Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo wczoraj miałem problem ze ściągnięciem bota . Pisało że już coś ściągam , więc kolega mi wysłał bota przez Skype . Zainstalowałem i był ten sam problem co u niego . Nie można było się połączyć z serwerem i pisało że błąd . Nawet włączając zwykłego mietka tez pisało ze jest błąd połączenia . Po odinstalowaniu i ściągnięciu na nowo metina udało mi się ściągnąć bota lecz NORTON mi go usunął bo znalazł wirusa :P co mam zrobić :( plis odpiszcie jak mam to naprawić bo chce mieć exp bota ale z nim nie można nawet z serwem się połączyć :P

Z żadnym w dodatku !!!

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właczam easy metin2 i mi wyskakuje " Pojawiła się nowa wersja EasyMetin2. Czy chcesz dokonać aktualizacji ? "

Poradzcie co mam zrobic ;)

Pomocy ;p

Opublikowano

Pomoże mi ktos to zainstalowaćczy coś?Jestem zielony w tych sprawach!!

Mój Kanał na

YouTube

Subskrybować / Oceniać / Komentować

Będzie 5.000 wyświetleń wszystkich filmów na kanale = KONKURS !

Opublikowano

Cześć! U mnie wszystko pięknie działa ( wszystkie serrwery, mh po prostu all :D ) , ale.... Jest jeden problem ! Otóz ;p Bocik pięknie działa jednak gdy poexpi trochę dużej to AntyVirus wykrywa mi KeyLoggera ! ; ( Mam Northon Scana : ) Jeśli ktoś wie o co chodzi to pliss help ! : D Dam +++++

Oczywiście konto mam dalej na Metinie i ten niby "KeyLogger" nie funkcjonuje :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam problem, a mianowicie gdy odpalam bota to pojawia si e komunikat : "Pojawiła się nowa wersja EasyMetin. Chcesz dokonać aktualizacji?", a gdy wybieram tak to pisze że nie może połączyć się z serwerem...

Poradzi mi ktoś?

Opublikowano

Witam mam problem z tym botem mianowicie przez pierwszy miesiac bot chodzil pieknie , natomiast od kilku dni nie mozna zalogowac na niektore serwery . Na zwyklym metinie dzialaja serwery lecz gdy odpale bota to k**** nie dziala polowa serwerow , poradzcie cos . Thx z gory.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka mam pytanko. tzw 2 ;) Widzialem kasperky w skanie wykryl jakiegos trojana, czy to kayloger?? A po drugie ma ktos hacka na handel? (ze jak nadusisz ty akcept to drugiej osobie tez akceptuje)?? A no i jeszcze 1 hack dzieki ktoremu np. gosc stoi daleko od Ciebie i wyrzuci cos i ty na ta duza odleglosc to podniesiesz?? Dajcie liniki i instrukcje jak uzywac. Z góry dziekuje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy mógłbyś mi andrzej pomóc ?

Otóż instaluje tak jak mówi twój poradnik i włączam aktualizacje po czym wyskakuje mi że wersja którą posiadam jest nie pod polskiego metina i nie chce sie włączyć

Zrobiłem już reinstal i metka i easymetina i nic

Prosze o szybką odpowiedź

Opublikowano

siema mam problem !!! otóż jak chcem wbić na agranos to mam błąd z połączeniem ale inne serwery chodzą Help Me

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

Down:

http://www.speedyshare.com/files/24199882/pack_by_ViruS_4_MPC.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9d2d4413a2fb47b44e0be07eac337099351b2ceb2011c482e0ab8f25061d476d-1284190058

I wszystko działa. Wklejamy do folderu pack w metku.

Topic zawsze aktualizowany:

http://www.mpcforum.pl/topic/205737-wszystkie-patche-na-niedzialajace-serwery-metin-2-pl-twoj-serwer-nie-dziala-masz-blad-podczas-laczenia-zajrzyj-tutaj/

Pozdro.

PS. To dla tych ktorym to od andrzeja nie dziala ;P

Opublikowano

andrzej zajalbys sie wersja EM dla metina od z8games?

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...