Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Battlefield Heroes. Darmowe Ubranka!

ZiolkoJr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to podaj ten sposob i ja czekam juz na kod :) zobaczymy czy dziala :P

Czy ja mam w nicku wyszukaj bo misie wydaje że nie a działa bez problemu tylko trzeba poszukac na FORUM.Kolega napisał że są 3 zestawy na tamtym sposobie były tylko .

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

You Have Reached an Error:

•We are sorry, but the code that you have entered is not valid. Please verify that you have entered the code correctly.

A co jeśli kod jest niepoprawny, chyba że go źle wpisuję, bo mam takie coś.

m1ci22k.png

Opublikowano

Możliwe że ktoś cie oszukał :/ Ale wątpię już około 6 razy wygrałem kod i każdy działa. Pamiętaj kod musi mieć 12 znaczków i nie może być w nim spacji, myślników itp.

NOMAD474.png

37570.gif

31023.png

4241aj0.png

Opublikowano

da sie tak?? lol ja probowalem i tylko 1 stuffa moglem wziasc wiecej nie moglem ;/

bo do kolejnych musisz mieć kolejny kod... ;p

Opublikowano

mam problem otóż w tym dziale gdzie się wybiera nagrody nie mam żadnych ubranek tylko jakieś głupie tapety :(

tapety są wtedy gdy przy nazwie jest wallpaper, a jak masz przy obrazku Outfit to to jest już ubranko

Opublikowano

ta mi wczoraj przyslali zuzyty kod...

Twoj post zawiera tylko 38 znakow, potrzebujesz conajmniej 50 znakow aby wyslać posta.

Jebnij MINUS TO NIC NIE BOLI

Opublikowano

tapety są wtedy gdy przy nazwie jest wallpaper, a jak masz przy obrazku Outfit to to jest już ubranko

tylko że u mnie przy każdej nazwie pisze wallpaper

Opublikowano

ehh mam problem :/ wyskaczyl mi taki blad : Our records show that you have already entered this code in your account. Please check your account history.

Thank you. :(

@EDIT

Pomijajac blad to z kodu dostalem tapete nie ubranko ;x chociaz pisalo ze EA game code.

Opublikowano

ehh mam problem :/ wyskaczyl mi taki blad : Our records show that you have already entered this code in your account. Please check your account history.

Thank you. :(

@EDIT

Pomijajac blad to z kodu dostalem tapete nie ubranko ;x chociaz pisalo ze EA game code.

no nieee... dostałeś tapetę ponieważ napewno przy ''secie'' który wybierałeś pisało Wallpaper, a nie Outfit.

Opublikowano

Skąd wy tyle pkt macie? Ja mam tylko 100 a nie 300

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

A cene można ustalić? Bo nic sprzedawać nie bede (bo niemam) xD

76561198014515809.png

Opublikowano

Np moge sellnąć niewiem puste konto na metinie za 1k? xD

76561198014515809.png

Opublikowano

tam gdzie się wybiera nagrodę pisze

Note that the uniforms prizes have been temporarily disabled for redemption. They will be back shortly.
(przynajmniej u mnie tak pisze)

czyli że narazi ubranka zostały zawieszone

i mogę kupywać jedynie tapety

Opublikowano

Mam pytanie. Odnośnie tego czy można użyć kilka kodów na jednym koncie? (raz juz wpisalem kod) Mam jeszcze drugi kod a nie chce zaakceptować a nowego konta nie będę tworzył.

574f2622ee.jpg" Oh baby, can you feel it? " Honda CBR 600
Opublikowano

Mam pytanie. Odnośnie tego czy można użyć kilka kodów na jednym koncie? (raz juz wpisalem kod) Mam jeszcze drugi kod a nie chce zaakceptować a nowego konta nie będę tworzył.

można można :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...