Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SSE Server

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie tu nic nie będzie ponieważ ten serwer to jest kompletna lipa... Ten cały pax to jest jakiś śmieszny... Wprowadza update 11 dg a nawet nie potrafi odbugować capa 70... Tak więc pozdro dla tego co myśli że jest bogiem tego serwera (sorry marnej jego imitacji) Tak więc nie napalajcie się nic z tego nie będzie. Ktoś kto się porywa z "Motyką na Słońce daleko nie zajdzie"

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja dalej nie dostalem linka z tym isro to spoko zrobie tak ale nie wiem jak dalej robic :D jak by co na pw prosze pisac z linkami itp bo widze ze sie oplaca grac tam :D

Pomocnik
Opublikowano

cap niezostanie na razie zwiększony, przeniesienie na klient isro nastąpi za jakiś czas , puki co nadal używamy 1.150.

@UP

BloodStorm wygląda na to że masz jakieś kompleksy...

Opublikowano
Nie tu nic nie będzie ponieważ ten serwer to jest kompletna lipa... Ten cały pax to jest jakiś śmieszny... Wprowadza update 11 dg a nawet nie potrafi odbugować capa 70... Tak więc pozdro dla tego co myśli że jest bogiem tego serwera (sorry marnej jego imitacji) Tak więc nie napalajcie się nic z tego nie będzie. Ktoś kto się porywa z "Motyką na Słońce daleko nie zajdzie"

Dzieciaku, a to co zrobiłeś, aby pomóc w rozwoju Priv Serverów? Nie wiem czy wiesz, ale wszystkie servery Sea Shadow, to crackowana versja SEA made by PAx. A więc, jak śmiesz tak nawet mówić, o kimś kto tyle zrobił dla PSRO. A ty? umiesz chociaż HTML, AutoIT ? Ten emulator to lata ciężkiej pracy PAx.'a. Założę się, że nawet jak byś się nauczył w ten rok, czy 2 lata VB, i programowania, to i tak po tygodniu byś zrezygnował - więc siedź cicho, jak umiesz tylko innym uprzykrzać życie. Zrobiliśmy Ci coś ? A może dostałeś bana i się wyżywasz na winnym Bogu ducha Paxie? Weź się schowaj Post Makerze :D

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

Rozumiem oburzenie nie pełnymi systemami serwera.Ale nigdzie nie jest napisane że serwer ma zrobione wszystko.Więc krytykę możecie pisać, ale pax cały czas nad tym serwem pracuje i kiedyś Ci co dziś w niego nie wierzą zdziwią się jak będzie 100% COMPLETE :).

Opublikowano

Dzięki, ale ten server potrzebuje więcej czasu aby było można na nim grać... Jak na ten czas to jest "lekko" zabugownay, ale myślę że Pax da rade zrobić ładny server : )

Opublikowano

@UP

bugi aż tak nie przeszkadzają da się grać niedługo będzie nowy klient i myślę że wszystko będzie wyglądało dużo lepiej

real-madr_raneshn.png

Absolwent Wyższej Szkoły Robienia Hałasu

Vixen:Warrior/Cler Lv:94 Guild:Marvel Server:PlaySRO(Zeus)

Opublikowano

Odwazny projekt;) Powodzenia. Jak server bedzie juz w pełni ukonczony bede z Wami tam grał:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

najs projekt czekam na serwer ;d

apropo media jaki port? bo ip jest ;d

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

A kiedy będzie ON ? Na forum nic nie wyczytałem lub nie czytałem ze zrozumieniem

@ Dzięki za info :)

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Jak będzie to będzie. Na razie pax musi dodać nowe rzeczy tzw. przenieś się do nowej wersji silka (isrowska 1.258). Z tego co wiem to nastąpi gdzieś w tym tygodniu.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Dzieciaku, a to co zrobiłeś, aby pomóc w rozwoju Priv Serverów? Nie wiem czy wiesz, ale wszystkie servery Sea Shadow, to crackowana versja SEA made by PAx. A więc, jak śmiesz tak nawet mówić, o kimś kto tyle zrobił dla PSRO. A ty? umiesz chociaż HTML, AutoIT ? Ten emulator to lata ciężkiej pracy PAx.'a. Założę się, że nawet jak byś się nauczył w ten rok, czy 2 lata VB, i programowania, to i tak po tygodniu byś zrezygnował - więc siedź cicho, jak umiesz tylko innym uprzykrzać życie. Zrobiliśmy Ci coś ? A może dostałeś bana i się wyżywasz na winnym Bogu ducha Paxie? Weź się schowaj Post Makerze :D

Nie tym tonem bo dla mnie jesteś tylko szczylem, który za dużo sobie pozwala. Co zrobiłem ? Uczestniczylem w projektach takich jak eSRO. Crackowana wersja ? Co z tego że PAxa ? Sam coś zrobi ? Wątpie. My teamem nie mogliśmy eSRO zrobić a ty mi mówisz o tym że Pax zrobił emu który Lyzerk wypuscił za darmo z takim samym progresem co pax. Nauka programowania to jest przecież pare dni... A co ja umiem ? Umiem bardzo dużo bo HTML, Zaawansowana grafika ( Głównie photoshop ), Zaawansowana Obsługa Sony Video Vegas 8.0, szkoda wymieniać dalej bo tylko bym pokazał że dużo się mylisz co do użytkowników tego forum. A tak pozatym byłem Adminem największego forum o prywatnych serwerach do silkroad nawet przebijającego sro.pl oraz mpc forum... Tak więc zanim napiszesz to pomyśl...

