Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Battlefield Heroes. Darmowe Ubranka!

ZiolkoJr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierwszy kod dostałem po 15 minutach, ale był wykorzystany, potem kumpel mi wylicytował i doszedł chyba po 2 dniach, ale najważniejsze, że jest xD

Ej a wiecie, że z jednego kodu możecie wziąć ubranko dla nationala i royala? Jak np. już zdobyliście kod i macie secik to wejdźcie w to www.battlefieldheroes.com/en/drpepper i weźcie następny.

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi to nie działa mianowicie wybieram jaki che strój na stronie dr peppera i przekierowuje mnie na główną stronę battlefielda :(

Mogę go jeszcze użyć , bo gdy próbuje go użyć jeszcze raz to wyskakuje mi :

You Have Reached an Error:

Our records show that you have already entered this code in your account. Please check your account history.

Thank you.

Dankan6_eune_102_1_text.png

Opublikowano

Mi to nie działa mianowicie wybieram jaki che strój na stronie dr peppera i przekierowuje mnie na główną stronę battlefielda :(

Mogę go jeszcze użyć , bo gdy próbuje go użyć jeszcze raz to wyskakuje mi :

You Have Reached an Error:

Our records show that you have already entered this code in your account. Please check your account history.

Thank you.

hm wydaje mi sie ze aktywowałeś kod ale nie wybrałeś przedmiotu lub wybrales przedmiot ale nie wybrales postaci

zobacz na dr pepper zakladke code history

http://www.softcoin.com/p/handler?target=user&action=getAccountHistoryPage&redirect=true&sid=4250&key=43D7397AD54285DB1924B691726BFCEA.a05.1

i naciśnij more info

np tak to wygladac bedzie 11/04/2010 Claimed EA Prize More Info

Opublikowano

po czy m poznac ze wygrałem aukcje??

dostaniesz meila w ktorym zostaniesz o tym powiadomiony + w swoim profilu na listia mozesz to sprawdzić pod won :(

Opublikowano

może mi ktoś wyjaśnić dlaczego założyłem już dwa konta i każde po max 30min mi zawiesza??

i od razu odpowiem na pytanie: dlaczego zrobiłem drugie konto?? bo to pierwsze mi zablokowali po 5min

Opublikowano

eh ciężko wygrac te aukcje:(

tez tak na początku miałem , teraz zmieniłem technike ^^ Czekam do ostatnich 10s aukcji i dopiero wtedy daje swoja oferte w 99% przypadków wygrywałem ;)

może mi ktoś wyjaśnić dlaczego założyłem już dwa konta i każde po max 30min mi zawiesza??

i od razu odpowiem na pytanie: dlaczego zrobiłem drugie konto?? bo to pierwsze mi zablokowali po 5min

prawdopodobnie sie zaweisza dlatego ze zakladasz multi konta . A czemu pierwsze ci zablokowali to nie mam pojecia :(

Opublikowano

właśnie to jest najdziwniejsze że mi pierwsze zablokowali...

można gdzieś indziej zdobyć te kody??

i czy jest jakiś sposób na drugie konto??

Opublikowano

właśnie to jest najdziwniejsze że mi pierwsze zablokowali...

można gdzieś indziej zdobyć te kody??

i czy jest jakiś sposób na drugie konto??

ja ostatnio kombinuje z rejestracja przez darmowe proxy i dziala , nie banuja mnie :)

Opublikowano

daja nadal na listia 300, ale nie przez proxy. Bo tam jest jakis javascript potrzebny czy cos..

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

ban za multi konto , też tak mam... ;/ . Zmień ip , albo zrób konto u kolegi ; ] . Na pewno będzie działać ; ]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Już jest 3 edycja Dr.Pepper'a! Dzisiaj widziałem 2 gości nationalów! Ale one są fajne - jeden mówił, że wygrał w konkursie, a drugi, że właście na listii wylosował, to byli anglicy.

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...