Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Battlefield Heroes. Darmowe Ubranka!

ZiolkoJr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 333
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

e tam ja patrzylem na stronie DrPepper i nie ma zadnych nowych setow..

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

Sposób wygląda super , ale coś wylicytować...Aha tak w ogóle mi działa na polskim proxy.Pierwsze konto ban , a drugie śmiga , a bana za multi nie mam :D

APB :

Nick: rOckHe4d

Clan : MPC Demons

Serwer : Patriot EU2

Enforcer :)

Daj minus-

Opublikowano

Siemka Soorki jestem trochę nie kumaty 1 raz zrobiłem konto na Listia normalnie licytowalem ale cały czas mnie przebijali cały dzień siedziałem nad tym potem na emaila przyszła mi wiadomosc ze konto zostało zawieszone to sprubowałem zrobić 2 ale pisze że jest już wiencej kont nie mozna zrobić.Do zeczy mógłby mi ktoś ten cały kod Wysłać na pw lub na emaila: [email protected] ? Byłbym bardzo wdzięczny : ) : )

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Raczej nie ma szans :) Każdy woli chyba kod dla siebie

APB :

Nick: rOckHe4d

Clan : MPC Demons

Serwer : Patriot EU2

Enforcer :)

Daj minus-

Opublikowano

Chyba już za dużo razy założyłeś konta na jednym ip.

Chyba na pewno tak ja 5 strojów zrobiłem i też już mi kasują konta co założę nowe

komen.png
Opublikowano

Ludzie, tu jest malutki poradnik jak zdobyc 500 credit,bardzo latwe,jak polaczycie sie z twiterem i facebookiem to macie 400 jak wystawicie byle jaka aukcje macie kolejne 450 a kolejne 50 mozecie dostac za bindowanie....Kurde wygralem aukcje ale czekam na ten kod i czekam

Opublikowano

omg!<script>

listia_username = 'bubelx20';

listia_num_rows = 3;

listia_border_color = '888888';

listia_background_color = 'ffffff';

listia_font_color = '00aeef';

listia_width = '250';

</script>

<script src='http://www.listia.com/_widget/alpha.js'></script>

<div id="listia_widget_content" style="display:none;"></div>

<a href="http://www.listia.com/?r=246735" class="listia_widget_moreLink">more free stuff on Listia</a>

Opublikowano

gdzie Ci się to wyświetla.? Wygląda na błąd skryptów listiy ...

@up

raport za duble

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Raport... Nie handlujemy w tym dziale jest do tego odpowiedni dział ... A po 2 jak wystawisz to dziale Black Market dopisz adres do tut-a z którego masz ten sposób... jak tego nie będzie postaram się o następnego warna

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...