Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam dokładnie taki sam problem co UP^ taka sprawa miała takie już miejsce i to jest wina twórców bota bo zostały wyłączone ich serwery a nie wina andrzejt17 bynajmniej moim zdaniem dlatego chyba będzie trzeba czekać na ponowne włączenie serwerów inaczej nie będzie możliwe zalogowanie się do EM

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szkoda, myslalem ze to wina mojego EM ze cos nie trybi ale jak widac nie tylko ja mam ten blad ;/ a mialem dzis nastawic expa xDD

logoaks.gif

Opublikowano

Jutro z samego rana bedzie wszystko ok.. Poczekajcie troche andrzej wam nic nie poradzi bo on to tylko spolszczył :) Jak tego nie rozumiecie to idźcie jutro do szkoły po rozum do głowy

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Już mi nie działa ale mam nadzieje ze andrzej się postara i zrobi wszystko żeby działało;D

Pozdrawiam Rones

Zbieram - :)58095667.jpg

Opublikowano

Już mi nie działa ale mam nadzieje ze andrzej się postara i zrobi wszystko żeby działało;D

Nie postara się, Już tego bota nie bedzie nigdy naucz się expić SAM

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Ja skorzystałem z tego tematu i teraz działa mi ten starszy easy ^^ Więc można go puścić i czekać aż ten znowu zadziała :)

http://www.mpcforum.pl/topic/181543-fixeddl-easymetin2-0121510-mod-51-temp/

Opublikowano

witam oczywiście narazie nic nie sprawdzałem iż mam problem otóz przy rejstracji pokazuje mi sie cały czas server przeciąrzony... znaczy wiem co to znaczy lecz cały czas? Może to bug nie wiem prosze o pomoc

*edit*

sory sory rejstracja nie udana spróbuj później :))

Opublikowano

Siemandero, jak koledzy wyzej napisali jest to wina serwerów. Wersja z oficjalnej strony EM tez sie nie loguje, sprubuje odpalic to z postu wyzej i napisze jakei efekty

=========

mi nie działa. (:

Opublikowano

Siemandero, jak koledzy wyzej napisali jest to wina serwerów. Wersja z oficjalnej strony EM tez sie nie loguje, sprubuje odpalic to z postu wyzej i napisze jakei efekty

=========

mi nie działa. (:

Ok dzieki za pomoc nie doczytałem tego up ^^ natomiast mam innego exp bota na tym samym wyświetlaczu jak sie właczy i znam nazwe i hasło i działa lecz nie pokazuje sie okno kazali wgrać jakies 3 pliki locale do folderu tam gdzie gra jest a folder zwie sie "pack" i lipa nie pokazuje sie okienko :( może wiesz coś na ten temat?

Opublikowano

nie dziala easy metin2 niewiem czemu wchodze loguje sie na niego i oto ss

592a630b8d073_post-229671-0126591001283736611_thumb.jpg

592a634078548_post-229671-0074775001283736651_thumb.jpg

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

Ogolnie fajny bocik, tylko gralem tydzien wbilem sobie ladny lvl i wyskakuje "client not faild".

Szkoda ale co poradzisz przynajmniej bana nie dostane i wam tez radze grac juz bez bota jak macie 40+ :P

Opublikowano

all dziala !! easy metin2 dziala kocham cie andrzej

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

wydaje mi sie ze andrzejt17 gdzies wyjechal lub tez przestal zagladac na forum bo cos dlugo o nim nie slychac ;/ i chyba juz nie bedzie dzialal em2 chyba ze ktos inny to zrobi :)

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

przyłanczam się do kolegi wyżej mam ten sam problem z serwerami to bardzo wk.r... niewiem tak namieszałem z tymi patchami raz ze to działa tylko z metinem de a ras ze to dla polskiej wersji. Czkam aż andrzej weźmie się za to o ile już nad tym nie pracuje, bądźmy dobrej myśli ,że za nie długo będzie działało a tera czas iść na dwór :DxD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...