Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin5[Pl][Dedyk]

SpeedMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Syriusz - Ci by przeszkadzało gdybyś musiał wbijać lvl 82+ w red lesie, więc trochę się zastanów.

A skad mam wziosc co miesiac 350 zl na dedyka??zastanowcie sie nad tym....a serwer ulepszamy caly czas.

cooltext466395138.gif
  • Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem nie mogę się zalogować gdy wybieram postać ta cieszy się z jej wyboru to potem pokazuje mi się to okno ładowania i mnie po chwili wywala nie wiem co jest grane HELP!

Pomogłem Daj +

Gram Tez na PL'u

Serwer:Syriusz

Poziom:65

Postac:Ninja

Profesja:Dagger

Opublikowano
Mam problem nie mogę się zalogować gdy wybieram postać ta cieszy się z jej wyboru to potem pokazuje mi się to okno ładowania i mnie po chwili wywala nie wiem co jest grane HELP!

Bo byly male problemy z serwerem dlatego tak bylo, ale juz jest wszystko dobrze :_)

cooltext466395138.gif
Opublikowano

pobralem clienta i co??... szajs wiec nie mam mostow sa chyba tylko 2 w miescie na cliencie nie widze zadnych budynkow wtf???

Lv44 Dobry kuba94

Opublikowano
pobralem clienta i co??... szajs wiec nie mam mostow sa chyba tylko 2 w miescie na cliencie nie widze zadnych budynkow wtf???

Clijent jest juz zmieniony:)Juz widac budynki itd....

cooltext466395138.gif
Opublikowano

Za ile on ?? Nie chce mi się siedziec przed kompem i czekac na "zbawienie". Jedno mnie ciekawi. Dlaczego zZeta i Arek zostali usuniecie z posady GM?? Dlaczego Jinno ma samotne eventy?? Dlaczego któryś GM pomagam im w DT?? I wreszcie dlaczego taki "ChrabiaKoks" (neo kid z błędem w nicku) nawala z tego samego skila co 2 sekundy. O ile mi wiadomo jest to możliwe tylko z hackami. A wy macie to w dupie.

titan.jpg
Opublikowano

To tylko swiadczy o twojej głupocie ze używasz 1 hit killer kolo gma.I dobrze ze juz nie gracz jedno dziecko mniej.'

Świadczy o mojej głupocie ? Gm stał i sobie rozmawiał z graczem dark ze ktoś go okradł (okradłem go ja bo podawał pasy na wołaj) a ja obok nich wywalałem graczy z 1hit killera a gm nadal stal i sobie rozmawiał musisz zmienić team i naprawić logowanie

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Nie radze grać... Co to za serwer na dedyku że ma takie problemy

WIELKI RELOAD USERA XXSYRIUSZXX

DAWAJ MINUSY BIJEMY DO 2K !!!!

NAWET ZA NIC PROSZE !!!

Opublikowano

UP widze inteligencje masz na chyba poziomie hard patrz jak sie nazywa serva MadaKAmt2 a nie mada FAKAmt2 ...

Naprawde pozdro dla Ciebie jak robisz dedyka a potem sie bronisz piszac 'a skad mam wziasc kase'

co wyciagnelo sie od mamy jedno razowo pieniadze a teraz nie chce dac ?? czy moze uzbierales przez swoje marne hymm... nie wiem 5 lat z 300 zl ?? :>

Co do serva jak to dedyk a jest ciagle albo off albo cofki to nie polecam

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano
UP widze inteligencje masz na chyba poziomie hard patrz jak sie nazywa serva MadaKAmt2 a nie mada FAKAmt2 ...

Naprawde pozdro dla Ciebie jak robisz dedyka a potem sie bronisz piszac 'a skad mam wziasc kase'

co wyciagnelo sie od mamy jedno razowo pieniadze a teraz nie chce dac ?? czy moze uzbierales przez swoje marne hymm... nie wiem 5 lat z 300 zl ?? :>

Co do serva jak to dedyk a jest ciagle albo off albo cofki to nie polecam

Z nie komentuje frajerów.

cooltext466395138.gif
Opublikowano

Nie ukrywajmy,zjebaliscie sprawe z serwerem.Gram dalej bo serwer do grania jest spoko.Co do GM niemam najlepszego zdania.Plus dla was ze daliscie te 800sm.Ale na 2 konto już nie dostałem :/ a tam też mialem 65 z bogiem sokola i parta.Jeszcze tylko fajnie by bylo napisać ze zamiast w nagrode to w przeprosiny każdy gracz dostal te 800sm.To tylko taka moja propozycja.To że potrzebujecie kase na dedyka to jest oczywiste nie robiliscie tego az tak 4fun ale by dorobić,bo zarobić(nie ukrywajmy troszkę na niedopracowanym serwerze) by bylo cięzko.

Mam nadzieje że słowa gracza sobie przemyślisz.Pozdro

d9548721aa6c8acf.jpg
Opublikowano

Hahahaha o 'metin5 a nie o jakims gównie" przecież każdy wie ze ten wasz smieszny serwer to jedno wielkie g........ Pozdrawiam i nie polecam grac na tym serwie. Jak ty człowieku ludzi wyzywasz to czego ty oczekujesz ze ktoś będzie grał u ciebie. Pff . Zwalony serwer

Mentor
Opublikowano

Zlodzieje i tyle ;]

1. Wyslalem sms'a nie dostalem tych 30%

2. Wyslalem przed resem 2x SMS'y i co teraz? ani kasy ani SM ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...