Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin5[Pl][Dedyk]

SpeedMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
żal serwera ... 1 dnia GM dawał skille na P itemki 9+ levele .. A teraz to nic nie dają ... a jak sam wbijesz 64 lvl to masakra ...

Nikt nic nie dawał, Chyba pomyliłes serwery. To serwer hard dlatego tak Cieżko.

cooltext466395138.gif
Opublikowano

żal serwera ... 1 dnia GM dawał skille na P itemki 9+ levele .. A teraz to nic nie dają ... a jak sam wbijesz 64 lvl to masakra ...

żal servera ? GM daje skile i itemy +9 ? A teraz nic nie dają? hahaa Naprawdę zastanów się co ty piszesz , nasz Team stara się ulepszać cały czas server i dzień w dzień pilnują porządku na Servie a ty taki dzieciak myślisz żę sobie na Forum wejdziesz i nas skrytykujesz , postaw Dedyka wtedy możesz to robić !!! GM'owie nic nie dają

Opublikowano

Nikt nie jezdzi na 1 hit kiler juz.(Jesli jada to dostaja odrazu bana)

A ty dostałes bana za kick hacka wlasnie.... a nie ma juz gm Trociu i macho..

Z kąd wiesz, że to ja na kick hacku nigdy tego nie uzywałem i nie będę pozatym napewno nie mam nicku mahomar nie wiem zaco dostałem bana i tak pewnie zostanie...

Opublikowano
Z kąd wiesz, że to ja na kick hacku nigdy tego nie uzywałem i nie będę pozatym napewno nie mam nicku mahomar nie wiem zaco dostałem bana i tak pewnie zostanie...

Napewno nie dostales bana za nic.Myslisz ze bym się pozbywał graczy??to chyba nie jest za madre!

Każdy tak mowi ze dostal bana za nic bo co ma powiedzieć innego??

Wkoncu to forum hackach...

cooltext466395138.gif
Opublikowano

Napewno nie dostales bana za nic.Myslisz ze bym się pozbywał graczy??to chyba nie jest za madre!

Każdy tak mowi ze dostal bana za nic bo co ma powiedzieć innego??

Wkoncu to forum hackach...

Akurat hacki o metinie mnie najmniej iteresują niewiadomo zaco dostałem bana nigdy nawet tego nie ściągałem

Opublikowano
Akurat hacki o metinie mnie najmniej iteresują niewiadomo zaco dostałem bana nigdy nawet tego nie ściągałem

O jezu nie ma sensu zaczynać dyskusji z dzieckiem.Bo zawsze coś bedzie pyskować.

cooltext466395138.gif
Opublikowano

ehhh ja dostałem bana na evencie biegne patrze a tam ognisty król prawie koncówka hp to go leje zabiłem i nie wiadomo czemu ban jakis koleś do mnie pisał AchtungPL ehh nie warto grac a nabilem 52 lvl i 200kk nie polecam

Opublikowano

Gm daje bany za nic nie oplaca sie grać na tym serwie a tym bardziej ladowac is ! nie polecam tego serwera !

Opublikowano
lol????? zabiłem 1 mozesz sprawdzic logi to jakis inny typ zabijał ja tam mam nick Kakaszi112

Jak Wy za przeproszeniem PIERDOLICIE.Myslisz ze kazdy tu jest idiota??na evencie kazdy widzial ze masz hacki

i ja tez patrzylem sie.

cooltext466395138.gif
Opublikowano

i ten IS.. pozal sie boze, drugiego dnia isa otwieraja w dodatku takiego co nie dziala. Kolesie co chwile mi sie skarżyli ...

Nie wiem o co Ci chodz ale IS dziala normalnie.Mnie nie obchodzi ile kto ma lat, liczy sie co ma czlowiek w głowie.

Bo na przykład ty masz 21 lat(czy huj wie ile) a w glowie masz totalne dno(poniewaz rozdajesz itemki gracza,zamiast pilnowac serwera

bijesz bossy).

I tyle z mojej strony.

cooltext466395138.gif
Opublikowano

bije bossy? itemki dawalem swojej dziewczynie z reala... Cos sie nie podoba to nie... Jak juz innym mowilem wale takiego serwa co WKS obiecuje, a potem tego nie robi, i ja sie tlumaczyc musze.

Bosa zadnego nie ubilem. Przykro mi bardzo , nie myl mnie z kim innym.

Także moglibyscie jeszcze banowac tych cziterów, a nie jak to powiedział pewien z administracji "nie chce mi sie w to bawic"

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Mi sie ten server NIE PODOBAA !!!!

cooltext465584228.gif

ZOSTANE GM PISAC NA GG 6057994

POMOGE W ZALOZENIU FORUM / SERVA !!

DAJ MINUSA ( --- ) a dostaniesz (+++)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...