Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin5[Pl][Dedyk]

SpeedMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja pierdole wam to żaden serwer nie pasuje jak jesteście tacy cwani to sami kupcie dedyka , postawcie serwer i róbcie reklamę na mpc bo jak na razie to tylko kurwa spamować w każdym temacie potraficie

Nie spamuj. Każdy ma własny typ serwera ulubiony.

Don't feed trolls ;]

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak GM naprawi logowanie, to serwer spoko będzie. Tylko duży tłok w v2, ostatnio jak tam expiłem gościu chamsko na siebie brał spot naa 1/2/3 komnacie.

Opublikowano

Serw na prawdę spoko.

Tylko GM rozdaje bany na zawołanie.

btw. Mój kolega napisał na wołaj że event OX do dupy bo GM nie poczekał na niego, i od razu ban poleciał.

Druga sytuacja, Gracz pisze ze ten i ten gracz ma dmg hack, i GM na wołaj pisze do mnie czy chce mieć bana, ja pisze za co, a ten nie odpisuje.

Podsumowując, serw z takimi GMami nie potrzyma długo, radze głownemu Adminowi się zastanowić nad zachowaniem jego podopiecznych.

Opublikowano

Na serwerze nie opyla się grać wbiłem 41 lvl i nagle wywaliło po 10 min wchodze i z 41 lvl zrobił się 31 i straciłem marmur ezota ;/// Kolejny minus Eq w IS ten kto ma full kasy na koncie na konie wysyła 2 smsy i już ma pro eq i kozaczy . Może ktoś był jak wywalałem eq w jinno ? wywaliłem żala +5 10 tarcz od 61 boga +9 zatruty +9 śr 31 kd woja +5 . A i ps Zapierdalałem na 1hit killerze w m1 obok gma a on mnie nie zbanował Pozdrawiam i nie polecam serwera

1358177528-U70874.png

Opublikowano

To tylko swiadczy o twojej głupocie ze używasz 1 hit killer kolo gma.I dobrze ze juz nie gracz jedno dziecko mniej.'

Prosze moderatora o warna dla tego pana. poniewaz tutaj jest rozmowa o Moim serwerze a nie reklamowanie swoich badziewnych serwerów.

Jak ty to mówisz "badziewny" to jest ten Metin5. Grałem tam u was i fakt faktem że macie problemy z logowaniem, a przede wszystkim wasz Team jest mało profesionalny.

Zapraszam was na MadakaMT2.pl , tam nie ma problemów z logowaniem, 0 lagów, a Administracja jest miła i zawsze pomocna. Mają też własny serwer TeamSpeak. Gram tam i wiem co mówie.

Opublikowano
Rodimop ja nie spamuje pisze prawde w kazdym temacie pisza ze serwer do dupy tego to nie widzisz

Tak w każdym pisza ze do dupy! A wiesz czemu??

Bo juz maja za duzo w dupie....szukaja serwera idealnego....Ale takiego niema...

A niektórzy nawet nie wchodza na serwer i juz sie wymądrzaja.

cooltext466395138.gif
Opublikowano

Tak w każdym pisza ze do dupy! A wiesz czemu??

Bo juz maja za duzo w dupie...

A niektórzy nawet nie wchodza na serwer i juz sie wymądrzaja.

Jako adminowi nie przystoi obrażanie graczy na własnym dedyku... Pokazujecie swój właśnie profesionalizm.

Opublikowano

Powiedz kogo obraziłem??bo Nie wiem....

Mnie, jako byłego gracza tego serwera. Obraziłeś mnie tekstem ze mam "za dużo w dupie". A problem z logowaniem jest taki banalny że już ja mógłbym wam to zrobić w 1 minute....

Opublikowano
Mnie, jako byłego gracza tego serwera. Obraziłeś mnie tekstem ze mam "za dużo w dupie". A problem z logowaniem jest taki banalny że już ja mógłbym wam to zrobić w 1 minute....

A co nie masz za dużo w dupie??pfff

cooltext466395138.gif
Opublikowano

Troszkę nie doceniono mnie ;/Zrobiłem na zamówienie Pięknego GP + Trailera a co za to mam? skille na P.. i co mi po tym? po za tym Hwangi, stalki , bronie 65+ w item shopie no bez kitu co to ma być?

Wks wiem że byś sam zrobił ten serwer lepiej i dal za GM tylko maho a nie..

Takie moje zdanie o serwerze

Jak chcecie robić dedyka to bez tych rzeczy w itemshopie.. i tak samo 6 i 7 bon w is? pff

graphic.png

Opublikowano
Troszkę nie doceniono mnie ;/Zrobiłem na zamówienie Pięknego GP + Trailera a co za to mam? skille na P.. i co mi po tym? po za tym Hwangi, stalki , bronie 65+ w item shopie no bez kitu co to ma być?

Wks wiem że byś sam zrobił ten serwer lepiej i dal za GM tylko maho a nie..

Takie moje zdanie o serwerze

Jak chcecie robić dedyka to bez tych rzeczy w itemshopie.. i tak samo 6 i 7 bon w is? pff

Musze zarobic na serwer nie uważasz??

cooltext466395138.gif
Opublikowano

nie polecam serwera

zalogowalem się zobaczylem drop yang (bardzo slaby)

exp w miare dobry , drop yang nie jest zastosowany do handlarzy

oraz zdziwilo mnie to ze w "IS" jest pro eq.... ^^

serwer jest bardzo "łatwy" jeżeli ktoś z realną kasą nie ma co robić

po prostu nie polecam

Opublikowano

pracujemy nad Tym.

Zamiast pierw dopracowac wszystko na poczatku zeby bylo okey to puszczacie serwer ktory jest niedopracowany. Lepiej otworzyc troche pozniej ze wszystkim zrobionym niz za wczesnie gdzie wszystko sie bedzie bugowac...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...