ze nie mozna kupic np tego commando albo white lub black ninja co jest za 2k+ battlefunds

przecież battlefounds-y nie są zbyt drogie jeżeli kupujesz przez kartę oczywiście :)

Opublikowano

Z tym przebijaniem jest tak.

1. Widzisz ofertę np. 10 credit.

2. Dajesz np. 130 credit.

3. Oferta- 11

4. Jeśli ktoś da 12, automatycznie przebije do 13, więc to jest fajne. Ja na 1 kod robie nowe konto. Zbieram 600 creditsów i wygrywam. Jest jeszcze jedna rzecz, ale wam nie powiem, bo mnie jeszcze wygryziecie :)

Innym razem.

Opublikowano

@Up

To po co piszesz coś czego nie dokańczasz? Ogar stary.

A co do tej strony... założyłem 3 konta i już więcej nie mogę. Za każdym razem kiedy aktywuję konto (wywala mnie od razu) Czytałem i pisało coś o limicie kont...

maybenow.png

Bywalec
Opublikowano

zmień ip i zadziała ;] zrobisz konto nowe i pisze ze usuneli specjalnie więc zmień ip i bd działało :D

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Skąd wy te punkty bierzecie?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

zmień ip i zadziała ;] zrobisz konto nowe i pisze ze usuneli specjalnie więc zmień ip i bd działało :D

To nie działa na podstawie ip tylko na podstawie komputera, czyli gdy nawet ip się zmieni to nadal tak będzie. Próbowałem na 2 komputerze (ale to samo ip!) i wtedy zadziałało.

m1ci22k.png

Bywalec
Opublikowano

UP jak kaze CI edytować to u gory jest taki napisac ENTER CODE i tak kliknij zaznacz gdzie kupiles tylko nie no purchase daj kod i masz

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Bywalec
Opublikowano

ehhh nie dawaj WALLPAPER ma pisac outfit tam napisane jest wallpaper wiec nie dawaj tego

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Japie**** mam 575 kredytow chce wylistowac przedmiot ktory ma 500 c nie da sie pisze ze mi brakuje np 541 BOZE WTF?

Bo może w innej aukcji "zostawiłeś" swoje kredyty, czyli, że wygrywasz inną aukcję i te kredyty są na nią zarezerwowane dopóki ktoś cię nie przebije.

m1ci22k.png

Opublikowano

A ja mam problem :(

na stronie peppera wklepałem kod, wybrałem sobie ubranko i nagle taki komunikat:

"To claim this prize you need to have a Battlefield Heroes account."

O co kaman? mam konto na bh...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...