Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin5[Pl][Dedyk]

SpeedMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
to chociaz sie postaraj .. wiekszoc ,.... jak to jest mozliwe ze niektorzy bija po 100k z miecza?? ...

odp na to ?? ...

Nikt po tyle nie bije.....Tylko gmowie.Ale oni nie bija mobków ani nic.....

cooltext466395138.gif
Opublikowano
Nie polecam serwa off albo cos tam ehhh te ulepszacze kasa slabo leci bardzo

Off albo cos tam ehh??co to wgóle jest??

Jakby nie wiedzial to serwer hard.Jak chcesz 4fun to se idz na atarmt2.Nobski serwer dla dzieci.

cooltext466395138.gif
Opublikowano

Off albo cos tam ehh??co to wgóle jest??

Jakby nie wiedzial to serwer hard.Jak chcesz 4fun to se idz na atarmt2.Nobski serwer dla dzieci.

W sam raz dla ciebie ;D

odpowiesz mi na moje pytanie ?

metin52010081716592576.png

CO TO MA BYĆ!

Opublikowano

Nie da sie cos zrobic z tym ulepszaniem? Juz 1kkk mi poszlo na czarna szate i nic... Stachu tez wywalil kilkaset kk i tez nic nie zdzialal :/

Opublikowano

Współczuje tam grać ja grałem przez 1h wydałem prawie 100zł w is a tu itemy mi znikaja w eq po jakiś cowkach czy tam resetach wielki minus nie polecam serwera :/

Opublikowano

Jak widze wiecej jest negatywnych opinii niz tych dobrych ^^

P.S

metin5 nie bron serva i nie pisz post pod postem kazdego bo tylko ktos napisze 'serv do bani' to Ty odazu zaczynasz ich jezdzic

To nie dziwne ze Twoj serv jest nowy a juz macie na pienku z madakamt2 atarmt2 i avalonmt2 ?? :>

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano
To nie dziwne ze Twoj serv jest nowy a juz macie na pienku z madakamt2 atarmt2 i avalonmt2 ?? :>

Na pieńku??heh

Po 1 madafaka reklamuje swoj serwer w moim temacie.

po 2 widzialem serweri strone madafaka(pff do bani) juz po nazwie widac.

po 3 atarimt2 ukradła nam strone....( Jestesmy w trakcje procesu tzn.zglosilem na policje)

po 4 avalonmt2??o co Ci chodzi z Avalonem??bo nie kapuje...

Trochę jest pusto u handlarzy, ale ogólnie to fajnie.

Pusto??ty Byłes wogóle na serwerze??chyba nie.

cooltext466395138.gif
Opublikowano

Nikt po tyle nie bije.....Tylko gmowie.Ale oni nie bija mobków ani nic.....

A "PoProstuJa" po tyle bije ... i wez tu nie wkrecaj ... wiem za ile dostalem ...

.. zaraz bedzie 1 foto jeszcze ;]

\/ a to co ma byc ??

http://img200.imageshack.us/i/dmgzmniejszaczpl3998.jpg/

widze ze niektorzy maja specjalne wzgledy .. ;] a jak te n gracz klamie to czemu go ie zbanujecie ..

?? SERWER DNO !!! ZA DUZO DMG, KICK HAKOW..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A "PoProstuJa" po tyle bije ... i wez tu nie wkrecaj ... wiem za ile dostalem ...

nie polecam serwa,.. zaraz bedzie 1 foto jeszcze ;]

PoProstuJa to byl były gm jego postac zostala juz usunieta.

Jakos nie widze zadego zdjecia....

cooltext466395138.gif
Opublikowano

metin5.pl jak jestes taki admin co sobie cwaniaczy do graczy to ci nikt nie bedzie gral bo gracze maja racje wydadza kase na is a serw padnie bo nie potraficie go ogarnac i co ? szukaj sobie admina ? a wiesz ze za takie cos tez mozesz miec sprawe? strona nie jest wasza to ze zmieniles kolory to zlamianie praw autorskich wiec uwazaj co robisz

sygnatn.png

sygnap.png

22706951409176251654.png

Opublikowano
metin5.pl jak jestes taki admin co sobie cwaniaczy do graczy to ci nikt nie bedzie gral bo gracze maja racje wydadza kase na is a serw padnie bo nie potraficie go ogarnac i co ? szukaj sobie admina ? a wiesz ze za takie cos tez mozesz miec sprawe? strona nie jest wasza to ze zmieniles kolory to zlamianie praw autorskich wiec uwazaj co robisz

Wiem co Robie.A kogo to jest strona??

hah

Jakos mam duzo graczy...

cooltext466395138.gif
Opublikowano

ja pier... nie widzisz Domikis czy jak tam Ci ze Cie tu nikt nie lubi? Wszyscy gardza toba jak i twoim serwerem... Jesteś kompletny no ogar.. Wejdź idź na spacer, zamknij serwer... Bo niektórzy to juz naprawde grube pieniadze marnuja na te twoje gowno co ciagle ma jakies problemy...!

PS. Uwazaj zeby Ciebie kurde nie zamkneli oszuście pieprzony. Wielki mi prawniku, moze bedziesz lepszy od Artura Łaty.

Edit:

Jeszcze cos... Wiesz czemu masz tylu graczy ? Bo masz pro EQ w IS i kazde zwykle dziecko co nigdy żala w reku nie mialo sobie moze kupic wsadzic sr 5 um 3 i szpanowac ze jest koxem. Tyle Ci powiem!

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

zgadzam sie z wszystkimi negatywnymi postami...

domkis... pisales ze masz duzo graczy... no nie wydaje mi sie... przed cofka max to bylo 150osob... teraz ta liczba sie drastycznie zmienia na twoja niekorzysc ;]

Z czego ja sie bardzo ciesze !.

oby jak najmniej takich serwerow...

a tak wgl... co do tego wiezienia ... same trzymanie serwera jest legalne . ale zarabianie z niego juz nie !. takze jakby cie ktos podal to najmniej surowa kara to zawiasy.

Opublikowano

duzo pracy. Wiem jakiej, jak najszybicej kogos ojebac i sie nie zmeczyc przy tym zbytnio...

a potem jak przepieprzyc kase... ;/

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Wszedlem zobaczyc czy cos sie polepszylo z ulepszaniem, a tu jeszcze gorzej... Nie ma szans ulepszyc stalki jak na kazdy + jest 10% szans na ulepszenie...........

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...