Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Battlefield Heroes. Darmowe Ubranka!

ZiolkoJr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tym, że nie wiem jak było w momencie pisania poradnika, ale teraz kody dochodzą do ok. 400-500 kredytów.

Widocznie gra stała się popularniejsza i trochę się pozmieniało. =d

Opublikowano

Trzeba dobrze trafić ;D... Ja tydzień temu wylicytowałem za 314 :]... I dr pepper te kody to nie tylko do BFH jest tam multum innych gier do do wyboru... Więc.?!

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mam parę pytań:

1. Zrobiłem konto na Dr Pepper i mi pisze w dziale BFH - "To claim this prize you need to have a Battlefield Heroes account." Czyli coś się nie zgadza ? czy tak zawsze pisze ?

2. Na www.listia.com pisze mi że mój email jest błędy próbowałem już różne emaile. Czy nie można używać emailów z końcówką .pl ?

3. Jak mam w BFH email polski i kraj ustawiony na Polska to nie mogę używać Dr Pepper ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

help.

zalicytowałem i wygrałem ale na email mi nie przyszedł kod tylko

że wygrałem itp

i niewiem co dalej mam robić

bo credity mi zabrało pomóżcie.!!

Musze czekać asz właściciel danego kodu co zalicytowałem i wygrałem musi mi wyslać na email kod?

Daj Plusika - A może minusika

Mi wszystko jedno...

Opublikowano

User, który wystawił aukcję ma 24h na dokonanie transakcji, czyli do jutro musisz mieć kod.

Jeżeli go nie dostaniesz to znaczy że to był zwykły oszust.

Wiem że możesz o to zapytać wiec juz odpowiem , Credit'ów już nie dostaniesz :]

Ps. Ortografia.

w83od2.jpg

Opublikowano

@galkowybrn

Pewnie przyszła Ci automatyczna wiadomość, że wygrałeś aukcję..

Kod powinienneś otrzymać w ciągu 24h, jeżeli nie - zgłoś sprzedawcę.

@down.

przepraszam, źle zrozumiałem to co napisałeś. a spamem jest to, co umieściłeś poniżej.

Opublikowano

Ludzie zaczyna się tu SPAM, off topy, że szkoda gadać, była mowa o zdobyciu Setów za free, jak macie problemy to zróbcie teamt, a nie w tym spamicie Ogarnąć!

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

Opublikowano

jeśli widzicie spam, to wysyłajcie raport a nie "załatwiacie to między sobą" KidModzi sami tego nie załatwią a ja wbijam do działu rzadko gdyż mam swój dział na uwadze a tutaj tylko pomagam tymczasowo, więc proszę was o pomoc.

Tyle miałem do powiedzenia.

Opublikowano

Gdy wpisuje kod w ramkę i klikam dalej, wybieram bylejakie opcje (oprócz no pushare) to wyskakuje błąd:

We are sorry, but the code that you have entered is not valid. Please verify that you have entered the code correctly.

(Kod składa się z 12 znaków np. XXXX XXXX XXXX i w ramce się nie mieszczą 2 litery więc mam wpisywać bez spacji czy zły kod jest ?)

Mogłeś lepiej opisać :P

Reklama:

userbarwb.png

Opublikowano

Albo już użyłeś ten kod, ale o tym nie wiesz.

Albo zły kod od nich dostałeś :]

Bo już nie ma buga że przez jeden kod robisz nie wiadomo ile ubranek, teraz jeden kod jedno ubranko i jak wykorzystasz ten kod to już się traci i nikt go nie może użyć :]

w83od2.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sporo słyszałem o tej listii ale dopiero teraz zalicytowałem dr pepper code. Tylko że dla mnie chyba to na facebooka przyślą bo w opisie jest tak :

Auction is for 1 Dr. Pepper Code. If you are a new member and do not have any feedback you will have to leave feedback before I send code. I will send code within 24 hours after auction ends.

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

jak zdobywać te creditsy? i do czego jest właściwie ta listia?

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Opublikowano

jak zdobywać te creditsy? i do czego jest właściwie ta listia?

Listia to strona do licytacji różnych przedmiotów (Polska może tylko kody itp. kupić :D)

50 Creditów jest za ukończenie tutoriala (łącznie będziesz miał 350 creditów)

Credity można też zdobywać poprzez zapraszanie kolegów refer linkiem

Ps. Dr pepper (BFH) jest do końca grudnia :(

Tak pisze na forum bfh :D

Reklama:

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...