Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SSE Server

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

A jak wygląda sprawa z tym expem, działa już czy jeszcze są z tym problemy ?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ma ktoś może wolne konto na oddanie ? Bardzo bym prosił, ponieważ juz 2 dni czekam na aktywację i nic. Moje gg to: 923260

fe9130c97d664179.jpg
Pomocnik
Opublikowano

130 nowych kont zostało wczoraj aktywowane. Cały czas pracuje nad zmianą klienta , wyeliminowaliśmy znaczną część crashy graczy, dodane zostało wiele nowych systemów lecz w dalszym ciągu nie jestem zadowolony z tego co jest.

Dodam jeszcze że zrobiliśmy wszystkie npc łącznie z europejskimi (sklepy etc) żeby przygotować się na wprowadzenie rasy Euro w następnych miesiącach. W dalszym ciągu do poprawienia zostały błędy z pk , zrobienie guild i party, uważam że bez zrobienia tych rzeczy wprowadzenie nowego Klienta nie miało by sensu. Wraz z nowym klientem chciałbym wprowadzić dużo nowych rzeczy polepszających rozgrywkę i naprawić explointy i błędy z poprzednich wersji. Szacuję że jeśli moja ekipa przyłoży się do testów nowy klient bez zabezpieczeń zostanie ukończony w następnym miesiącu, nie wiem czy wyrobie się z zabezpieczeniami ale się postaram. Wprowadzenie nowego klienta powinno nastąpić w październiku. Na dzień dzisiejszy pracuję pod presją czasu z uwagi na niedostateczną ilość pieniędzy na kontynuowanie projektu, po update klienta mam nadzieję że coś się ruszy, w innym wypadku będę musiał pomyśleć nad zmianą strategi jeśli chodzi o rozwój projektu.

Opublikowano

130 nowych kont zostało wczoraj aktywowane. Cały czas pracuje nad zmianą klienta , wyeliminowaliśmy znaczną część crashy graczy, dodane zostało wiele nowych systemów lecz w dalszym ciągu nie jestem zadowolony z tego co jest.

Dodam jeszcze że zrobiliśmy wszystkie npc łącznie z europejskimi (sklepy etc) żeby przygotować się na wprowadzenie rasy Euro w następnych miesiącach. W dalszym ciągu do poprawienia zostały błędy z pk , zrobienie guild i party, uważam że bez zrobienia tych rzeczy wprowadzenie nowego Klienta nie miało by sensu. Wraz z nowym klientem chciałbym wprowadzić dużo nowych rzeczy polepszających rozgrywkę i naprawić explointy i błędy z poprzednich wersji. Szacuję że jeśli moja ekipa przyłoży się do testów nowy klient bez zabezpieczeń zostanie ukończony w następnym miesiącu, nie wiem czy wyrobie się z zabezpieczeniami ale się postaram. Wprowadzenie nowego klienta powinno nastąpić w październiku. Na dzień dzisiejszy pracuję pod presją czasu z uwagi na niedostateczną ilość pieniędzy na kontynuowanie projektu, po update klienta mam nadzieję że coś się ruszy, w innym wypadku będę musiał pomyśleć nad zmianą strategi jeśli chodzi o rozwój projektu.

Jestem w tej ekipie ale nic nie robię... Napisz mi co mogę zrobić pożytecznego :).Czy to PM czy hamachi.Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, mam problem z media patcherem. Na początku zle zrozumiałam i korzystając z tego poradnika http://sse-server.prv.pl/viewtopic.php?f=6&t=12 w punkcie 1 chciałam napisać coś innego nacisnołem read i dupa. Teraz gdy chcę znowu zrobić w media patcherze wyskakuje mi błąd :

"Run-time error 52"

"Bad file name or number " .

Co robić? Sciągałam wiele razy, pod innymi linkami i nadal to samo.

A i jeszcze jedno. Jaki jest lvl cap skilli? 70?

Opublikowano

Dostałeś Odp na forum.

Max lvl 90 Max lvl Skilli 90 

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Ja mam pytanie co do postaci. Czy nadal jest bug z full intami? A i mógł by ktoś podać jak ustawić loadera pod sse? Bo stronka off. :(

BRAK SYGNATURY. JAK COŚ WYMYŚLE NAPISZE.

Pomocnik
Opublikowano

Z Powodu braku płynności finansowej i wycofaniu się mojego izraelskiego partnera Server zostaje tymczasowo zamknięty.

Nie niesie to żadnych konsekwencji dla was(graczy) oprócz zmiany servera. Wasze konta znajdują sie teraz na G-sro serverze na plikach ode mnie http://www.dominationone.de/g-sro/ . Możecie tam śmiało grać dopóki SSE znowu nie ruszy. Z dniem dzisiejszym emulator staje się znowu dostępny, mozecie go otrzymać poprzez wpłacenie darowizny w wysokości 40-60zł (opcja tylko dla polaków).

Opis emulatora:

40zl> max 10 graczy

60zl>max 20 graczy

wersja silka 1.150

Mam nadzieję że te działania pomogą w uzbieraniu kwoty potrzebnej na powrót servera. Do tego czasu życzę miłej gry na serverze G-sro.

Opublikowano

Z Powodu braku płynności finansowej i wycofaniu się mojego izraelskiego partnera Server zostaje tymczasowo zamknięty.

Nie niesie to żadnych konsekwencji dla was(graczy) oprócz zmiany servera. Wasze konta znajdują sie teraz na G-sro serverze na plikach ode mnie http://www.dominationone.de/g-sro/ . Możecie tam śmiało grać dopóki SSE znowu nie ruszy. Z dniem dzisiejszym emulator staje się znowu dostępny, mozecie go otrzymać poprzez wpłacenie darowizny w wysokości 40-60zł (opcja tylko dla polaków).

Opis emulatora:

40zl> max 10 graczy

60zl>max 20 graczy

wersja silka 1.150

Mam nadzieję że te działania pomogą w uzbieraniu kwoty potrzebnej na powrót servera. Do tego czasu życzę miłej gry na serverze G-sro.

wiedziałem ze tak bedzie

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Pomocnik
Opublikowano

wiedziałem ze tak bedzie

Niestety ale firma Webgame nie zgodziła się na sponsorowanie servera z uwagi na moją niechęć do sprzedaży itemów i komercjalizacji servera, a mój izraelski partner zdecydował się opuścić projekt bez powiedzenia słowa(prawdopodobnie powodem tego była moja niechęć do faworyzowania jego wszystkich znajomych). Myślę że gracze dla których robiłem ten server(głównie polacy) niebyli by zadowoleni gdyby po serverze latała banda izraelczyków z full sun+ 10 albo gdybym zrobił z servera komercyjny syf ala oficjalny silkroad.Z czasem uzbieram fundusze na ponowne otwarcie sse do tego czasu grajcie na g-sro.

Opublikowano

wiedziałem ze tak bedzie

Eh, od razu spisujesz na straty. Wkurza mnie podejście - "on tylko robi, mi sie nalezy - za darmo". Ciekaw jestem, jak ty byś postąpił, jakbyś ty robił serwer. Wszystko sie obraca wokół pieniędzy.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Życzę powodzenia w dalszej realizacji servera. Dużo razy było tak, że nie ma nadziei a tu nagle server stoi. Tak to już jest. Miłej gry.

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wiec jak teraz jest?

Server dziala? Czy starcilismy go na zawsze? Co z G-sro?

Ile ludzi jest online? Czy dzialaja party moby?, jak przedstawia sie sprawa ze snow shieldem?

W jaki sposob zdobyc silki?

sharingan1s.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...