Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin5[Pl][Dedyk]

SpeedMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lol GM zbugowało mi postać W M1 a te odbuguj postać na stronce nie działa nick to NinjaDagger9 teleportniesz go gdzies na sohan czy gdzie plss

GM odbugujesz plss na stronce 4 razy prubowałem i

nic

Opublikowano
lol GM zbugowało mi postać W M1 a te odbuguj postać na stronce nie działa nick to NinjaDagger9 teleportniesz go gdzies na sohan czy gdzie plss

GM odbugujesz plss na stronce 4 razy prubowałem i

nic

Z takimi problemami na forum a nie zasmiecaj tego tematu.

cooltext466395138.gif
Opublikowano

Z takimi problemami na forum a nie zasmiecaj tego tematu.

Bardziej się chyba nie da zaśmiecić. Otrzymujesz 100% co dostajesz bana. Temat wywalam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja was tylko prosze... Dajcie wiekszy exp.. Tyle było Ankient po 5k Głosów na Tak. Mam 78lvl i chce zalozyc niebiana a tu nie.. Bo 25% wbija sie 3godziny-.-

2n87xgl.jpg

: )

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No nie... a ja sie dziwie,ze takie lagi... 12 GB ...

wczesniel bylo 20+ Domkiss niech laduje w serwera nie w kieszen bo lagi sa... bierze sie pvp a tu ded bo takie lagi ze nawet sie ruszyc nie da dodatkowy - serwera to rejestracja ktora

jest od jakis 2 dni OFF jedynie zakladanie Kont na s2 jest mozliwe ale ...dodatkowo ISO podrozalo o jakies 20%... niby pisze na stronie ze tansze jest ale tak nie jest zamiast np: 1500 sm dany item kosztuje : 1750 SM ;/

co tu jeszcze dodali nowe stalki ale np na ninje tych stalek nie da sie ulepszac... co by tu jeszcze dopisac zeby ulepszyc z nieb lez naszyjnik na naszyjnik smoka potrzebne 0 Yang... 20 brylek potrzebne albo 25 a 1 kosztuje 400kk+ ...

i konary w iso podrozaly jednym slowe szkoda slów dodatkowo screeny z postu sa nie zgodne z realiami serwera...aha i na koniec Domkiss wszystkim usunal konary niby pisal , ze usunal wszystkim co mieli po 200+.. ale ja mialem 160 i mi tez coflo kasa z Bankomatu znikla mi..

Ocencie sami serwer bo ja nie jestem od krytykowania tylko od pisania prawdy Pozdrawiam Domkissa..

Zbieram -

• 5 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...