Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam taki problemik że na EM nie działa mi np. phobos, deimos i pare innych S. (odziwo nowsze działają), koło niedziałających trzy kropeczki zamiast stanu CH i tyle. Zna ktoś odp na to ?

i z postów nie moge wywnioskowac czy SH hit attack itd ustawia się gdzies w EM bo ja nie widzę czegos takiego ? czy tego MH 8.0 sie odpala ? bo mi od mh bład wyskakuje...

i czy w EM postac bedzie potrafic uzywac skilli takich jak aura czy silne?

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajne.. Thx.. To jest MH 8.0 ? bo jeszcze nie pobierałem..

Offtop

Jestem Heapy chyba nową antene postawili z iPlusa i teraz download do 50kb/s dochodzi.. :D

<hahaaaha> mi dochodzi do 70kb/s :> a mojemu braratu to 87kb/s max :O

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

andrzej jezeli jeszcze sie zajmujesz tym EM2 to prosze zrob tak ze jak bijesz normalnie nie stoisz w miejscu tylko do przodu sie posowasz bo ninja jak bije w miejscu nie dosiega sie nozami..... i moby bija a ja nie dosiegammm

Opublikowano

A mi niestety nie dziala;/

Prosze o pomoc.

Info.

Mam viste.

Robie tak:

Isnatluje metka,patchuje go,wlaczam i torentuje.

Intaluje expbota,mh,patcha do metka.

Wchodze w expbota ,loguje sie i pisze zebym podal miejsce metin2.client wiec podaje i wyskakuje taki blad.

Błąd.Ta wersja EasyMetin2 jest przeznaczona wylacznie dla polskiej wersji Metin2.metin2.de

Robie wszystko tak jak jest w instrukcji wiec nie wiem czemu nie pyka.

PS:

Z tym Twoim patchem mam mikstury po polsku ,a bez po niemiecku.

A i tak i tak nie dziala.

Opublikowano

Witam, czy mógłbyś drogi Andrzeju udostępnić wersję dla metin2 UK? Próbowałem z wszystkimi patchami ale po zalogowaniu gdy ma już się pokazać postać w grze metin się wyłącza...

Opublikowano

Siemka ściaglem tego em2 i wszystko sie ładnie włacza tylko ze nie wczytuje mi niektórych serwów ( s22 , s18 i jeszcze jakiś 5 ) przy ch 1,2,3,4 są kropki robilem reinstala metka i em2 i to samo ocb ? :(

Opublikowano

JA również mam problem z tymi kropkami koło kanałów , i również z Phobosem i pozostałymi serwerami wymienionymi wyżej .

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

No nie daj sie prosić , otwórz spojlerek <dirty>

goracalaska.jpg

Opublikowano

Cos mi nie działa ;/ miałem długą przerwę w metinie.

więc tak włączam normalnie metina wszystko ok,

a jak włączam metina przez EasyMetin2 to jest tak:

Nie które serwer nie działają ;/

np 7 Almanach tam gdzie ja gram to jest tak.

CH1 ...

CH2 Normalne

CH3 Normalne

CH4 ...

i nie moge na zadno wejść ...

Nie mogę grac na EasyMetin2

Bo na 7 serwerze sie zwalilo cos ;/

8,9 serwer dziala

nie dziala 7 11 i tam jeszcze pare

Proszę o pomoc!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam.Mam maly problem.Nie jest on zby uciazliwy , lecz czasem irytuje.Chodzi mi o to , ze puszczam postac w latwym lochu malp(dla medali konnych) i startuje bota z m2.Char idzie z miasta do teleportu i przez niego przechodzi.Tutaj zaczynaja sie juz schody.Postac nie chce isc w ostatnio expione miejsce , lecz leci nie wiadomo gdzie.Podaje screena : problemab.jpg

.Jak widac na obrazku postac leci do flagi , gdzie wyskakuje mi error.Char powinien pobiec do czerwonego obszaru , lecz tak sie nie dzieje.Jakies pomysly?

Opublikowano

Dzięx tego szukałem,leci + Pozdrawiam i polecam

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Witam. Mam taki problem : gram na serwerze 22. I zawsze bot dzialal normalnie... niestety od czwartku bot przestaldzialac poniewaz przy ch zamiast" bussy" lub "normal" jest napisane ". . .".... nie moge zaktualizowac bota poniewaz gdy wlaczam aktualizacje jest napisane "can not connect to server"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bardzo dobra robota,

przejrzysty ExpBot, bardzo dużo funkcji.

Cud miód.

5/5

3ca4ce886f284466982fbc477a942020.0.gif

Dla mnie jest obojętne, czy dostanę minusa, czy plusa.

Pomagam, aby pomóc, a nie dla korzyści.

Opublikowano

i nadal ejdnak ni dziala robie metin2.bin i pisze ze to jest przeznaczony tylko do wersji polskiej metin2.de ????

Koles , a zainstalowales patcha 4.1?Jesli nie , to nacisnij kolejno: start>wszystkie programy>EasyMetin2>Patch 4.1 dla Metin2 i dajesz sciezke do glownego folderu metina.

Opublikowano

Siemka all mam pytanko gram sobie w Metin2 na norm Client dziala all OK ale jak wloncze easymetin2 to komputer zaczyna klatkowac metin tez patrze (WŁAŚCIWOŚCI) Wydajność Procesora 100%!!!!! OMG nigdy tak nie mam moge odtworzy all pliki na kompie i bede meic max 80% plisska ocb nie moge zarabiac;p

05310772679136403680.jpg

Opublikowano

Siemka all mam pytanko gram sobie w Metin2 na norm Client dziala all OK ale jak wloncze easymetin2 to komputer zaczyna klatkowac metin tez patrze (WŁAŚCIWOŚCI) Wydajność Procesora 100%!!!!! OMG nigdy tak nie mam moge odtworzy all pliki na kompie i bede meic max 80% plisska ocb nie moge zarabiac;p

05310772679136403680.jpg

Opublikowano

Wiecie co... chyba nigdy nie dowiemy się czemu przy CH wyskakują kropki i nie idzie się zalogować. A poza tym bot sprawdza się w 100% i jest super

7145.png94501195.jpg

7403.jpg19247550.jpg

No nie daj sie prosić , otwórz spojlerek <dirty>

goracalaska.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...