Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SSE Server

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz kliknąć Register jak będzię ON (Najczęściej w godzinach wieczornych), wpisać ID i PW i czekać aż Pax aktywuje konto.

Andreas_Iniesta_Signature_by_Recoobic.png
  • Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogolnie nie podoba mi sie dlatego czekam na pozniejsza wersje na ktorej te bardziej irytujace bugi znikna:D

A teraz z serii chcialbym...:P

Jest problem ze swapowaniem itemow, aby zamienic trzeba zdjac i zalozyc nowy, celujac dokladnie w kratki, inaczej nic sie nie dzieje. (moze dlatego zwrocilem uwage na to bo w isro nie ma takiego problemu)

sprawa druga to jest jakis dziwnie maly zasieg klikniecia, w isro dziala to tak ze klikasz na horyzont lub niebo i postac idzie do przodu, tu jak klikniesz na ziemi za daleko to nie ruszy sie:) Ale to juz 2 sprawy mniej upierdliwe.

Tak jak wspomnialem narazie chyba poszukam innego serwa, ale klienta i konto zostawie by co jakis czas zagladac, czekam na finala z niecierpliwoscia.

Opublikowano

Ten client to tobie już niedługo nie będzie potrzebny, bo będzie na 1.265. A te bugi co podałeś to nie bugi, tylko tych rzeczy po prostu jeszcze nie ma. Powtarzam bugi to są rzeczy, które są już, ale nie działają poprawnie lub crashują. A tych rzeczy: "sky click", podmiana itemów to po prostu jeszcze nie są zakodowane.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Ten client to tobie już niedługo nie będzie potrzebny, bo będzie na 1.265. A te bugi co podałeś to nie bugi, tylko tych rzeczy po prostu jeszcze nie ma. Powtarzam bugi to są rzeczy, które są już, ale nie działają poprawnie lub crashują. A tych rzeczy: "sky click", podmiana itemów to po prostu jeszcze nie są zakodowane.

Dzieki za info, gralem w silka kilka razy z przerwami po 2lata:D

To super, w takim razie pytanie kiedy, cos doczytalem sie na forum o CB?

Co do problemu dotacji czemu nie wprowadzicie silkow za jakies symboliczne kwoty dla polakow, dla reszty moze byc to samo tylko w USD 1zl=1usd;p

Ew. Rejestracja za symboliczne 5-10zl, puszczone smsem, lub przelewem, mysle ze w tej chwili kazdy moze miec konto, albo znajomego co zrobi przelewik, wy bedziecie mieli kase na serwa, ludzie beda szczesliwi i beda grali. O ile to bedzie symboliczna kwota to powinno nie byc problemu z iloscia graczy. Ograniczy to tylko tych co chcą bawic sie w multi;)

Pomocnik
Opublikowano

Dzieki za info, gralem w silka kilka razy z przerwami po 2lata:D

To super, w takim razie pytanie kiedy, cos doczytalem sie na forum o CB?

Co do problemu dotacji czemu nie wprowadzicie silkow za jakies symboliczne kwoty dla polakow, dla reszty moze byc to samo tylko w USD 1zl=1usd;p

Ew. Rejestracja za symboliczne 5-10zl, puszczone smsem, lub przelewem, mysle ze w tej chwili kazdy moze miec konto, albo znajomego co zrobi przelewik, wy bedziecie mieli kase na serwa, ludzie beda szczesliwi i beda grali. O ile to bedzie symboliczna kwota to powinno nie byc problemu z iloscia graczy. Ograniczy to tylko tych co chcą bawic sie w multi;)

Żeby zrobić dotacje smsem trzeba posiadac firmę. Nie bardzo mi pasuje idea servera pay to play, lecz być może kiedy server będzie lepszy a ludzie nie będą chcieli dotować będzie to jedyne wyjście żeby utrzymac server przy życiu. Tak czy siak na razie pracuje i licze że najnowszy update skłoni ludzi do wsparcia projektu.

Opublikowano

PAx napisz o której otworzysz reg bo w takie strzelanie bawić mi się nie chce;/

Opublikowano

Dzięki ;D ^^ poczekam do tej 19 ;d i w końcu będę mógł zagrać ^^

Opublikowano

Po rejestracji wyskoczyła biała strona z id i pw które wpisałem czy tak powinno być jeżeli tak czy moge to zamknąć ^^?

Opublikowano

Reg teraz jest często otwarty. Wczoraj widziałem to był on od 12-15 potem nie wiem bo mnie nie było

Opublikowano

Jest 19:36 i rejerka ? OFF ;)

mjvjns.jpg

10 postow [x]

20 postow []

30 postow []

40 postow []

50 postow []

60 postow []

70 postow []

80 postow []

90 postow []

100 postow []

110 postów []

120 postów []

130 postów []

140 postów []

150 postów []

Opublikowano

nie zawsze rejestracja jest włączana około godziny 19. 

Poczekaj :)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Hm już od piątku próbuje... sprawdzam z niecierpliwością w ramach możliwości co godzinę i nic...

mjvjns.jpg

10 postow [x]

20 postow []

30 postow []

40 postow []

50 postow []

60 postow []

70 postow []

80 postow []

90 postow []

100 postow []

110 postów []

120 postów []

130 postów []

140 postów []

150 postów []

Opublikowano

AceBoy ,

byla by mozliwosc zebys mnie zarejestrowal ? Nie mam do tego glowy.

mjvjns.jpg

10 postow [x]

20 postow []

30 postow []

40 postow []

50 postow []

60 postow []

70 postow []

80 postow []

90 postow []

100 postow []

110 postów []

120 postów []

130 postów []

140 postów []

150 postów []

Opublikowano

jedynie Pax ma dostęp do plików , tylko on może to zrobić 

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Czyli lepiej poczekać aż Pax zaktualizuję clienta 1.250? Więc poczekam te parę tygodni nie będzie mi się chciało 2 razy ściągać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...