Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SSE Server

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że czasami pojawiają się pytania takie ''serwer off?'' ''Co takiego jest na serwie?'' Nie ma co spamować, stworzyłem sieć hamachi która ma nazwę SupportCenterSea, tam można zadawać pytania dotyczące SSE ja tam operuje i pomagam jak mogę więc zapraszam.Więcej w mojej sygnaturce.

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mógłbyś podać link do ''edx silkroad loader _lite'' bo wasza strona mi teraz nie działa i nie mam skąd wziąć tego loadera

Opublikowano

Witam , ma ktoś może IP do ventrillo serwerowego

@Nuclear : masz full siec hamachi

z góry dziękuje :)

ew. jakaś inna sieć hamachi , z której dowiem się o nowym ip , itd itd

@down

tylko że forum nie działa

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Pomocnik
Opublikowano

server stoi już , nowe konta będa aktywowane (max opóźnienie to 1 dzień , czas minimalny aktywacji to srednio 20 min ).

Opublikowano

@Up

Dałeś dobre ip ? Pokaż jak ustawiasz loadera.

loadera ustawiam tak jak jest pokazane w filmiku na youtube

Pomocnik
Opublikowano

działa dzięki za pomoc ;)

czekam juz okolo 12 godz na aktywacje konta. Dlaczego tak długo się aktywuje?

Rzadko tak bywa ale się zdarza. Teraz mam dużo roboty z powodu explointów i różnych wersji klientów z tąd te opóźnienia ;)

Opublikowano

Czy na bug z systemem walki ( jak zaznaczam moba to nie pokazuje się okno z jego HP oraz moja postać biegnie w innym kierunku ) wyszedł jakiś patch ?

PS Teraz jest inspa czy tylko mi wyskakuje to okienko ?? :huh:

Opublikowano

Czy na bug z systemem walki ( jak zaznaczam moba to nie pokazuje się okno z jego HP oraz moja postać biegnie w innym kierunku ) wyszedł jakiś patch ?

PS Teraz jest inspa czy tylko mi wyskakuje to okienko ?? :huh:

Zgadza się, server na razie off

Opublikowano

Jeżeli serwer jest off więcej niż godzinę to znaczy że inspekcja.Po więcej informacji zapraszam na sieć SSE więcej informacji w sygnaturze.

Admin Cienia
Opublikowano

Jak wygląda czas oczekiwania na aktywacje konta? ;>

PS: Czytałem że chwilowo nie będą aktywowane ale nie wiem jaki czas.

Widzę długo nie musiałem czekać, dzięki. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dzis wbilem juz 90lv jako 5 :D ale po czesci lipa nie ma co robic na pvp all na hita/2 sie maja lv max full farmed unikaty juz wszystkie zbite po kilka razy trzeba czekac narazie az zostana naprawione inne rzeczy i moze cos dodane ;d

@odrazu uprzedzam serwer off na pare dni tak napisal gm :D

Opublikowano

cześć widze po wszystkich opiniach na temat tego serva to moge prosić o linka do downloada bo nie moge znaleźć albo źle szukam

Opublikowano

@up wczesniej byla stara wersja 1.150 ale tera jest off i wprowadzaja najnowsza taka jaka jest na isro czyli mozesz pobrac sobie isro i zrobic update do najnowszej 1.258 a jak wlacza to gm powie co dalej zrobic ;d

@down

prawidlowo to bylismy rowni bo w tym samym czasie ublismy shaitana i razem nam wbil sie 90 lvl :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...