Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uzywam EM2 od 1h i jestem zadowolony !;p Wolno expi ale expic :PP Zaczalem grac na PL'u (w dzien privy,cs,dwor a w nocy em2 na pl'u) :rolleyes: Noi gram na Phobosie mialem grac na S24 bo tam kumpel by eq zalatwil +9 :P Ale zamkniety ;/ Jak ktos ma niepotrzebne konto pisac priv ;]

1318193140-U391680.png

Zbieram minusiki:)

Opublikowano

fareli źle patcha na metina zainstalowałeś...

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

A ja nie wiem czy to wina W7 czy co. Ale bardzo słabo mi luruje potwory. Na przykładzie czarnych orków, to np. 4 grupki obok siebie stoją to on mi luruje tylko jedną, chociaż odległość lurowania mam maxymalna. Przez to expienie wydłuża mi się dwukrotnie, ponieważ tak na dmg hack z zasadzki biorę taki spot na hita, a tak to musi mi z miecza bić, dopóki się nie załaduje skill. Da się to jakoś naprawić? Pamiętam, że przed wakacjami, jak miałem tego bota od Ciebie Andrzejt, to lurował bardzo dobrze. :D

Pomogłem? Daj (+)

Opublikowano

ja tak samo jak Up też mi nie chce dobrze lurować i jeszcze dropu nie chce zbierać całego. Ale zauważyłem że tak się dzieje jak w pobliżu są inni gracze a i też mam win7. Proszę o pomoc.

Opublikowano

witam kiedy miałem xp-ka em2 działał poprawnie, kiedy kupiłem nowego kompa i mam viste. Przy naciskaniu "uruchom grę" pokazuje mi się okienko z informacją; " Błąd: ta wersja em2 jest przeznaczona wyłącznie dla polskiej wersji Metin2.metin2.de

co mam zrobić z tym incydentem??

Podkreślam, że gdy miałem windowsa xp em2 działał poprawnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Też mam problem.

Mianowicie jak zminimalizuje metina do paska to już nie moge powrócić do niego, wyskakuje brak odpowiedzi.

I jeszcze może ktoś wie jak ustawić żeby nie zajmowało całego ekranu, w normalnym metinie miam tak ustawione a tutaj włącza mi się cały czas na cały ekran.

PROSZĘ O POMOC!

<p>zakaz umieszczania linków zewnętrznych</p>

Opublikowano

Też mam problem.

Mianowicie jak zminimalizuje metina do paska to już nie moge powrócić do niego, wyskakuje brak odpowiedzi.

I jeszcze może ktoś wie jak ustawić żeby nie zajmowało całego ekranu, w normalnym metinie miam tak ustawione a tutaj włącza mi się cały czas na cały ekran.

PROSZĘ O POMOC!

wejdź w folder gdzie masz metina PL wejdź w config i tam będziesz miał po prwaej stronie Windown mode no to naciśnij na takie kułeczko i ok i będziesz miał na małym ekranie :D LICZE NA - !

DAJ MINUS TO NIE BOLI !!!!

obrazzk.png

1000170072.jpg

Opublikowano

Witam mam problem ;] wszystko zrobiłem tak jak pisze w instrukcji i gdy włączam easybota i loguje sie na postać nie pokazuje mi tej mapki od bocika :( kiedys używałem tego bota dość często :) i nie wiem co teraz zrobić proszę o pomoc najlepiej na gg 8695084 dziękuje z góry.

Opublikowano

A ja mam taki problem że jak zrobię uruchom grę to pokazuje się okno metina i nie mogę nic zrobić

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

co do orkow to na mapce sa fioletowe i maja poziom 4 em2 to bot dla niskich lv i sie boi to atakowac wszystko nieda sie tego zmienic daj + a co do tego ze jak sie metin wlaczy i nic sie nierobi to wez :

1 wywal metina i wszystko co znim zwiazane

2 pobierz z metin2.pl nowego i go zaktualizuj

3 sciagnij em2 od andrzeja

4 odpal em2 ...

Jak to niedziala to wez i se kompa przeskanuj daj +

(niedawac mi --------------- kazdy mi daje chociaz pisze zeczy z sensem)

Opublikowano

Ja mam pytanko, da się wyłączayć auto attack? W opcjach Atak odznaczam auto attack, bo chce pokraść na drop hacku ;] Ale zaraz ludzik idzie do jakiś mobów i ich atakuje :/

Opublikowano

Mam problem pzy włanczaniu wyskakuje mi błąd :Błąd logowania:Ograniczenie konta urżtkownika Do możliwych przyczyn należą:niedozwolone puste hasla,ograniczenia godzin logowania lub wymuszanie ograniczenia zasad. klikam na ikone prawym przyciskiem myszy i uruchamiam jako administrator wyskakuje mi taki komunikat jeżeli biore uruchom jako admin wyskakuje mi komunikat niemożna zalogować się do: Błąd logowanianieznana nazwa uzytkownika lub haslo. Prosze o pomoc!!!!

Daj - nie bądź pajac.

Opublikowano

Ja mam pytanko, da się wyłączayć auto attack? W opcjach Atak odznaczam auto attack, bo chce pokraść na drop hacku ;] Ale zaraz ludzik idzie do jakiś mobów i ich atakuje :/

Przy ikonce startu masz napisany zasięg bota (to czerwone kółko na mapie). Zmień domyślną wartość "50" na "0" i wtedy postać będzie w bezruchu a itemy będzie kraść normalnie.

Opublikowano

siemka... mam taki problem gdy wlaczam te EM2 od andrzeja to wyskakuje ze jest nowa aktualizacja ... daje OK no i przy koncu sciagania wyskakuje dziwny blad cos tam Error: ... ... ... nie pamietam dokladnie ale na koncu pisze cos Google Tolbar czy cos takiego ....

Opublikowano

Jesteś moim mistrzem andrzejt17 easy metin2 to najlepszy program na świecie :D masz + i 5 szczere wyrazy szacunku.

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Opublikowano

A ja mam taki problem.

Java zaistalowana!

Gdy zainstalowalem .Net Frameworka to wszystko mi sie tnie ;x

Win XP sp3 .net framework 3.5

LUBIE ZAPIERDALAC ;]]

Opublikowano

heh cos jest nie tak :D wszystko cacy gdy daje wlacz konto czy jakas tam wyskakuje cos takiego : P :: The Game is not latest or unable to support for, Update Game ? i jest Tak Nie ;pp daje tak to sie wlacza gra bez EM2 a jak daje Nie nic sie nie dzieje

Opublikowano

Hit Attack proponuję '2' wtedy dmg idzie dużo szybciej oraz Attack Range na '4' bo przy '3' nie osiąga sie maksymalnego zasięgu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...