Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SSE Server

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czemu, ale jakoś ludzie sceptycznie podchodza do tego projektu. Chcą by wszystko było na tip top, i odrazu. Tak sie nie da. Ja uważam, ze za jakiś czas bedzie dobrze. A i jeśli BloodStorm uważa sie za pro, bo umie HTML to pozdro:D .

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale jakoś ludzie sceptycznie podchodza do tego projektu. Chcą by wszystko było na tip top, i odrazu. Tak sie nie da. Ja uważam, ze za jakiś czas bedzie dobrze. A i jeśli BloodStorm uważa sie za pro, bo umie HTML to pozdro:D .

Tuner też tak mówił... A co zrobił ? Nic... A tak na poważnie to uważam że dam ci kredki i namalujesz mi ten serwer :)

Opublikowano

Osobiście uważam , że cały ten projekt to bardzo fajna sprawa :) Pax wykonał kawał dobrej roboty i za to dla niego wielki szacunek.. Słowa uznania należą się także całej Administracji serwera ! :) Jest to pierwszy tego typu projekt w Polsce ! Wiele ludzi narzeka i narzeka , ale czy ktoś wam drogie marudy napisał chociaż raz , że jest to serwer działający jak chociażby iSro? Nikt nie pisze , że wszystko działa ! Piszecie , że wolicie grac na ZSZC , bo jest lepszy , bo wiele rzeczy działa..

Ok ja się pytam kto was zmuszał do gry na SSE? Nie podoba ci się SSE to chociaż uszanuj to , że komuś się chce zarywać noce pracując nad bugami czy crashami , i pomyśl o tych którzy chcą grac i nie marudzą!!

Przepraszam za tego offtopa tak naprawdę , ale musiałem napisać co mi na wątrobie leży :D

Sam z niecierpliwością oczekuję na ponowne uruchomienie serwera :) !

Pozdrawiam Bartek

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zastanawia mnie tylko kto napisał temat na elite pvpers o tym że pax to najlepszy twórca serwera ? Niestety prawdziwi programiści go wyśmiali. Jak wytłumaczysz to że na epvpers piszę że nie zrobiłeś nic swojego tylko przerobiłeś dsremu ?

Opublikowano
Zastanawia mnie tylko kto napisał temat na elite pvpers o tym że pax to najlepszy twórca serwera ? Niestety prawdziwi programiści go wyśmiali. Jak wytłumaczysz to że na epvpers piszę że nie zrobiłeś nic swojego tylko przerobiłeś dsremu ?

Tak mistrzu. Pozdrów ich od nas.

Proszę , popisz się swoimi umiejętnościami i postaw serv. Powiedzmy... Masz 5 dni. ? Projekt nie jest skończony, wciąż trawją pracy mające na celu jego ulepszenie.

Idź,kontynuuj projekt eSRO

Pomocnik
Opublikowano

Twój poziom umysłowy uniemożliwia mi napisanie odpowiedzi którą byś zrozumiał, a na rysowanie nie mam czasu..

Opublikowano

Tak mistrzu. Pozdrów ich od nas.

Proszę , popisz się swoimi umiejętnościami i postaw serv. Powiedzmy... Masz 5 dni. ? Projekt nie jest skończony, wciąż trawją pracy mające na celu jego ulepszenie.

Idź,kontynuuj projekt eSRO

Wyjdź i wstydu oszczędź...

Co do twojej wypowiedzi pax to cię podsumowali ładnie na tym forum. Gówno zrobisz, gówno umiesz i liczysz na darmową kase nie wiadomo od kogo. Chyba od tych napalonych donatorów...

Opublikowano

Wyjdź i wstydu oszczędź...

Co do twojej wypowiedzi pax to cię podsumowali ładnie na tym forum. Gówno zrobisz, gówno umiesz i liczysz na darmową kase nie wiadomo od kogo. Chyba od tych napalonych donatorów...

na epvp kazdy mowil ze to jest "pojebany syf" ze to jest dsremu, albo normalny emulator.

jak wyszedl crack nagle wszystkich zadziwilo i kur*a byl szok...nikt juz nie pieprzyl ze to jest zwykle emu.

a to ze ty przeczytales jakas ostatnia strone tematu nie od poczatku to tak niestety jest.

Nie podoba Ci sie ten projekt to powiem wprost.

Wypie*dalaj.

@edit.

nie mam zamiaru ciagnac dyskuscji na ten temat z toba bo sie nie dogadam...

mowic 100 razy w kolko to samo to mozna dostac schizy na bani.

Jak poprostu tego nie rozumiesz to sie nie udzielaj bo na twoje "humorki" nikt nie ma czasu.

Ode mnie to Tyle do Ciebie na ten temat.

Opublikowano

Państwo demokratyczne i forum z moderatorami którzy przestrzegają regulaminu to nie jest idealne rozwiązanie dla polaków, w szczególności dla BloodStorma. Gdybym ja był moderatorem to zakończył bym ten spam, bo to nie jest dyskusja, ban i do wiedzenia jak się będzie pluł to po IP pojechać. Rozumiem ludzi którzy wnoszą coś do tematu lub usiłują prowadzić dyskusje ale on idzie w ciemno a jeszcze kilka stron do tyłu widać jak powala ortografią ^^

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

tak serwer online tylko teraz inspekcja ;d

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Witam... Wyskakuje mi blad C(9) czy jak on sie tam nazywa co zrobic? :P

Dobra moj blad... nie przeczytalem paru stron tematu :] Nie mialem dobrego ip

Teraz tylko czekac na aktywacje konta :]

SRAM NA WASZE MINUSY I PLUSY :]

Opublikowano

No ja pierd***, i ja sie pytam gdzie jest ADMINISTRACJA?! wypierd**** spamerow po banie dac. Ci ktorzy nie wierza to niech nie wierza i niech trzymaja swoje opinie dla siebie a nie wypisywac glupoty ze to to samo jak inne pseudo emu, nawet - podkreslam) nawet jezeli tak jest to i tak PAx'owi trzeba pogratulowac umiejetnosci oraz nerwow za jego ciezka prace! Gralem na SSE serverach od wersji 1.0 jak dobrze pamietam, teraz juz nie gram i bylo fajnie lecz nudno - wiadomo czemu bez pvp same unikaty i bicie mobow a teraz jak PvP jest dostepne to juz w ogole... Paxowi moze sie uda moze nie tego nikt nie jest pewien bo nigdy nie wiadomo co sie stanie ale jak mu sie uda i powstanie pierwszy "legalny" Polski prywatny server to wtedy wam ktorzy teraz tak krzycza ze to "shit",niewypal, pic na wode bedzie wam lyso i zapewne zachcecie grac na SSE serverach!

Wstyd z ta Administacjo na MPC... po co wam szczegolne uprawnienia jak ich nie wykorzystujecie! ?

Opublikowano

Ta się składa, że ja tester z sse jestem w administracji MPC, zatem proszę o normalne słownictwo (bez przesady z tymi wulgaryzmami). My po prostu do tego się przyzwyczajeni jesteśmy do ataków na nasz projekt,ale wiedzcie, że tego nie porzucimy ;). Tamten, który atakował paxa został ukarany w odpowiedni sposób. Ten temat nie służy w ocenianiu człowieka tylko serwera ;).

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...