Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jazda jest taka bo mam Windows XP i ładnie instaluje wraz z patchem 4.1 ale nie mogę wbić na serwer 16 (Serwandes).

Zamiast statusu serwera mam ... i nie mogę wbić. problem podobno pojawia się tylko na Viście i Sevenie ale to nie prawda. Zmieniam kompatybilnośc i nic nie daje.

Jak pomożesz rozwiązać problem poleci + i 5.

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

andrzej ja niestety nie pobiorę tego i nie odpalę, nie dam plusika, no chyba, że masz jakiś sposób na to by mnie nie okradali zawsze gdy tylko to odpalę, posiedzę i nazbieram 100kk

^ ^ Za każdym razem gdy odpalam EM2 i gram na nim, to muszą mnie okraść ; / I teraz muszę zarabiać w stary sposób: FB i drop z metków.....

Jeżeli wiesz jak pozbyć się tego Keyloggera to napisz.

Opublikowano

Mam problem , gdy właczam EasyMetin nastepnie uruchom grę Metin włącza się lecz po chwili wyskakuje błąd Init Failed (1) scina metina i jedyna rada to menadzer zadan, wiem, ze duzo osob ma podobne problemy a nigdzie nie ma dokładnej odpowiedzi , Windows 7.

# edit

Właśnie ściągam od nowa metina ze strony metin2.pl bo tamten miałem z płyty od kolegi i nie był on chyba ' nowy ' xD

I chyba nie ustawiłem zgodnosci na windowsa. :f , napisze jak pobiore !

Opublikowano

witam wszystkich. mam pytanie. czy mogę używać tego EasyMetin2 jeśli mam metka z 5 maja 2010 z obejsciem przez torrent metin2client.bin odpalany jest przez Metin2.bat. nie ma hackshielda. nie chcę żeby zaaktualizował się i wszedł mi HS. daje + za konkretne odpowiedzi.

Living is easy with eyes closed . . .

9797.png1329.png

24789zt8.jpg21191.jpg

Opublikowano

Mam pytanie Andrzeju, mam nawet 2 ;D 1: Nie moge właczyc hacka tego ita cos tam i czytalem ze trzeba zmienic w nim tak jak jest w menago urzadzen i nie wiem jak to robic PS metina odpalam przez easy metin2 to tobrze??? 2: czy ty jestes ten ANDRZEJ z czwórki w SWETERKACH slawnej na komxxy.pl ???? xD i tez mi wyłacza metka mam win 7 i jak wchodze to wywala do pulpitu i nic sie nie dzieje w grze , i jak ustawic zeby mial 800x600 ??? i przez co to odpalac?? prosze o pomoc Andrzeju wybawco ;D

Opublikowano

TheBrenda0710 - FAQ, I, 31

malanga22 - reinstall klienta i ew. em2

Popio - restart em2 pomaga

Maniu310 - pobierz jeszcze raz em2 i zainstaluj uprzednio usuwając tamtego

malanga22 - odpisałem w temacie o xAB i nie smapuj bo ch*ja Ci powiem ;//

xKenYx 0 jak z frameworkiem? polecam też od nowa postawić klienta z botem, tylko tyle mogę powiedzieć

KonQbenT - zmieniasz przez config.exe? i jak może wracać do poprzedniego stany.. ew. odnajdź plik z konfiguracją i zień w pliku xD

malanga22 - pewnie fishbotujesz na em2.. FAQ, I, 31

koko703 - noo po chuju opisałeś problem, pogratulować.

olokos1 - tak, tak.. a można jeszcze raz?...

sory ze tak jape otwarlem juz wzystkodziala robilem re instal i wszysto chodzi jeste gosc!!!!!!!!!!!!

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

jest problem opisze go lepiej niz ostatnio

jest easy metin2 loguje sie na cheata i klikam uruchom gre, pokazuja sie serwery i zamiast normal busy i inne sa 3 kropeczki o tak (ch2...) nie wiem co mam zrobic i proboje sei zalogowac a on mi pisze blad loczenia sie z serwerem :angry: hhhhhhhhhheeeeeeeeeeelllllllpppp :)

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

kurwa dacie andrzejowi wreszcie spokój?? pokobinujcie a nie czekacie na pomoc ktora nie otrzymacie !!! WON Z MPC !!!! n00bki ! A pozatym ma spalony procek i narazie jest bez kompa kumacie ne0sy?

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

mam duuuży problem.mam metka z 5 maja i zrobiłem obejście metin2client.bin i odpalam przez metin2.bat. był poradnik na MPC jak zrobić to obejście, zrobiłem i działa. ściągnałem sobie EasyMetin2 i jak sie loguje to czekam z 2 min i potem wyskakuje komunikat "Client Send Fail". co zrobić żeby działał EM2 i żeby sie metek nie zaktualizował?? bardzo prosze o odpowiedzi dam plusy.

Living is easy with eyes closed . . .

9797.png1329.png

24789zt8.jpg21191.jpg

Opublikowano

jest problem opisze go lepiej niz ostatnio

jest easy metin2 loguje sie na cheata i klikam uruchom gre, pokazuja sie serwery i zamiast normal busy i inne sa 3 kropeczki o tak (ch2...) nie wiem co mam zrobic i proboje sei zalogowac a on mi pisze blad loczenia sie z serwerem :angry: hhhhhhhhhheeeeeeeeeeelllllllpppp :)

Idioto dziś jest czwartek... Konserwacja od 10:00-12:00

Myśl tym orzeszkiem.

Jestem HARDCOREM

e007705249994959949153592a07bbd4.0.gif

Opublikowano

Czemu na kilku serwerach m.in. Orion zamiast napisu BUSY NORM itp mam (...) kropeczki??

Wiecie jak to naprawić? Z góry dzięki.

Trzeba poczekac na łatkę ponieważ orion zmienił ip.

Jestem HARDCOREM

e007705249994959949153592a07bbd4.0.gif

Opublikowano

Może ktoś wstawić link do samego patcha 4.1? Kaspersky blokuje instalke Easy i nie mogę w żaden sposób dodać o wykluczeń a w sumie tylko patch potrzebuje

widzewsygname.jpg
Opublikowano

Albo jak sam zrobisz, albo jak doda ją Andrzej.

Jest tut jak z aktualizować IP serverów.

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...