Pomocnik
Opublikowano

Nie tym tonem bo dla mnie jesteś tylko szczylem, który za dużo sobie pozwala. Co zrobiłem ? Uczestniczylem w projektach takich jak eSRO. Crackowana wersja ? Co z tego że PAxa ? Sam coś zrobi ? Wątpie. My teamem nie mogliśmy eSRO zrobić a ty mi mówisz o tym że Pax zrobił emu który Lyzerk wypuscił za darmo z takim samym progresem co pax. Nauka programowania to jest przecież pare dni... A co ja umiem ? Umiem bardzo dużo bo HTML, Zaawansowana grafika ( Głównie photoshop ), Zaawansowana Obsługa Sony Video Vegas 8.0, szkoda wymieniać dalej bo tylko bym pokazał że dużo się mylisz co do użytkowników tego forum. A tak pozatym byłem Adminem największego forum o prywatnych serwerach do silkroad nawet przebijającego sro.pl oraz mpc forum... Tak więc zanim napiszesz to pomyśl...

Gdyby nie ja to byś dalej zapierdalał po mapce i to wszystko co mógłbyś robić w emulatorach gdybym ja się za to nie wziął. Porównywanie mnie do sremu wskazuje na twój brak własnego zdania i nie znajomość tematu.

Opublikowano

@2Up

Taki sam progres Oo o lol. Jak mnie pamięć nie myli na dsremu było party, a na sse nie ma. Btw zmiana clienta to już do niczego nie będziecie się mogli przyczepić.

Ta esro i co? Gówno, to trwa ciągle 2 lata i co ? Nikt normalny pograć sobie nie może. A jak mówisz, że uczestniczyłeś w tym, to zostań tam.

Dodam jeszcze: warn za obrazę.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@Bloodstorm

Napisz mi link do tego zajebistego forum na pm.

z checia bym Cie pojechal ale nie mam zamiaru tracic sil na takiego dzieciaka. ;)

Opublikowano

Z takimi umiejętnościami ciekawe co robiłeś w esro? pewnie podawałeś herbatkę. też mi coś, zaawansowany html w gimnazjum się uczą. Jakoś nie widziałam, żeby ludzie reklamowali się z priv serverami na roocie z plikami lyzerka.

Opublikowano

@2Up

Taki sam progres Oo o lol. Jak mnie pamięć nie myli na dsremu było party, a na sse nie ma. Btw zmiana clienta to już do niczego nie będziecie się mogli przyczepić.

Ta esro i co? Gówno, to trwa ciągle 2 lata i co ? Nikt normalny pograć sobie nie może. A jak mówisz, że uczestniczyłeś w tym, to zostań tam.

Dodam jeszcze: warn za obrazę.

Ważne ze Moderator jest obojętny na regulamin :> Skoro mi tylko dałeś warna to widać, że jesteś pseudo fanem tego projektu i wszyscy, którzy mnie obrazili nie mają zamiaru warna dostać ? Żałosne... A zarazem ironiczne.

@Bloodstorm

Napisz mi link do tego zajebistego forum na pm.

z checia bym Cie pojechal ale nie mam zamiaru tracic sil na takiego dzieciaka.

Ty już mnie pojechałeś swoją ortografią i umiejętnością przepisywania mojego nicku :)

Gdyby nie ja to byś dalej zapierdalał po mapce i to wszystko co mógłbyś robić w emulatorach gdybym ja się za to nie wziął. Porównywanie mnie do sremu wskazuje na twój brak własnego zdania i nie znajomość tematu.

Zanim coś napiszesz to przeczytaj tekst do końca a nie unosisz się dumą :O

Opublikowano

Nie tym tonem bo dla mnie jesteś tylko szczylem, który za dużo sobie pozwala.

To jest obraza jakbyś nie wiedział. Fanem nie jestem, tylko tam uczestniczę.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@BloodStorm : I na co Ci to było ^^? Tylko zarobiłeś Warna. Leżeli masz tutaj tylko spammować, i mówić jaki ty to nie jesteś pro elo w grafice, i w HTML'u i w ogóle to lepiej się nie kompromituj. Masz 22 posty i ile warnów ? 2,3 , 4? . Racja, taki mieliście dobry team na eSRO, że nic z tego nie wyszło. Nie dziwię się, gdybyśmy mieli takich ludzi jak ty w naszym teamie, też byśmy do niczego nie doszli ... ;)

To jest obraza jakbyś nie wiedział. Fanem nie jestem, tylko tam uczestniczę.

Zanim napiszesz przeczytaj chociaż zdanie do końca ...

^.^... Przecież, to że tam uczestniczy, nie znaczy, że jest jego fanem. Czy pracownik komunalki jest jej fanem ?

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...