Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SSE Server

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja poowiem tak mam clienta 1.150 czy coś zrobilem media pk z ip na stronie tak??? pozniej zrobiłem w loaderze to co miałem zrobić i załącza się gra oraz jest tam serwer o nazwie victoria czy cuś ale pisze mi completion time to jak mam to konto zarejestrować

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up Jezuuu... Było w tym temacie już z 30 razy... Konta aktywuje PAx. A On aktywuje kiedy mu się chce. Więc twoje konto nie zostało jeszcze aktywowane.

A tak z innej beczki to ja już czekam na aktywacje 23h...

Pomogłem lub podobał ci się mój post??? Daj Mi Minus -

Jeżeli nie pomogłem albo nie spodobał ci się mój post też daj Minus -

Silkroad Jest Bogiem!!!

Granie Nałogiem !!!

Bot jest Podstawą !!!

PvP Zabawą!!!

niekasuj.jpg

beztytuupuw.jpg

99335456.jpg

59359065.jpg

99% ludzi umysłowo chorych czyta posty i sygnatury trzymając rękę na myszce. Teraz nie zdejmuj ręki. Jest już za późno. xD

Opublikowano

o kurde pograłbym sobie jak tak pax leje na ludzi to mi go może nie szkoda bo i tak pełno ludzi bd grało i czy to prawda ze podobno grawier ma wiekszy damage niz nuker bo kolega mi mowil ale moze naprawiliście

Pomocnik
Opublikowano

@Up Jezuuu... Było w tym temacie już z 30 razy... Konta aktywuje PAx. A On aktywuje kiedy mu się chce. Więc twoje konto nie zostało jeszcze aktywowane.

A tak z innej beczki to ja już czekam na aktywacje 23h...

Zarejestruj się jeszcze raz , ostatnio były problemy z prv i niektóre konta zniknęły .

@UP Nie leje na ludzi tylko mam pracę i pewne obowiązki.

Opublikowano

Witam.

LINK DO TEMATU KTÓRY ZNAJDUJE SIE NA STRONIE SSE

http://sse-server.pr....php?f=14&t=508

Dziś na serverze idę sobie do hotan. Podbiega do mnie Xcoom i pisze "BAN, Bug User". Nie zdążyłem nic napisać i wyrzuciło mnie z SSE. Nie ma żadnej możliwości wytłumaczenia się? Co to są chiny ? Mój kumpel Tęczowy_Mis pisał do Xcooma o co chodzi. Ten napisał, że biłem DSa na low lvlu... i tu robi się dziwnie, gdyż DSa zacząłem kroić na 75 +..... Podobno ZaufajMi zrobił SS gdzie stoję obok Demona na 64 lvlu i wrzucił na forum. No dobra stać nie można... Po ubiciu Shatana celowo podszedł do mnie i się zapytał ile SP dostałeś. Ja mu mówię, że "0" bo nie dobijałem... i tak mi spamował z 1 minute żebym mu napisał jakaś liczbę SP (Tu można wywnioskować ze chciał załatwić mi pewnego Bana) Ale ja dalej mówiłem, że nie używałem Buga z unique... Co w takiej sytuacji zrobić ? Moja praca poszła na marne ? Nie może tak być... człowiek ma prawo do wytłumaczenia się... Czuję się pokrzywdzony tym bardziej, że dużo czasu poświęciłem na stworzenie takiej postaci... Dodam iż na SSE mam nick "Yamaq"

Witam czytałem temat tego użytkownika na oficjalnym forum, widze że ten gracz zmarnował swój czas na graniu na takim serwerze z taką MIERNĄ administracją. Tak jak napisał, co to ma być Chiny? Nic nie macie na niego, stał sobie na Demon Shaitan i nic nie zrobił, nie ma dowodu na jego karę, jego ban czy usunięcie postaci zostało niewyjaśnione, stworzył temat na oficjalnym forum gdzie normalnie został olany. prawdopodobnie było to "kaprycho" tego Xcoom'a, albo dowód na jego niekompetencję ponieważ nie wyjaśnił dlaczego został zbanowany, podał jedynie jakiś nic niewarty screen, którym podpiera się że ma rację. Z tego co zauważyłem nie mają za grosz szacunku do graczy i nawet są niepoważni tak go traktując. Nawet jeśli mają rację powinni wytłumaczyć to. Administracja mnie przeraża. Poza tym banują graczy za to że biją unikaty na low lvl... Zamiast naprawić buga to banują graczy xD śmiech na sali. Miałem zamiar zagrać ale coś takiego mnie zniechęca. Pewnie teraz moderatorzy mnie ukarzą za to co myślę i tu napisałem ponieważ niektórzy z nich są właśnie tą administracją, dlatego więc to jest jedynie moja opinia, nikogo nie posądzam, to nie są fakty, i nikogo nie miałem zamiaru obrazić, jeżeli tak zrobiłem to bardzo przepraszam. Mimo to robota jest niezła i serwer chyba jak dotąd najlepszy z tych prywatnych i co najlepsze najbardziej oryginalny a nie jakieś podróbki typu Sea Shadow. Lecz to jedynie sprawa softwarowa, support zostaje niewyjaśniony. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

Zarejestruj się jeszcze raz , ostatnio były problemy z prv i niektóre konta zniknęły .

