Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

andrzejt17 to on niestety chyba się tego wierzienia nigdy nie doczeka . a tobie bym radził kupić jakąś ochronę na komuputer a nie dorazu obwiniać cały świat:D

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwazajcie na jebanego huja to złodziej pieprzony zawalił mi konto 53 Lvl usunął mi maila i wszytko straciłem. andrzejt17 uwazaj sprawa jest na policji już więc szykuj się na odsiatke około 10 lat dowidzenia i polecam to jest złodziej a nie człowiek nie wiem co takiego w nim widzicie ???

ale ty koles jestes dzxiwny^^ a co do poprzedniego posta to mam ten sam problem, wyskakuje błąd połączenia z serwerem, i nie da sie polączyć ani przez bota, ani normalnie,przeinstalowanie nie pomogło

Opublikowano

Poproszę poprawkę do serverów S17 , S18 Phobos (głównie dla niego) , S19 i S20. Z góry dzięki:D

Właśnie głównie poprawkę do Phobos'a Server 18 czekamy ... Andrzejt17 zrób coś ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Andrzej, po ostatniej konserwacji serwerów, Phobos, i kilka innych serwerów, nie działają na EasyMetin2. Działają tylko, po spatchowaniu Metina. Proszę, zrób nowego patcha, aby Phobos, i kilka innych serwerów działało ;] Pozdrawiam, Rayman ;]]

Opublikowano

Ja mam następujący problem : otóż nie mogę używać skilli. Klikam kilka razy na ikonkę skilla ale cały czas jest pokazane to czerwone kółko. Tak samo jest np. z wybraniem przyciągania i blokowania mobów. Podobno gdy ma się kliknąć w jakąś opcję, obrazek z nią robi się kolorowy a u mnie jest caly czas szary. Wiecie co muszę zrobić ?

Opublikowano

Ja mam następujący problem : otóż nie mogę używać skilli. Klikam kilka razy na ikonkę skilla ale cały czas jest pokazane to czerwone kółko. Tak samo jest np. z wybraniem przyciągania i blokowania mobów. Podobno gdy ma się kliknąć w jakąś opcję, obrazek z nią robi się kolorowy a u mnie jest caly czas szary. Wiecie co muszę zrobić ?

Zpathować metina, ściągnąć jeszcze raz em2 i zainstalować wedle instrukcji (dokładnie!)

Opublikowano

Mam taki problem z tym EasyMetin2,wszystko dobrze działało aż do wczoraj:

Wszystko normalnie się włącza ale na 4 serwerach - 16-19(w tym na tym na którym gram) nie można się zalogować(zamiast pisać busy lub full są takie kropeczki ....) nie wiem czemu i tak cały czas. A na metinie normalnym można się normalnie zalogować. Co mi doradzacie zrobić ?? Pomóżcie!!!

Dodam jeszcze że wcześniej serwery były zamknięte(jakieś prace...)nie mogłem wogle się na te serwy zalogować, ale po kilku h znów normalnie zaczęły działać tylko że na Easy Metin2 zostało tak jak było wcześniej.

<p>zakaz umieszczania linków zewnętrznych</p>

Opublikowano

Mam taki problem z tym EasyMetin2,wszystko dobrze działało aż do wczoraj:

Wszystko normalnie się włącza ale na 4 serwerach - 16-19(w tym na tym na którym gram) nie można się zalogować(zamiast pisać busy lub full są takie kropeczki ....) nie wiem czemu i tak cały czas. A na metinie normalnym można się normalnie zalogować. Co mi doradzacie zrobić ?? Pomóżcie!!!

Dodam jeszcze że wcześniej serwery były zamknięte(jakieś prace...)nie mogłem wogle się na te serwy zalogować, ale po kilku h znów normalnie zaczęły działać tylko że na Easy Metin2 zostało tak jak było wcześniej.

Nie działają ponieważ zostały pozmieniane adresy IP tych serverów ,a EM2 ma stare adresy dlatego nie działa bot

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Andrzej moge odpalać xAngelBota Przez Easy metin ?

I Dla czego mi to wyskakuje jak w metka wchodze (This Program Is not supported on this operation system)

Jeśli Śądzisz że Justin Biber To Ciota i Pedał Jebnij + jeśli nie jebnij - ;D

Opublikowano

Panie Andrzeju. Nie wiem czemu, ale po instalacji Emt2, strasznie mi laguje metika. Nawet nie mogę włączyć dmg hacka, ( Przez Easy metin2) kolegom normalnie chodzi, ale mi nie. Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję.

Opublikowano

To udało wam się coś zrobić z tymi 4 serwerami?

Jakoś zaktualizować lub nowego patcha zrobić...

Jakby mi ktoś poradził jak to zrobić to bym mógł spróbować.

<p>zakaz umieszczania linków zewnętrznych</p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...