Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin5[Pl][Dedyk]

SpeedMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczesniej bylo dobrze... teraz to zwalili kowala. Przez to az odechciewa sie grac na tym serverze. Wydalem 700kk na stalke, a ona +3... Przez ta cofke ludzie co mieli konta dostali darmowe smy i porobili sobie dobre eq i poulepszali sobie na 9. Teraz przez to nowi gracze nie maja jak sie wybic...

Opublikowano

Co jest do cholery znowu z tym serwerm?!! zaczynacie byc zalosni , nie da sie nic uelpszyc bo zmienijszona sznsa co chwile serwer OFF . Gracz o nicku PoprostuJa rozwala cale maisto na wolnym i wali z hita po 30k to jest normalne!?!

rozprowaczsynaturka.jpg
Opublikowano

Serwer bezsens miałem hibiskusowy +9 to go straciłem ... Dlaczego? Nie wiem... Expiłem z kolegą na v2. nagle logneło All OFF. strona nie działa serwer też. a ggdy wbieł. to co widze? postac woja 0lvl (byłem szamanem) powodzenia. A zeby wbic 60lv tu to trzeba sie natrudzic. Nauczyłem się dziś zeby nie grac na Polskich Privach >.< Mam dość ...

74431642664977353071.png

Opublikowano
Serwer bezsens miałem hibiskusowy +9 to go straciłem ... Dlaczego? Nie wiem... Expiłem z kolegą na v2. nagle logneło All OFF. strona nie działa serwer też. a ggdy wbieł. to co widze? postac woja 0lvl (byłem szamanem) powodzenia. A zeby wbic 60lv tu to trzeba sie natrudzic. Nauczyłem się dziś zeby nie grac na Polskich Privach >.< Mam dość ...

Nikt Ci nie każe grać.

cooltext466395138.gif
Opublikowano

Wogule poco takie serwery robią?

SERWER DNO I NIE WBIJE NA NIEGO PONIEWAŻ

GM widać NIE OGARY

Serwer jest NIE STABILNY

A WOGULE co to za jakieś dzieci IS tu grają

...Podsumując lepiej grać na Plu

Opublikowano
Wogule poco takie serwery robią?

SERWER DNO I NIE WBIJE NA NIEGO PONIEWAŻ

GM widać NIE OGARY

Serwer jest NIE STABILNY

A WOGULE co to za jakieś dzieci IS tu grają

...Podsumując lepiej grać na Plu

Po to Zeby sie fajnie grało. i Zeby banowac takich jak Ty!

Gm widac nie ogary??co to wogóle znaczy??Lepiej przestudiój słownik ortograficzny.

Podsumujac jednego noba mniej na serwerze i bardzo sie z tego Ciesze:)

cooltext466395138.gif
Opublikowano

Hah specjalnie tak napisalem,....hah...óje sie nie kreskuje:);x

Matek a kto to był??Sui po co sie wypowiadasz jak nawet nie weszłeś na serwer??

ja "weszlem" na serwer :> i co...gowno..serwer taki ze grac sie nie da...nie mam konta bo cofneli serwer o 3 dni wczesiej...stracilem cale eq w tym stal i zatruty...serwer dalej stoi a ja konta nie mam >.<

Opublikowano

Po to Zeby sie fajnie grało. i Zeby banowac takich jak Ty!

Gm widac nie ogary??co to wogóle znaczy??Lepiej przestudiój słownik ortograficzny.

Podsumujac jednego noba mniej na serwerze i bardzo sie z tego Ciesze:)

Fajnie grało ale ty tego niestety nie zapewnisz bo beznadziejny jesteś a co do mojej ortografii chyba masz foto komórke że widzisz moje błędy

a co do podsumowania nie jestem noobem bo tacy ludzie tylko psują zabawe na serwerze

A jak nie wiesz co to znaczy to dowiedz się od muchomorka...

Opublikowano

Określę ten oto serwer tak: Morał tego serwera jest krótki i niektórym znany, wy se na nim grajcie a my spier*****y.

