Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SSE Server

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba sie skusze i zaczne grac skoro raty x30 ;] jakby co bede mial nick: Mike...

p.s.

dla osob ktore beda chcialy sie podszyc podemnie to wam sie nie uda ;] gdyz ludzie z beta testow pierwszych pamietaja moj slynny tekst ;p

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwie nie ma lagów. Jest online, wbija się za pierwszym razem i jest 200 slotów. Niedługo wyjdzie nowy client, i w nim będzę dużo mniej bugow.

Andreas_Iniesta_Signature_by_Recoobic.png
Opublikowano

Microsoft Windows XP Professional Wersja 2002 Dodatek Service Pack 2

Sorka laga miałem ......

Usunie ktoś ten post z dolu :) Thx

Opublikowano

NIE POLECAM GM XCOM OSZUST PRUBOWAL MNIE ZROBIC W CH&&A I BYM BANA DOSTAL I ZACZOL MI GROZIC WIEC GDYBY XCOMA NIE BYL TO BY BYLO LEPIEJ >>> XCOM <<<<< NIE NADAJE SIE NA GM !!!!!!!!!!!

BUGI SA W 3 i troche nie polecam ....

Opublikowano

aha ok dzieki.

niewiem oco ci chodzi i mnie to malo interesuje jaki masz problem.

w jaki sposob mialem cie zrobic w tego "chuja" to nie wiem sam. ; >

prosze powiedz mi bo sie poplacze ;**....

@down

okej ; >

Admin Cienia
Opublikowano

Takie rzeczy załatwiajcie na pw, następnym razem będą warny.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Czy wszystko jest po Polsku ? WTF ile można czekać na aktywacje póki co 2 dzień czekam.

Opublikowano

Wszystko po angielsku.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Hmmm sądzę że powinni spolszczyć silka , wiem że to nie będzie łatwe ale w końcu jest to PSRO

Opublikowano

Spolszczenie silka jest zbędne. Raczej każdy potrafi się domyśleć o co chodzi. Jak zostaną dodane questy to z nimi może być problem (chociaż i tak wszystkie typu przynieść, zabić, uzbierać) ale są ładnie wytłumaczone na różnych stronkach. ^^

Andreas_Iniesta_Signature_by_Recoobic.png
Opublikowano

Serwer działa 0 lagow ; p

Na razie grać na tym serwie nie zamierzam ani nie polecam grac na nim, a przynajmniej do czasu aż nie wejdą :

* Job system,

* Party,

* Exchange,

*(GILDIE) <------------------------ to nie koniecznie ; p

Opublikowano

@Up

To niedługo wyjdzie, tylko najpierw chcemy zakończyć prace nad clientem 1.265 i damy emu do officiala i zajmiemy się kolejnymi rzeczami.

1334497071-U17330.png

Pomocnik
Opublikowano

Serwer działa 0 lagow ; p

Na razie grać na tym serwie nie zamierzam ani nie polecam grac na nim, a przynajmniej do czasu aż nie wejdą :

* Job system,

* Party,

* Exchange,

*(GILDIE) <------------------------ to nie koniecznie ; p

Zanim updatuje server zamierzam dodac party, guild, exchange i być może stall. Uważam że emulator jest na odpowiednim poziomie żeby zniesc te rzeczy. Mam nadzieję że wesprzecie mnie dotacjami bo sam nie wyrobie z utrzymaniem servera. Mogę powiedzieć że wrażenia z nowej wersji wbiją was w fotele, doszedłem prawie do perfekcji w wielu kwestiach, można powiedzieć że gra się jak na isro. Jednak nie osiągnąłem jeszcze zadawalającego mnie poziomu, przełomem będzie wprowadzenie w przyszłości plików navmesh.

Opublikowano

Pfff Mam jedno pytanie Czy konta są aktywowane czy na razie reg 0ff?

Opublikowano

hmm powiem tak dziwny serwer...

gmowie hmmm dziwni... robia eventy a zakazuja nizszym lvlom brac udzial

kontakt z paxem bliski zeru odpisze jak mu sie spodoba

lagi SAAAAAAAAA

gracze mili ;)

Opublikowano

UpUp:

Pax włącza rejestracje codziennie , lecz ty wtedy możesz być w szkole , na podwórku. Jak włącza to pewnie i aktywuje więc wystarczy poczekać

Up

Tak , zapewne miałeś około 20 lvl i biłeś tego unikata po 10 a to jest zakazane.

Dziwne , ja jakoś lagów nie miałem :)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Wrazenia:

Bow:na 12lvlu dostaje od tigerow i pochodnych dmg rzedu 10

Anti-Devil lvl1 zadaje po 250+ dmg od poczatku krytyk x2=500

Targetowanie slabo dziala-zaznaczam moba a nie pokazuje mi jego healthbara.

Niby zero lagow a bow musi dziwnie podchodzic do mobow, tak jak blade (sprawdzilem jakims dropnietym) nawala z duzej odleglosci, czyli wyglada to troche slabo. 0lag a moby sie zachowuja jak zlagowane.

Do czasu az wejdzie normalna wersja nie polecam gry, najlepiej poczekac na wypuszczenie 1.265 albo przynajmniej poprawienie ww. bledow.

Opublikowano

Hmm jak ci się nie podoba i nie zamierzasz grać to możesz mi dać konto ;) PW kto może oddać konto ;d

Opublikowano

Wrazenia:

Bow:na 12lvlu dostaje od tigerow i pochodnych dmg rzedu 10

Anti-Devil lvl1 zadaje po 250+ dmg od poczatku krytyk x2=500

Targetowanie slabo dziala-zaznaczam moba a nie pokazuje mi jego healthbara.

Niby zero lagow a bow musi dziwnie podchodzic do mobow, tak jak blade (sprawdzilem jakims dropnietym) nawala z duzej odleglosci, czyli wyglada to troche slabo. 0lag a moby sie zachowuja jak zlagowane.

Do czasu az wejdzie normalna wersja nie polecam gry, najlepiej poczekac na wypuszczenie 1.265 albo przynajmniej poprawienie ww. bledow.

Co do dmg, to wiem. Formułę trzeba inną zrobić. Reszta znana też. Ja bym się cieszył na twoim miejscu, że takie dmg. Szybciej moby też zabijasz :P.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

AceBoy mam pytanie bo już się pogubiłem. Musze się zarejestrować na forum i czekać aż pax aktywuje konto czy tam w tym Rejestracja/registerOFF ? A i jeżeli rejestracja to ona jest codziennie na chwile włączana ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...