Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi tam wszytko działą

Hot Spot Shield program do omijania limitów na megavideo.

http://www.programosy.pl/program,hotspot-shield.html

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=8a493bbdd3a6215233b806a609af88a4a0deac751401ea846b4bc27d0255a270-1290517114

Sprawdzone działa!

Działa na stałym IP!!!!

Daj +

Jak masz jakieś pytania na temat Hot Spot Shield to pisz do mnie!

999150916.png

Opublikowano

pomoc do up

wchodzisz w opcje i masz lewy dolny róg opcje blokuj stwory [to jest to 2 a pierwsze ręka z stworem i to jest to zaznacz to i wybierz poziom tą strzałką w prawo lub lewo jeżeli wybierzesz blokuj potwory to będziesz stał w miejscu a one tp sie do cb bez odpychania]

chyba zrozumiałeś? :) nie chcem + to obowiązek :)

**edit**

lecz nadal nikt mi nie może pomóc szkoda :)

Opublikowano

Tak zrozumailem i dzieki

Ale mam jeszcze 1 pytanie.

Mam EM2 a przy nim Mh jest ono bardzo fajne i moj antywir (NOD32) niewykrywa w nim wirow. Niestety ten Mh znika mi jeszcze w ten sam dzien tak jakby sam sie usuwal ,szuakalem ,wszystkie skroty niemoga znalesc postawowego wlacznika.

Probowalem scaigac inne mh ale chociaz na skanie wykazywalo ze niema wira to mi wyskakiwalo po sciagnieciu ze jest trojan(5mh sciagalem).

Wiec prosze o wyjasnienie mi problemu albo o nowy temat wlasnie z tym mh ktore jest dolaczone do Em2.

Opublikowano

Mi nie działa. Pisze ,że jest nowsza wersja, i w trakcie pobieranie wyskakuje błąd ;/

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

wie ktos moze co zrobic zeby dzialal hack na monku?

nicew.png

Kliknij na Sygne i Zobacz Więcej moich Prac

Galeria Się Podobała ? Daj addw.png

FantasticWorld

Nick: BaNNaN

Klasa: Tajemnica ;>

Level: 1+

Sun Online

Nick: ItsMyFirstTime

Klasa: Elementalist Ether / Int

Lvl : 56+

Opublikowano

Witam. Czy ten expbot działa obecnie?? i do którego lvla mozna bić?? bo we wcześnmiejszych botach biło się tylko do 30 lvl :/

Opublikowano

Mam EM2 a przy nim Mh jest ono bardzo fajne i moj antywir (NOD32) niewykrywa w nim wirow. Niestety ten Mh znika mi jeszcze w ten sam dzien tak jakby sam sie usuwal ,szuakalem ,wszystkie skroty niemoga znalesc postawowego wlacznika.

Probowalem scaigac inne mh ale chociaz na skanie wykazywalo ze niema wira to mi wyskakiwalo po sciagnieciu ze jest trojan(5mh sciagalem).

Wiec prosze o wyjasnienie mi problemu albo o nowy temat wlasnie z tym mh ktore jest dolaczone do Em2.

Opublikowano

Czy daloby rade dorobic w EM2 w zakladce 'Przedmioty' button ignore all?? bo jakos nie widzi mi sie ciagle zaznaczanie czego ma nie podnosic.. A jak bede uruchamial postac ze skrotu em2 to mi mh nie beda dzialaly, wiec musze recznie x4 ;C

Opublikowano

Elo wczoraj miałem problem ze ściągnięciem bota . Pisało że już coś ściągam , więc kolega mi wysłał bota przez Skype . Zainstalowałem i był ten sam problem co u niego . Nie można było się połączyć z serwerem i pisało że błąd . Nawet włączając zwykłego mietka tez pisało ze jest błąd połączenia . Po odinstalowaniu i ściągnięciu na nowo metina udało mi się ściągnąć bota lecz NORTON mi go usunął bo znalazł wirusa :P co mam zrobić :(

Opublikowano

Lol nie dziala mi obsydian;/ a tak przy okazji wie ktos ocb z tym ??

