Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SSE Server

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pisze mi ze : Blocking Reason:

Completion Time

nie wiem co mam zrobic :(

@edit juz mam :) konto nie bylo aktywne

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

czy mógłby ktoś z was wrzucić cały folder SSE zapakowany w RAR albo zip??

bo mam jeszcze zainstalowane Isro i chce mi go podmienić ;/

Podłączam się do prośby ja mam zszc i nie chce mi się potem odnowa instalować

Jak ktoś może to proszę, żeby SSE Folder 1.258 versja niech spakuje do rar'a albo zipa i da link na megaupload a potem wstawi go tu

Z Góry dzięki

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

cześć, wczoraj wróciłem z pracy chciałem wejść na forum a tutaj komunikat po angielsku że Twoje konto zostało zbanowane. Pytanie dla czego? Mam 1 albo 0 postów. Posiadam dynamiczne ip neostrady tp. Mój nick z forum to Camilo18 lub coś w tym stylu, nie pamiętam dokładnie, proszę o pomoc!

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Wie ktos jak włączyć przez windows vista wyskakuje mi bład sro_client.exe has stopped working

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Rekrut
Opublikowano

mam problem, mianowicie podczas logowania pisze mi: Blocking Reason

Completion time

moze wiecie jak rozwiazac ten problem??

hichigovq8.png
Opublikowano

twoje konto nie zostało jeszcze aktywowane , musisz poczekać 

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

mam problem, mianowicie podczas logowania pisze mi: Blocking Reason

Completion time

moze wiecie jak rozwiazac ten problem??

oznacza to że nie prawidłowo wpisałeś id i pw ( przynajmniej tak to było w beta ) ;)

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

Witam . Mam mały probllem z odpaleniem SSE... gdy chce go uruchomic pojawia sie komunikat o zainstalowaniu pełnej wersi... gdyby ktos cos wiedział na ten temat prosiłbym o ewentualna pomoc .

Opublikowano

otwórz przez Edx'a a nie przez clienta

powinno pomóc ;)

Opublikowano

Witam . Mam mały probllem z odpaleniem SSE... gdy chce go uruchomic pojawia sie komunikat o zainstalowaniu pełnej wersi... gdyby ktos cos wiedział na ten temat prosiłbym o ewentualna pomoc .

Albo edx wpisanym ip lub przez hosts albo przez media patchera zrób.

1334497071-U17330.png

Pomocnik
Opublikowano

Ace wiesz jaki jest postęp w pracach nad nowym Client'em?

Prace nad nowym klientem ida szybciej niż się spodziewałem, mimo wszystko pozostało dużo rzeczy do zrobienia. Na ten moment mogę ocenić że 70 % jest zrobione. Po drodze podczas przepisywania emulatora znalazłem trochę pomniejszych a także i większych błędów. Ponad to kładę dużą uwagę na optymalizację kodu, został dodany nowy sposób łączenia zmiennych textowych, teraz są łączone przez string builder co pozwoli uzyskac 100 krotny wzrost wydajności przy dużym obciążeniu servera, ponad to pozwoli zredukować czas reakcji do średnio 50-80 ms.Prace potrwają jeszcze trochę z uwagi na staranność i dokładność z jaką trzeba to wszystko przeprowadzić.Moge powiedzieć że w chwili obecnej mam zrobiony cautospaw w praktycznie każdej lokacji łącznie z alexandrią. Jednocześnie trwają pracę nad nowym drop systemem a także party, guild i europejskimi npc także roboty jest trochę ;).

Opublikowano

Siemka to znowu ja :P .Próbowałem przez Edx'a lecz tez nichuchu ... błędy mi wyskakują... spróbuje sciagnąc ponownie clienta moze to pomoże :D

Ps. dzięki za odp

Opublikowano

Witam

Otoz proboje wejsc na server ale pojawia mie sie takie cos

OS : Windows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (build 2600)

CPU : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+

Memory : Physical(2047.4MB), Page(3940.5MB), Virtual(2047.9MB)

Graphic Card : HAL (mixed vp): NVIDIA GeForce 9600 GT

Graphic Card Version : 6.14.0011.7516

Graphic Driver Date : 2008- 5- 3 05:46

Build(exe) : [2008-05-06] [11:31:27]

PROSZE O POMOC :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tak ,wbija się za 1 razem , lagów nie ma , 400 slotów ale zawsze populated

Opublikowano

Witam.

LINK DO TEMATU KTÓRY ZNAJDUJE SIE NA STRONIE SSE

Dziś na serverze idę sobie do hotan. Podbiega do mnie Xcoom i pisze "BAN, Bug User". Nie zdążyłem nic napisać i wyrzuciło mnie z SSE. Nie ma żadnej możliwości wytłumaczenia się? Co to są chiny ? Mój kumpel Tęczowy_Mis pisał do Xcooma o co chodzi. Ten napisał, że biłem DSa na low lvlu... i tu robi się dziwnie, gdyż DSa zacząłem kroić na 75 +..... Podobno ZaufajMi zrobił SS gdzie stoję obok Demona na 64 lvlu i wrzucił na forum. No dobra stać nie można... Po ubiciu Shatana celowo podszedł do mnie i się zapytał ile SP dostałeś. Ja mu mówię, że "0" bo nie dobijałem... i tak mi spamował z 1 minute żebym mu napisał jakaś liczbę SP (Tu można wywnioskować ze chciał załatwić mi pewnego Bana) Ale ja dalej mówiłem, że nie używałem Buga z unique... Co w takiej sytuacji zrobić ? Moja praca poszła na marne ? Nie może tak być... człowiek ma prawo do wytłumaczenia się... Czuję się pokrzywdzony tym bardziej, że dużo czasu poświęciłem na stworzenie takiej postaci... Dodam iż na SSE mam nick "Yamaq"

Opublikowano

Kur.. Już czekam na aktywacje 7h... Ile to będzie trwało?

Pomogłem lub podobał ci się mój post??? Daj Mi Minus -

Jeżeli nie pomogłem albo nie spodobał ci się mój post też daj Minus -

Silkroad Jest Bogiem!!!

Granie Nałogiem !!!

Bot jest Podstawą !!!

PvP Zabawą!!!

niekasuj.jpg

beztytuupuw.jpg

99335456.jpg

59359065.jpg

99% ludzi umysłowo chorych czyta posty i sygnatury trzymając rękę na myszce. Teraz nie zdejmuj ręki. Jest już za późno. xD

Opublikowano

ale to jest zryte 50 clientow jakies to ip w poradnikach sie nie sprawdza a na dodatek 50 roznych wersji zrobcie porzadnmie jedna całą wersje tego jak to zrobić to możemy pogadać

Opublikowano

@Up

Ja czekam na aktywacje konta już 20h...

Pomogłem lub podobał ci się mój post??? Daj Mi Minus -

Jeżeli nie pomogłem albo nie spodobał ci się mój post też daj Minus -

Silkroad Jest Bogiem!!!

Granie Nałogiem !!!

Bot jest Podstawą !!!

PvP Zabawą!!!

niekasuj.jpg

beztytuupuw.jpg

99335456.jpg

59359065.jpg

99% ludzi umysłowo chorych czyta posty i sygnatury trzymając rękę na myszce. Teraz nie zdejmuj ręki. Jest już za późno. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...