PS:Serwer Dno

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Określę ten oto serwer tak: Morał tego serwera jest krótki i niektórym znany, wy se na nim grajcie a my spier*****y.

PS:Serwer Dno

@up zgadzam się wogule lepiej nie komentować tego serwera bo ten serwer to ...

Opublikowano

Sami złodzieje i tyle ! Doładowałem monety na next dzień wchodzę a tu co.

metin52010081716592576.png

CO TO MA BYĆ!

Opublikowano

GM teraz nawet nie napisze... bo sam nie wie co sie dzieje ...

pytanie na ewencie OX "czy w metinie wystepuje robak" dla GM'a nie ...

a jezeli masz zamiar pisac ze nie chodzilo ci o to ... to pytania konkretniejsze zadawaj ...

a co do banow ... nikt sie nie interesuje serwem

Jest taki gracz PoProstuJA ... ze skili bije po 200k ... tak po 200K... z miecza jednym machnieciem 67k ... we mnie gdzie mam 60% absu na miecze; ]

bana nie dostanie !! a ja sie pytam dla czego ??

a jezeli to gm ... to jestes zjebany i masz hujowe pomysly ...

uswiadamiasz tym , ze nie dorosles nawet do poziomu gimnazjalisty ...

a jezeli stawiasz serwer ... to masz umilic gre innym ... a nie ja psuc bo osoba ktora placi za serwer (czytaj GRACZE doladowujac is) ma prawo wymagac tego by takich graczy nie bylo ...

TROCHE ZAINTERESOWANIA !!!!!!! SERVEREM !!! ;]

a i co zrobisz jezeli tak jak koledze wyzej usunie sie postac?? ... zostaje 1 odp ... NIC bo nie potrafisz... tak sao bylo jak baza padla ... nie przywrociles ... bo nie potrafisz...

4 miesiace nad serv podobo pracowaliscie ... bugow mnustwo .. atlantyda nie dziala ... prtzepraszam ... dziala tylko nie ma potworow i wyjsc sie nie da ...

a w clijecie ... nie ma budynkow .. mostow .. itp. itd... GM JESTES NIKIM a teraz staraj sie poprwic serv ... i ciekawe czy wogole odp ...

i wierzdzaj sobie na moja ortografie ;] TYLKO NA TYLE CIE STAC .... ZADNYCH KAKRETNYCH ARGUMENTOW !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mahomar miałem podobna sytuacje tylko mi nie zmniejszyli lev tylko stracilem juz 2x hwanga i 2x dzwon hibiskusowy :/ nie oplaca się pisze do gm na gg a on nawet nie raczy odpisac ładnie :/

Opublikowano
Proszę o plusy za tamten post bo dużo ludzi się ze mną zgadza.

Nie dość ze dziecko to jeszcze beszczelne.Chcesz plus za krytykowanie serwera??odemnie masz - i 1!

cooltext466395138.gif
Opublikowano

Sami złodzieje i tyle ! Doładowałem monety na next dzień wchodzę a tu co.

metin52010081716592576.png

CO TO MA BYĆ!

Mam tak samo jak ty... :/ Mialem sure 75lvl i wcielo gdzies...

Opublikowano

dobra w takim razie albo sprawdź te osoby które podałem albo znajdź ze 2 osoby które pomogą w polnowaniu porządku na serwerze. Ja jestem około 5-7h na serwie tak więc mogę pilnowac spraw w chunjo i shinso w jinno wolne nie bo mam uraz do wielu graczy i to może się źle skończyc ;p

titan.jpg
Opublikowano
dobra w takim razie albo sprawdź te osoby które podałem albo znajdź ze 2 osoby które pomogą w polnowaniu porządku na serwerze. Ja jestem około 5-7h na serwie tak więc mogę pilnowac spraw w chunjo i shinso w jinno wolne nie bo mam uraz do wielu graczy i to może się źle skończyc ;p

Sprawdze ich wszystkich dzis dokładnie.

cooltext466395138.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...