@UP Nie leje na ludzi tylko mam pracę i pewne obowiązki.

Zarejestrowałem się bo czytałem notkę gdzie pisało że nowo aktywowane konta zostały skasowane... Założyłem drugie i po 2h działało :)

Pomogłem lub podobał ci się mój post??? Daj Mi Minus -

Jeżeli nie pomogłem albo nie spodobał ci się mój post też daj Minus -

Silkroad Jest Bogiem!!!

Granie Nałogiem !!!

Bot jest Podstawą !!!

PvP Zabawą!!!

niekasuj.jpg

beztytuupuw.jpg

99335456.jpg

59359065.jpg

99% ludzi umysłowo chorych czyta posty i sygnatury trzymając rękę na myszce. Teraz nie zdejmuj ręki. Jest już za późno. xD

Opublikowano

@UP

Włącz stronkę joymaxa i spróbuj do skutku.

http://www.joymax.com/portal/

Teraz do Jogobelli

Jak mamy naprawić my to, skoro tylko Pax ma dostęp do plików.

A teraz on jest w trakcie robienia emu pod nowego clienta.

Jak zrobimy uptade to wyeliminujemy te bugi jakie teraz są na offcialnej wersji.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@arcek Jest specjalny loader od lolkopa(chyba), aby włączyć instalację starego clienta.

A i download macie tutaj: Kliknij. Hasło do pliku: recyfer.info

Skan: Kliknij

Wziąłem z xxx

Wiem że troszkę odświeżyłem, ale ta informacja przyda się reszcie. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Witam ja pisze w sprawie servera paxa wyczytalem cos ze server podobno ruszy za ok 3 tyg?? pod versja 1.258 ?? :) czy to prawda ? :)

Pomocnik
Opublikowano

Witam ja pisze w sprawie servera paxa wyczytalem cos ze server podobno ruszy za ok 3 tyg?? pod versja 1.258 ?? :) czy to prawda ? :)

Server ruszy za parę tygodni pod wersją 1.265(battle arena), stabilnośc clienta zostanie zwiększona(nieuświadczycie wielu crashy). Zostanie wprowadzony limit mastery a także party i wiele innych rzeczy urozmaicających rozgrywkę.Zostanie poprawiony autospawn i zachowanie mobów.

Pomocnik
Opublikowano

Hmm... a jak ktoś ma dodane mastery powyżej 300? Planujesz wprowadzenie czegoś na wycofanie? Czy jak ^^?

coś będzie trzeba wymyśleć ;)

Opublikowano

@arcek Jest specjalny loader od lolkopa(chyba), aby włączyć instalację starego clienta.

A i download macie tutaj: Kliknij. Hasło do pliku: recyfer.info

Skan: Kliknij

Wziąłem z xxx

Stałe ip mam i nie mogę sciagac z rapidshare .....

Opublikowano

Chciałbym zagrać na servie ale mam kilka pytań:

działa snow shield?

jaki jest max lvl? z clienta wnioskuje ze 90??

czy server stoi na stabilnym dedyku czy na domowym kompie???

o co chodzi z bugiem ze glavier ma wiekszy dmg od nukera?

Opublikowano

Chciałbym zagrać na servie ale mam kilka pytań:

działa snow shield?

jaki jest max lvl? z clienta wnioskuje ze 90??

czy server stoi na stabilnym dedyku czy na domowym kompie???

o co chodzi z bugiem ze glavier ma wiekszy dmg od nukera?

snow shield dziala.

90 lv.

na dedyku.

dmg intow nie jest dopracowane.

z czasem bedzie normalny

Opublikowano

snow shield dziala.

90 lv.

na dedyku.

dmg intow nie jest dopracowane.

z czasem bedzie normalny

ok dzieki za odpowiedz pobieram client'a jutro po szkole wbije ,dzisiaj zrobilem konto mam nadzieje ze zostanie aktywowane :rolleyes:

Opublikowano

JAK WPISUJE ID I PASSWORD TO PISZE MI

"Blocking Reason :"

"Completion Time"

PROSZĘ O POMOC DAM 5* i +

Z Góry Dziękuje

puiwpplwc6.jpg
Opublikowano

oto odp , twoje konto nie zostało jeszcze aktywowane , ew. źle wpisujesz login i passy

Pax sam aktywuje konta , kiedy ma czas 

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...