Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin5[Pl][Dedyk]

SpeedMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server bardzo słaby Ga hmmm co tu można o nim powiedzieć pewnie ze kids hehe nie polecam tego Server nikomu wielki - Najlepsze jest to Gm zrobi sobie 2 postać i się cieszy jak malutkie dziecko ze uderzy kogoś za 1kk z bonami z nawigata i to jest Server pozdro.

undertakerl.png

33682.jpg

5992.jpg

34469.jpg

33582.gif

31920.gif

27422.gif

Opublikowano

Hmmm....Nie ma takiej misj, chyba Ci sie przewidziało;D

Prosze Cie naucz się pierwsze pisać po Polsku a potem sie wypowiadaj.

Proszę cię ty również naucz się pisać poprawnie, na serwer włamano się przez stronkę nic wielkiego ale gratuluje inteligencji i sprytu. Nie polecam ze względu na Administracje a tak to wszystko git:)

Opublikowano

Pokurwilo was chyba 2 dni cofki ?? Ja chce mojego niebianskiego z kd 80% i 7 bonami i jebie mnie to ze masz zasady chce go kurwa miec... 2 dni sie meczylem z gownem a tu kurwa cofka znowu. Wez spie pierdalnij w leb. pewnie dasz 500 sm i zadowolony a dzieci znowu sobie itemy kupia...

titan.jpg
Opublikowano

Serv jest spoko ,GM czesto robi eventy i pomogl mi... Jak wam sie kurwa IS nie podoba to spierdalac musza za serva placic to z is biora kase.Cieszcie sie ze MOZNA doladowac ale NIE TRZEBA..A to ze bija na wolnym to nic jak jestes dobry to sie nie wylozysz... .Przynajmniej nudno nie jest w m1 mozna sie pobic troche ;PPP.Jak chcecie zebym podexpil piszcie do Widmo w Jinno u smerfikow ;DDDD.Jeden maly minusik to ze czesto nie mozna sie lognac

Opublikowano

Hmmm....Nie ma takiej misji, chyba Ci sie przewidziało;D

Prosze Cie naucz się pierwsze pisać po Polsku a potem sie wypowiadaj.

nie rob cofki pls stal i lwia wrzucil na +9 w gildii nie bedzie 13lv pls

Opublikowano

Server off z Powodu ciągle psujacej sie Bazy Mysql ... Niedlugo Bedzie on Dokładnej Godziny nie podajemy !!!

Cofka ma byc o 2 dni tak?? jaka bedzie rekompensata za to ?? hmm?? itemow nie oddacie... Ani nic takiego...

titan.jpg
Opublikowano

Serv jest spoko ,GM czesto robi eventy i pomogl mi... Jak wam sie kurwa IS nie podoba to spierdalac musza za serva placic to z is biora kase.Cieszcie sie ze MOZNA doladowac ale NIE TRZEBA..A to ze bija na wolnym to nic jak jestes dobry to sie nie wylozysz... .Przynajmniej nudno nie jest w m1 mozna sie pobic troche ;PPP.Jak chcecie zebym podexpil piszcie do Widmo w Jinno u smerfikow ;DDDD.Jeden maly minusik to ze czesto nie mozna sie lognac

to konto zalozone chyba tylko po to by zaraklamowac serw na + ... bo wszyscy po nim jada ;] ...

zajebany serw i koniec... a administracja tak dojebana, ze nic z tego wielkiego nie bd ...

...

a co do wypowiedzi wyzej ... tak cieszysz sie ze jestes smerfem .. bo gm tylko tymi sprawami sie interesuje ....

robi tylko tam ewenty , nawet jebane OX moga wejsc tylko niebiescy ...

a co do gma wks ...

wiadomo, wks pies ...

siedzcie w tym jebane jinio i ruchajcie wdupe gma ;] pozdro..

zaraz gm napisze ze czemu warma niema ... jeb sie na ryj cwelu ;*

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
to konto zalozone chyba tylko po to by zaraklamowac serw na + ... bo wszyscy po nim jada ;] ...

zajebany serw i koniec... a administracja tak dojebana, ze nic z tego wielkiego nie bd ...

...

a co do wypowiedzi wyzej ... tak cieszysz sie ze jestes smerfem .. bo gm tylko tymi sprawami sie interesuje ....

robi tylko tam ewenty , nawet jebane OX moga wejsc tylko niebiescy ...

a co do gma wks ...

wiadomo, wks pies ...

siedzcie w tym jebane jinio i ruchajcie wdupe gma ;] pozdro..

zaraz gm napisze ze czemu warma niema ... jeb sie na ryj cwelu ;*

Nie klnij chlopie...jak Ci Coś nie pasuje to nie graj.

prawda ze proste??

cooltext466395138.gif
Opublikowano

Mi server bardzo się spodobał.

