Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin5[Pl][Dedyk]

SpeedMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak popieram up ;]

serwer naprawde polecam ... mialem co do niego watpliwosci ale jest ok ;]

ibardzo mi sie podoba ;p tylko mam maly problem mial byc dedyk , od 8 rano stronka ani serv nie dzial.. nie wiem co jest ;]

nich ktos mi odpowie i z gory dzieki ;p

Zapraszam Chunjo;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z tego co się orientuje to o 4 nad ranem miał byc dodany ch2. Ale jak znam życie i dodawanie takich dupereli nie wiem po co. Coś im się za przeproszeniem zjebało i nie mogą tego naprawic. Dzisiaj już pewnie nie ruszy ^^. Może byc też tak że teraz testują wszystko. To tylko moje przypuszczenia żeby wiedziec na 100% trzeba poczekac na konkretne info

titan.jpg
Opublikowano

ZAL TEGO SERWA WOGOLE CO CHWILE RESETY A DZIS OD 9 RANO JUZ NIE DZIALA.GM PODAL GG NA KATALOGU PUBLICZNYM MA 13 LAT ZAL...

Ty go po prostu nooobie nie ogarniasz. I powiedz mi jedno kto tu ma 13 lat?? Kto za przeproszenie kurwa ciągle żaluje ?? Weź się dzieciaku ogarnij potem wypowiadaj na takich forach jak to a póki co z tym "żal" to wypier*** grac na polaka bo tam tylko takie smarki graja. Bd tam pasował jak ulał

titan.jpg
Opublikowano

Dajcie spokoj . Serwer bedzie napewno on .Rozumiem po miesiacu sie ulotnic , ale po kilku dniach ... To nie mialo by sensu .

Opublikowano

yzzyk skąd niby to info ?? Wątpię że odpisał Ci na pw bo ja wysłałem ze 3 i nic ^%^. Trzeba byc szczerym mają już ten serwer w dupie ^%^

titan.jpg
Opublikowano
Mam info od GM.. a serv juz on posiada ch2.. Zapraszam

Tak wprowadzilismy juz ch2;)

Zapraszam do gry

P.S Tak do 1 dnia naprawimy logowanie i bedzie git:)

cooltext466395138.gif
Opublikowano

Nie wiem czy tu GA/GM myśli, ale po co zakładacie 2x ch? Skoro wczoraj bylo nas max 100 ludi, teraz dużo graczy odejdzię z tego serwera gdyż jest off.

Opublikowano
Nie wiem czy tu GA/GM myśli, ale po co zakładacie 2x ch? Skoro wczoraj bylo nas max 100 ludi, teraz dużo graczy odejdzię z tego serwera gdyż jest off.

Wczoraj bylo 150 ludzi.

Spokojnie jestem przewidujacy:)

cooltext466395138.gif
Opublikowano

serwerek jest naprawde bardzo fajny, naprawde polecam, moze i administracja miala male problemy z teamem ale jak widac wszyskto jest juz w najlepszym porzadku;]

marshal

lipny_abstract67.png

Opublikowano

GM totalna porażka 1osoba online od 20-00 do 21-34

dlaczego ? logowanie padło a GM na melanżu i all mają w dupie

KALIBER44-PFK

Opublikowano
GM totalna porażka 1osoba online od 20-00 do 21-34

dlaczego ? logowanie padło a GM na melanżu i all mają w dupie

Tak pije z kolegami bobofruta ...

Zmiencie serwer a nie go krytykujecie im i tak chodzi tylko o wasze portfele ;p

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Tak pije z kolegami bobofruta ...

Zmiencie serwer a nie go krytykujecie im i tak chodzi tylko o wasze portfele ;p

serwera lepszego niema a jak kur.. chce zarobek to niech kur.. sie stara a nie zgon załapał i spi jeb...

KALIBER44-PFK

Opublikowano

ja pierdole wam to żaden serwer nie pasuje jak jesteście tacy cwani to sami kupcie dedyka , postawcie serwer i róbcie reklamę na mpc bo jak na razie to tylko kurwa spamować w każdym temacie potraficie

85717998364074106058.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...