Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SSE Server

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Konto założone :) sorki za spam :) teraz czekać na aktywacje konta :P ile to trwa taka aktywacja ??

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hey.. Jak włączam gre jest wszystko ok tylko zamiast literek mam jakies kwadraciki.. np zamiast Connet to mam [][][][]Jak zrobic na angielski?

btw. gdzie moge zrobic konto.. bo jak zrobilem konto z linka na forum tego silka, to gdy sie loguje wyskakuje mi chyba ze mam nie prawidlowe passy..

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

Opublikowano
Hey.. Jak włączam gre jest wszystko ok tylko zamiast literek mam jakies kwadraciki.. np zamiast Connet to mam [][][][]Jak zrobic na angielski?

btw. gdzie moge zrobic konto.. bo jak zrobilem konto z linka na forum tego silka, to gdy sie loguje wyskakuje mi chyba ze mam nie prawidlowe passy

pewnie spaczowałeś clienta przez Media Patchera , też tak miałem , odinstaluj silka i łącz się z grą za pomocą edx'a

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

pewnie spaczowałeś clienta przez Media Patchera , też tak miałem , odinstaluj silka i łącz się z  grą za pomocą edx'a

Nie wiem dlaczego ale przez edx'a nie moge włączyc silka.. Wiec uzywam loadera(testosteron)

Layers_SRO
Guild:

Opublikowano

Mam pytanie jaki jest na tym servie Rate?? bo expie to prawie nic nie sp nie dostaje.. i expa.. ;/ :(

Layers_SRO
Guild:

Bywalec
Opublikowano

Mam pytanie jaki jest na tym servie Rate?? bo expie to prawie nic nie sp nie dostaje.. i expa.. ;/ :(

Zrób większą farme ponieważ na farmie 0 dostajesz 1 sp a SP rate jest x30

Opublikowano

Zrób większą farme ponieważ na farmie 0 dostajesz 1 sp a SP rate jest x30

No nie wiem czy to cos da.. bo jak mam farme to nic mi expa nie leci jakies 0,z czyms..a jak nie mam famy to zato mi nic sp nie leci.. a dopiero zaczolem grac i ma 5lvl wiec powninno szybko exp leciec jak i sp czy na farmie czy bez.. na ZSZC tak nie mialem a ten san Rate byll

Layers_SRO
Guild:

Bywalec
Opublikowano

@UP nie wszystko jest dopracowane i najlepiej exp na moobkach o pare lvli wyższych wtedy exp będzie większy i sp tez

2UP

zajac masz wszystko napisane w temacie zarejestruj się na forum serwera tam masz wszystko opisane http://sse-server.prv.pl/index.php

Opublikowano

Sieć hamachi SupportCenterSea

1.Co to takeigo? to sieć stworzona dla graczy którzy mają problem techniczny bądź mają pytanie co do serwera.

2.Nazwa sieci: SupportCenterSea

Hasło: 123

3.Pomagam ja jak tylko mogę zapraszam :).

Opublikowano

@Temat

Powiem tyle, server na prawdę wyróżnia się na rynku z wielu powodów.

1. Jest to pierwszy Oficjalny POLSKI SERVER.

2. Jest to pierwszy LEGALNY SERVER

-nie trzeba żadnego hamachi do gry !

3. Wszystkie inne servery typu hamachi, nie hamachi SSE, Shadow są za przeproszeniem gówni*** podróbką.

4. Jest to jedyny server który ma wolną ręke w Uptade, w każdej chwili można zacząć prace nad danym uptade z ksro isro czy sro

5. PAx ma w planach wprowadzać wlasne inwencje twórcze,

6. (Najważniejsze) Jest super atmosfera, server jest głównie kierowany do polskich graczy. Nie żadne Szwa**, żadne Turasy tylko dla nas POLAKÓW.

7. Ogarnięta ekipa SSE.

A teraz trochę z gry, jasne jest jeszce wiele pracy typu party i gildia (kwesta czasu). Ale i tak już wiele jest zrobione działa w 100% PvP więc można sie bawić, auto spawn Uniq, już niedługo zostanie dodane PARTY więc będą wielkie Hunty i Jako jedyny będziemy posiadali Party Moby ( Więcej expa). Server jest postawiony na dobrym sprzęcie nie ma lagów.

I teraz najważniejsze SERVER JEST W PEŁNI DARMOWY, NIE MA ŻADNYCH OPŁAT, NIE TRZEBA PŁACIĆ ZA SILKI ZA NIC JEDYNE CO MUSISZ POŚWIECIĆ TO SWÓJ CZAS NA WBICIE LVL xD

P.S

Na prawdę polecam ten server.

a no własnie sorry za posta pod postem ale jak db wygladała akcja z avatarami i silkami? pisze ze silki bez opłat czyli beda dawane w ramach eventu czy jak to bedzie??...Ps Jak byscie potrzebowali pomocy w update to chetnie pomoge znam sie troche an tym ;) 5 lat w silku ;)

Opublikowano

hej,

mam pytanko:

Ile ludu jest na serwie/ile max/kiedy najłatwiej wbić?

z gory dzieki za odp.

@down: dzieki, masz+

@topic: a jak z sp? może ktoś wyjaśnić system? czytałem na forum projektu i widziałem że system jest dziwny<w porównaniu do globca><za odp +>

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

17873.gif10555.png

YANG HACK!!!

Opublikowano

@up

osób narazie nie za dużo więc o każdej porze wbijesz bez problemu :).

@2xup

pax powiedział, że silki będą za qesty :).

ze swojej strony mogę tylko polecić ten server ;). Nie jest może jeszcze idealny ale ciągle pax coś poprawia. Testuję go od początku i powiem wam, że wszystko idzie do przodu w zaskakująco szybkim tempie :).

16.04.2010r - 666 postów :-).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...