Ga to nie dziecko to po 1.

A po drugie gralem w shinsoo i niczym się nie wyróżniało np od "Jinno".

Polecam server.

Leci plusik.

Nie ma tutaj jeszcze nic,ale będzie coś zajebistego w swoim czasie

:D

a3366e12880844d4adcc68dcbfa1a224.0.gif

55ddf780cb80401f982da65674cd25ed.0.gif

Zbieram delete.png

Opublikowano

Domiks moje konto tez zostało usuniete. Zadnych hackow nie uzywalem nigdy dla mnie tylko nooby graja na hackach na privach.

Pytam: Dlaczego nie mam konta nick w grze : Player, BraveHeart

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

SERVER TO TOTALNE "GÓWNO" CO CHWILE OFF, LOGA , W M1 LAGI , MOBY W GROCIE ZBUGOWANE , Team WprowadziŁ DO IS'U EPICKIE BRONIE KTÓRYCH NIE ODBUGOWALI BO NIE UMIEJĄ!!! I TYLKO NACIĄGAJĄ LUDZI NA KASE , NIE DA SIE DO NICH WKŁADAĆ KD DMG JEST TAK ZBUGOWANE ZE BIJESZ TYLE ILE FMS ;] POWYZEJ 90 NIE MA GDZIE EXPIC , HA DOMKIS TO NOOBEK KTÓRY PIERWSZY RAZ CHYBA GRA W METINA WOGOLE NIE ZNA SIE NA MySQL , FTP ITP. ZATRUDNIA LUDZI DO TEGO ! GA WKS9100 TO 15 LATEK KTÓRY ROZDAJE DZIECIĄ ITEMY JEDYNY PORZĄDNY TO AdRian , co tu jeszcze mówić server to totalny syf ;]

Opublikowano

@UP

O zeta to ten ktory wyleciał za to że ukradl nam strone www dla swojego 2 serwera.....

Pieknie, pieknie i jeszcze ma czelnosc obrażać, a Niedawno przepraszałeć..

Hmm..

P.S prosze o ostrzezenie dla zeta za duze litery.

cooltext466395138.gif
Opublikowano

Domkis wiem ze to ja dawalem te itemy masz dowody !! ale z tymi hakami to daj mu te dowody ze on ma te SH itp<_<!! Teraz do WKS

Po co stawiales tego Dedyka lepszy byl hamachi bo na Dedyku to masz takiego Nobka co banuje all za nic poprostu dla zabawy

jak myslisz czemu masz tylko 700 osob MAX na serwie zgadnij kto zniechęcil do Gry po moim odejsciu .

zobacz masz 14000 kont zalozonych z czego 600 ludzi jest na serwerze

z tego co obliczylem wnioskuje ze Domkis banuje jakies hmmm 15 osob dziennie !

NieDosc tego wyzywa niektorych graczy na MPC i w grze .

Na serio to ja niewierze ze Domkis ma 21lat bo ma napewno z 11 - 12 lat i sie cieszy przed kompem ze ma dostep do bazy danych

pewnego dnia Domkis ci rozpi***** serwer dla zabawy . To wszystko co mam do powiedzenia . Nie Polecam!!!!

ojjjj ojjjj:mellow:

PS: Domkis to Napek

spawn-friend.gif
Opublikowano

skończyłbyś lepiej głupią gadkę przestał obrażać a w końcu byś się ogarnął i zaczął prezentować server z lepszej strony.

33072.png

18706.png

34222.gif

32375.png

dsae.jpg

Opublikowano

ja dzis wyslalem 10 smsow z piwnicy z tel matki bo myslalem ze nie bedzie zasiegu bo 1 kreska bedzie i ze jeden sms policza a sm bede mial za 10 a tu kur mi policzylo za 10 smsow jak wyszedlem z piwnicy a sm za 8 smsow doladowalo , jakies 20 zl stracilem na tym.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Domkis wiesz że można Cię zgłosić do ymiru właścicieli plików serwerowych?

Po 2 nie odprowadzasz kasy z isu do skarbówki możesz dostać 5lat a najmniej rok w zawieszeniu na 2 lub 3 lata .

Po 3 serwer to gówno gorsze od avalonu ;d

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...