Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin5[Pl][Dedyk]

SpeedMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwetr co chwile Off niepolecam .

Edit

Off znowu serwer i to ma byc dedyk .[haha]

Edit

Prosze modka żeby poprawił temat .To nie dedyk tyko hostuja 24/7 (Watpie czy dlugo uczyma)

:)

Opublikowano

Za reklame + ,ale ja nie wejdę ;/ Ten klimat nie dla mnie . Wole grać bez ulepszaczy no chyba że są wszystkie tanio u NPC , lub z większym Dropem, yang , exp

Jak nie masz zamiaru grać to po co piszesz? Pomyślcie trochę...

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

3x Up a może nie Off np Teraz (godz 10:51 i znwu oFf już chyba 5 raz) .Wogule gm nie ogarnieci daje sobie bosyi bija nie odpiszą.

Szkoda na serwie grac

Slaby drop yang i exsp (nawet dobry)

Nie polecam

Edit

Serwer Nie na dedyku czyko Ga hostuje wiec zastanów sie co piszesz...

:)

Opublikowano
ehh pograłem 10 min i mnie wywaliło i nie moge się zalogować GA pisz do mnie na pw bo pewnie postac mi sie zbugowała

Nie wiem co zrobiles ale all jest okej.

Dawid nie obchodzi mnie co myslisz, ja wiem swoje.

cooltext466395138.gif
Opublikowano

Server podobny do Triadica lecz rozni sie rate dropem i innymi motywami uwazam ze ktos chce pograc na trudniejszym servie jest to raczej tutaj odpowiedni jesli ktos takiego szuka bynajmniej poczatek servera jest zawsze trudniejsza sprawa pozniej idzie jak po masle . Polecam ^^

Opublikowano
Server podobny do Triadica lecz rozni sie rate dropem i innymi motywami uwazam ze ktos chce pograc na trudniejszym servie jest to raczej tutaj odpowiedni jesli ktos takiego szuka bynajmniej poczatek servera jest zawsze trudniejsza sprawa pozniej idzie jak po masle . Polecam ^^

No mam nadzieje ze duzo osób tutaj zagra.

P.S nie ma sie co martwic o konta poniewaz 3 razy dziennie sa robione backup bazy danych.takze nie bedzie wogole resetu.

cooltext466395138.gif
Opublikowano

To eq maja z IS ;p

Takie eq w is? Eh... i wy chcecie prowadzić taki serwer? szkoda gadać spadam z serwera.

A co do GM Zeta on rozdaje eq tak samo jak Maho ehh nie mam zamiaru grać na takim serwerze..

graphic.png

Opublikowano
Takie eq w is? Eh... i wy chcecie prowadzić taki serwer? szkoda gadać spadam z serwera.

A co do GM Zeta on rozdaje eq tak samo jak Maho ehh nie mam zamiaru grać na takim serwerze..

Nikt nie daje itemkow oprcz Trociu(juz nie ejst gm),a ten co mial takie itemki zostal zbanowany!Powod:itemki od gma.

cooltext466395138.gif
Opublikowano

Server Bardzo Dobry , 0 lagó , miły team , sERver nie jest łatwy i to jest w nim fajne ; ) wiekszość ludzi teraz chyba lubi servery hard

Polecam. + za Reklame

Opublikowano

Jak na Hard, server bardzo dobry. Co do Teamu mam pewne zastrzeżenia, ale zostawie to dla siebie ; )

Opublikowano

Server ok, co do teamu na szacunek jak narazie zasługuje GM Maho naprawdę gość jest w porządku. Jedyne co irytuje to padające co chwile logowanie....

Opublikowano

+ server jako server do grania o sredniej trudnosci wykonany perfekcyjnie.

+ na servie nie widac cheaterow

- GM nie powinien wdawac sie w dyskusje w graczem w ktorej sobie wypominaja i sie kloca

- dosyc czeste off'y (nowy server czyli to normlane, tak mis ie przynajmnije wydaje) ;P

33072.png

18706.png

34222.gif

32375.png

dsae.jpg

Opublikowano

Nie off tylko znowu padło logowanie... zdecydowanie powinni coś z tym zrobic albo jakaś nocną zmiane GM nie wiem.. heh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...