Gram sobie w Metin2 na norm Client dziala all OK ale jak wloncze easymetin2 to komputer zaczyna klatkowac metin tez patrze (WŁAŚCIWOŚCI) Wydajność Procesora 100%!!!!! OMG nigdy tak nie mam moge odtworzy all pliki na kompie i bede meic max 80% plisska ocb nie moge zarabiac;p

05310772679136403680.jpg

Opublikowano

Siemano wszystkim, tutaj macie wstawkę EM2 na Metin2 PL razem z działającym MultiHackiem, poniżej też jest opis jak ustawić najoptymalniej MH by exp szedł gładziutko :) A więc do rzeczy:

• EasyMetin2 (0.1.6.1509) (Mod 5.1) dla Metin2 PL (z mh)

Download: http://www.megaupload.com/?d=LDBTM1GV
Mirror 1: http://hostuje.net/file.php?id=b724cf598d8cb8f373d34a0bb84ee70d
Skan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/95f5d8f4b25644092b33183861bf56550beeb351e13fdcb81359bed05bab4bd8-1279563043

UWAGA! Linki zostały zaktualizowane i zawierają już patcha 4.1, który naprawia problem z Almanachem!

Optymalne ustawienia MH:

• Speed Hack (walk) :: 2,5

Dlaczego 2,5 a nie 3 lub więcej? Otóż kiedy wartość jest za wysoka i em2 luruje potwory to potwory biegną na postać a postać na potwory, przy zbyt dużej wartości przyspieszenia grupa mobów będą się mijały kilka razy (moby będą zawracać bo tak na prawdę kordy naszej postaci na serwerze różnią się od tych, co mamy na monitorze). Oczywiście na większych wartościach będzie szybciej śmigał do sklepu ale exp będzie szedł znacznie wolniej bo bot będzie się męczył co jakiś czas z jakąś grupką.

• Speed Attack :: 2,3

Wartość 2,3 uważam, że jest najoptymalniejszą wartością. Przy większej wartości postać szybciej macha bronią ale zadaje więcej tzw. 'pustych trafień'. Puste trafienie to moment, w którym postać uderza bronią moba nie zadając mu obrażeń, im więcej takich trafień tym gorzej się expi. Na tej wartości praktycznie nie zauważyłem, by takowe występowały. Mniejsa wartość też jest dozwolona jednak wtedy zabijanie idzie wolniej.

• Attack Range :: 3

Jest to zasięg broni, takie jak by przedłużenie, na większej wartości jest efekt wizualny ale nie zadaje obrażeń mobkom.

• Hit Attack :: 1, On

Jest to opcja, która zapętla pewien moment podczas machania robią, normalnie postać macha 4 razy, za 4 odpychając, ta opcja powoduje, ze postać cały czas powraca do 1 machnięcia i go zapętla nie odrzucając mobów. Exp z tą opcją jest wyraźnie szybszy.

• Mode Attack :: Spada

Dzięki tej opcji nasza postać broń dwu-ręczną trzyma w jednej ręce a co za tym idzie poprawia się jej szybkość. Oczywiście w takich wypadkach lepiej wybierać bronie 2 ręczne dlatego, że zadają większy dmg w porównaniu z 1 ręczną alternatywą a ponadto są po prostu dłuższe :)

• Opcjonalnie też polecam zaznaczyć 'No Fog' (wyłącza mgłę) oraz 'Zoom Hack' (wyłącza ograniczanie odległości do oddalenia kamery).

• Uwaga! Jeżeli używałeś opcji teleportacji z MH to potem możesz mieć problem z normalnym expem, bo ten MH coś potem wariuje i teleportuje Cię znów w to miejsce to kiedyś wybrałeś i jest masakra..

Jeżeli ktoś by chciał używać xAngelBota a na tej wersji EM2 wyskakuje błąd z '??????' to zapraszam do tego tematu.

Wersje bez hacków i wszelkie info o tej wersji EM2 znajdziecie w tym temacie. Ten EM2 niczym nie odbiega od poprzedniej wersji prócz tego, że zawiera MH :)

Jeśli działa to nie bądź żyła i postaw plusa - to motywuje mnie do dalszej pracy! :)

Jak widać są tego efekty! :) Będzie więcej więc się nie wahaj! :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

S4 nie działa, wiecznie k**** coś nie działa serwery od 1 do 4 nie działają 5 działa 6 nie działa reszta chyba działa i tak co 2 dni sie zmienia to te nie dzialaja to te....

Opublikowano

Witam ja mam taki problem że na easy metin2 nie działa server obsydian , klikam na obsydian i wyskakują na ch1 ch2 ch3 ch4 3 kropi , PROSZĘ O POMOC

34237436054142475788.pngNick: Tasty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...